elim hala aynı tatlım deişen bişi yok arada bileklik kullanıyorum arada çıkarıyorum bu böle gidecek gibi allahın sopası yokki dr vursun bi tanee
canım mavişim istanbul gibi yerdede yalnız gidilmez bende razı olmam zaman çok kötü allah korusun valla sen en iyiyisi kocanla git kocanla gell
huzeyfecim inş. rüyanda görüdüğün gibi rahat bir doğum yaparsın.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu aysecim sanada inş.. :Saruboceq:
cemrem nasılsın canım iğneler bittimi
yeniden geçmiş olsun canım
maviş canım senin elinde nevardı ben orayı kaçırdım galiba
evet canım bitti cuma günü yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılacak dua edin bana iki aydır yumurtlama olmuyodu inşallah çatlatma iğnesinin faydası olur bayanssulusmile
evet canım bitti cuma günü yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılacak dua edin bana iki aydır yumurtlama olmuyodu inşallah çatlatma iğnesinin faydası olur bayanssulusmile
iyiyim cemrecim inşallah sonuna kadarda böyle iyi giderim
senin kaç günün kaldı hayırlısıyla gelmiş olsun meleğin aminnnnnnn
inşallah canım hayırlısı neyse o olsun 1 bucuk yıl önce bel fıtığından ameliyat oldum tedavi gördüğüm zamanlar doktorum büyü ihtimalle doğumunda sezeryan olur demişti
şimdi gittiğim doktorum ameliyat olduğun doktorunla konuşman lazım belki dokular kapatmıştır dedi ama ben yinede tırsıyorum ya zor doğum yaparsamda fıtığım tekrarlarsa diye belki hiç riske girmem direk sezeryan olurum allah biliyo sezeryandan hiç korkmuyorum şimdiye kadar 2 ameliyat olduğum için oda bi çeşit ameliyat sonuçta
canım ümidini hiçbir zaman yitirme rabbim yakın zamanda nasip etsin inşallah bebeğini
kızlar ben kaçar yoruluyorum çok çabuk dinleneyim biraz
kızlarr benim çıkmam gerekk tahlil sonuçlarımı almam lazım görüşürüzz yine girmeye çalışırımm öptüm hepinizi slm veremediğm arkadaslar kusura bakmayın herkese yetişmek zor oluyo görüşürükk
cemre inş yumurtan olmuşturda bu ay meleğine kavusursunn
huzeyfe hakkında hayırlı olan ne ise o olsun riskleri varsa tabi normal yapma derim sonradan pişman olma iyice araştırsın drun bence
kızlarr benim çıkmam gerekk tahlil sonuçlarımı almam lazım görüşürüzz yine girmeye çalışırımm öptüm hepinizi slm veremediğm arkadaslar kusura bakmayın herkese yetişmek zor oluyo görüşürükk
cemre inş yumurtan olmuşturda bu ay meleğine kavusursunn
inşallah canım iki yumurtam oluşmus ama geri bana hediye olarak iki kist olmassa salakcinni salakcinni salakcinni