Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

KIZLAR BEN HASTAYIM YATIYORUM GİREMİYORUM AYSECİM MERAK ETMİŞ HASTAYIM AMA ABLAMDA TAŞINCAK TOKİDEN EV ÇIKTI ONA YARDIM EDİYORUM AY ALLAHIM EV TAŞIYANLARA YARDIM ETSİN BU ARADA MALUM GÜN YAKLAŞTI ADET TARİHİM 3MART ŞUNUN ŞURASINDA NE KALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:1shok::nazar::nazar::nazar::bbo::bbo:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

AYSE NABER YA ÇIKICAM AMA SENı GÖRDÜM DAHA NAMAZ KILICAM YATICAM YARIN OKULA GıDıCAM ORDAN GELıCAM ANNEMLER GELıCEK ABLAM TAŞINIYODA ORAYA GıDıCAZ TEMıZLıK VAR ALLAHIM HASTAYIMDA KOCA KIŞ HASTA OLMADIM KIRK YILDA Bı EV TAŞICXAKLAR HASTAYIM AMA NABAYIM AYIP OLUYO GıDıYORUM YARDIM EDıYORUM AMA ÇOK KÖTÜYÜM YATMADAN ıLEŞEMıCAM TAMDA ADETE 3GÜN KALDI ıLAÇTA ıÇMEYEYıM DıYORUM AMA ıYıCE YAKALDI ADET OLURSAM HEMEN DOKTORA GıDıCAM ANTıBıYOTıK ıSTıO ANLASILANbilmiyorumkismile

ay gene büyük yazmışım ya uyardılar bide :KK43:( büyük yazmak bağırmak anlamına geliyomuş kk da:KK43:((

iyiym canım ya bende regl oldum bugün ignesiz ilacsıs tamam git yat dinlen sen sabah okula gdersin hadi iyi geceler

bayanssulusmileboshayallersmilekızlar ben çıkıyım namaz kaldı zaten bu saate hadi öptümmmmmmmmmboshayallersmilebayanssulusmile

iyiym canım ya bende regl oldum bugün ignesiz ilacsıs tamam git yat dinlen sen sabah okula gdersin hadi iyi geceler

oh ne güzel sen soğan suyu içsene içebiliosan hem adetin düzene girer adetin 3. günüde git doktorada yumurta ilacı versinler canım benim hem insan gününü bilio o zaman öptüm bay bu sayfadan replesene beni bulmam kolay olsun bayyyyyyyyyyyyyyyyyy:1hug:

aman ben seni her yerde bulurmu canını sıkma sen tatlım haoi git namaznı kıllll bizlerede dua et olurmu
evet canım bende öyle düşünüyom ama nasıl içilcek bilmiyom adetleykenmi yoksa bittikten soramı onu bilmiyom

haksever sen burdamısın daha canımm hadi git namaznı kıl allaha bol bol dua et canım bende adetim bitsin hemen başlıycam zaten nisan 15 doktora gitcem bakalım bu sefer doğum doktoruna sevketcekmi bizi tiroit doktorum kistler ne alemde bilmiyom canım allah dualarını kabl etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

günaydın kıslar nasılsınz kimseler yok
kızlar ben iki gündür az da olsa regli oldum
ve görümcem ve hakseverin dediği gibi bugür soğan suyuna başlayacam
bakalım ne olacak azalacakmı çoğalackmı bilmiyom
haksever sezen sibel dyd azra sinem elif hatice acrinsu beryal
daha aklıma gelmeyeh ha eleyna canım gelin gari akşamları bari gelin hepinizi ösedim
dur bakalım adetimin bitsin yumurtlamamda yok ama durmak yok yola devam dimi kızlar benden bu kadarlık öptüm hepinizi

günaydın canım nasıl olayım iyi sayılırım sen nasılsın tatlım

aaaaaaaaaa sezen ne çabuk geldin kız nasıl geçti gezin köyünde çok güzel gözüküyor ne güzel yeşellik

canım eşimle gittim eşim bugün çalışıyo dün gece geldik
ama şansıma yağmur yağdı dışarı çıkıp doyasıya gezemedim

X