Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

yok canım anteplı degılım iş geregı burdayız eee bende seni tanıyayım

canım albümdeki kız senin ne kadar talı maşallah ya ayyy yerim ben onu neyse
beeeennn ben 23 yaşındayım 5 senelik evliyim sayılır e hiç hamile bile kalmadım evlendigim günden beri istiyom ya benim eltim var iki tanede islahiyeden de ondan sonrdumkaydirigubbakcemile3

ayy kızlar resim yüklüyüm bi kaç tane dedim onuda yüklemiyo

neyse canım sonra yüklersin hem fazlada yüklemde yaren bebğine allah korusun nazar filan değer tütütütü

anladım canım sagol canım allahım sanada en kısa zamanda nasıp eder inşallah sen bana diyon ama sende kücük evlenmişsın :Saruboceq:

anladım canım sagol canım allahım sanada en kısa zamanda nasıp eder inşallah sen bana diyon ama sende kücük evlenmişsın :Saruboceq:

yok canım olurmu sen 17 ben 19 aaa arada ne kadar farka var sen biliyonmu canım ŞenizŞeniz

ya kutla ben çıkayım eşim çay içmeye gelecekmiş hem bak beryal gelmiş se ona söyle senide eklesin listeye öptüm kızınla seni bayyyyyyy

selam kzılar nasılsınız...yaren bebişko ççok tatlıymış maşşallah ona ....

oyyy canım benim .
Maşallah size
büyümüşsünüz zaten 3 aylık olmuşsunuz.maşallah 41 kere.

beryoşş canım sessiz denizin mesajını bulp getirmişsin bende okuyunca nasıl sevindim hep merak ediyordum sessiz denizimiz bir gitti birdaha gelmedi diyordum şimdi haberini alınca okadar sevindim ki...
oğluşuda kızınıda almış çok şükür kucağına oda negüzel....
daha dün neler konuşuyorduk şimdi herkez teker teker kavuşuyor yavrulaına allahın izniyle....
allahım tüm isteyenlere nasibetsin...

beryalcim nasılsın dedim görmedin heralde doruğum nasıl büyümüş maşallah annesi..bizimde sizin gibi aşırı gaz problemimiz var.malesef emmediği için sütümü sağıp biberonla veriyorum oda gaz yapıyo senin bi önerin varmı doruğa ne kullandın canım ya

aminnnn cnm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…