Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

[ı]bende geceleri artık uyuyamıyorum doktor solda yat diyo ama ben sağda ve sıırt üstü yatıyorum ve o yüzden hep korkuadayım bide bel ağrım çoğaldı[/ı]

aynısı ben bazen sırt üstü dönüyorum eşim tetikte çeviriyo hemen beni soluma sağolsun
yüz üstü yatmak sakıncalıymış cnm ya kordonu boynuna dolanırmış dr dedi bana özellikle şimdi yeri dar o yüzden hep yan ya dedi

bende beslenmeme dikkat edeyim bundan sonra ozaman ama bulantılarım geçmesini bekliyeyim önce benim meleğimde erken olsun

evet canım
en son doktora nezaman gittin sen
bebeğin kaç kilo boyu nekadar

slm kızlar nasılsınız uzuuuuuuuuun zamandır ilk defa 11.30da kalktım

sabahları yemek yiyemiyorum ben hala canım istemiyo
zaten sabahın 7.45inde kocam zorla uyandırıp ağlayarak haşlanmış yumurta yedirip ilaç içiriyo

oyyy göğüslerim nasıl sızlıyo yaaa büyüdüler sanki bilmiyorumkismile
sizinkilerden naber
sezen nezamana kadar sızlıyo anam sabah kalktığımda sadece memelerimi hissediyorum

sibel canım ben yumurtayı yemiyorum yiyemiyorum.iyi yiyosun canım sen eşim soruyo yedinmi diye bende evet diyorum yalan söylüyorum ama yoksa herseyden midem bulanacak

sibel canım ben yumurtayı yemiyorum yiyemiyorum.iyi yiyosun canım sen eşim soruyo yedinmi diye bende evet diyorum yalan söylüyorum ama yoksa herseyden midem bulanacak

ZORLAMA KENDİNİ
SİBEL VALLA BENİM HALA SIZLIYO:1hug:

huzeyfe çok şükür iyiyim bebeşimde iyi sen nasılsın meleğin nasıl bu arada nıye erken doğum yapacaksınız
bizde iyiyiz canım benimki güya geç döllenme olmuştu o yüzden geriden geliyodu şimdiki doktorum gayet normal adet tarihinle uyumlu o yüzden canım
slm kızlar bu arada huzeyfe ne güzel bende 10 gün erke kavuşucam kızıma 4 mayıs kader günümüz
cmr tebrik ederim gülüm azmettin rabbim boş çıkarmadı dualarını

allahım inşallah sağlıkla vakitlice kucağımıza almamızı nasip eder

kıslar sabahları bulantımla birlikte acı su geliyo ağzımdan bu normalmi

huzeyfe canım benim doktorumda bana bir hafta geri olabilir demişti.doktorumu değiştirdim yarın yeni gideceğim doktorum ne diycek bilmiyorum inşallah geri değildir.ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım nasıl geç dölleme oldu benimki anlamadım

kıslar sabahları bulantımla birlikte acı su geliyo ağzımdan bu normalmi

canım onu ben çok yaşadım aç karınla safra çıkarma boğazım yanıyodu remen o yüzden yatağının başına çubuk kreker koy kalktığında hemen atıştır

canım şuan onları takma ilk ayda benimde geriydi 1 hafta bak şimdi de 2 hafta önde

canım onu ben çok yaşadım aç karınla safra çıkarma boğazım yanıyodu remen o yüzden yatağının başına çubuk kreker koy kalktığında hemen atıştır

çubuk krakeri pek sevmem ama bundan sonra bende yatağımın başına bir paket koyayım

sevmiyosan leblebi diyecem ama oda kilo yapıyo

bide kilo var dimi ama ben pek takmıyorum şimdilik kilomu belkide daha almadığımdan normalde kilo kompleksim vardır.53 kiloyu geçtiğim an rejime başlıyodum
naniknanik naniknanik naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…