Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hani geç döllenme diyolardıya adet tarihimle ultrason tarihi uymuyodu ya şimdi yok öyle değil dedi doktorum ayrıntılı ultrasonda tam olarak belli oldu haziran 25 diyodu önceki doktorum şimdi 15 haziran dedi yani adetle ultrason tarihim aynı uyumlular

hani geç döllenme diyolardıya adet tarihimle ultrason tarihi uymuyodu ya şimdi yok öyle değil dedi doktorum ayrıntılı ultrasonda tam olarak belli oldu haziran 25 diyodu önceki doktorum şimdi 15 haziran dedi yani adetle ultrason tarihim aynı uyumlular

iyiya çok şükür seker yüklemesi falan yaptılarmı

iyidir çok şükrü rabbime mucizem gayet iyi :nazar: :nazar: :nazar: 3 tüp kan aldılar bütün tahlillerimi yaptı geçen idrar yapmıştı şimdi kan tahlillerimi yaptı kanım ilk günlerde düşüktü şimdi baya iyi vitamin alıyomusun dedi kan hapı alıyorum dedim sabah akşam şimdi günde 1 tane alıcaksın dedi öyle işte

yok yapmadılar 1 ay sonra istedi beni aç karnına şeker yüklemesi için kontrole

iyidir çok şükrü rabbime mucizem gayet iyi :nazar: :nazar: :nazar: 3 tüp kan aldılar bütün tahlillerimi yaptı geçen idrar yapmıştı şimdi kan tahlillerimi yaptı kanım ilk günlerde düşüktü şimdi baya iyi vitamin alıyomusun dedi kan hapı alıyorum dedim sabah akşam şimdi günde 1 tane alıcaksın dedi öyle işte

iyiyi rabbim tamamına erdirir inşallah sağlıklı bi şekildeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

işte 40 haftamız haziranın 15 de bitiyo ha bide doğumumuda normal yapabilirmişim ameliyatıma bi etkisi olmazmış ondan biraz ürperdim ama o gün yaklaşsın biraz daha istihare yapıcaz hayırlısı kolay hangisi olucaksa rabbim gösterir bize inşallahhhhhhhhh

işte 40 haftamız haziranın 15 de bitiyo ha bide doğumumuda normal yapabilirmişim ameliyatıma bi etkisi olmazmış ondan biraz ürperdim ama o gün yaklaşsın biraz daha istihare yapıcaz hayırlısı kolay hangisi olucaksa rabbim gösterir bize inşallahhhhhhhhh

ameliyat olduğun dr sordunmu. inşallah normal oluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr

ne bilim bende kardeşimden duymuştum sigarayı yoğun içtiği dönemlerde çok yanıyodu midesi dolaptan sıcak süt içtiğinde hemen geçiyodu demişti demekki iki türlüde geçiyo sıcak soğuk farketmiyo

he onu söylüyorum işte ameliyat doktorumla konuştum oda bi sakıncası yok normal yapabilirsin dedi

ama ben normalden korktuğum için ameliyat istiyorum ama belki kolay olursa hem bebğimi daha erken görebilmek içinde normal olsun isterim onun için kararsızım istihareyle karar vericez

X