Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

beryalcim nasılsın dedim görmedin heralde doruğum nasıl büyümüş maşallah annesi..bizimde sizin gibi aşırı gaz problemimiz var.malesef emmediği için sütümü sağıp biberonla veriyorum oda gaz yapıyo senin bi önerin varmı doruğa ne kullandın canım ya

yarencim cnm oğlun maaşallah çok tatlı :nazar: Allah nazarlardan saklasın annesi..resmine baktıkça insanın öpesi geliyor

kızlar bugün başım çok ağrıyor.ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bıktım artık ilaç içmekten.vitamin,demir vs...içim dışım ilaç oldu.ne yapsamda kurtulsam bu baş ağrısından bir fikri olan var mı.bitki çayı vs...

yarencim cnm oğlun maaşallah çok tatlı :nazar: Allah nazarlardan saklasın annesi..resmine baktıkça insanın öpesi geliyor

çok sağol teyzesi allahım herkesin evladını korusun.sende hamişsin ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.cinsiyeti belliimi..malum benim 29 haftadan sonra erkeğe dönmüştüde

çok sağol teyzesi allahım herkesin evladını korusun.sende hamişsin ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.cinsiyeti belliimi..malum benim 29 haftadan sonra erkeğe dönmüştüde

amin cnm aminnn..bizede erkek dediler teyzesi ama önümüzdeki ay doktorumuz daha kesin bir cvp vericekmiş.şimdilik erkek gibi dedi.senin bebiş gerçekten süpriz yapmış size annesi..sağlıklı olsunlarda daha ne isteriz..

sezencim sen nasılsın..sabah kimse yok diye çıktım ama sen sonra hemen gelmişsin sanırım kusura bakma

42E4C28101CF4579809CCD2219DDBBCD.jpg

sezencim başım ağrıdan çatlıyor delirmek üzereyim..aniden başladı ve geçmiyor..bunun haricinde çok şükür iyiyim..

kızlar heran kaçabilirim kusuruma bakmazsınız kendinizde iyi bakın...

X