Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ayyyyyyy
neyse ben kahvaltı bilem yapmadım
bari bişeyler
yiyeyim yavrum tekmeliyo tekmeliyo
sırf inattan (kocama) ona ceza veriyorum
neyse sezen kaça r bay

inşallah hayırlısı ile taşınırsın belkide alırsınız o evi kız yerleşince fotosu çekte görelim

bişey olmaz 1 günle zaten yakın 2 saatin işi canım sana kolay gelsin akşamdan dolapları yerleştirmeye başlarsınız ama

yok kız düzceden ev almam ben
yıllarca burda durmaya niyetli değilim 2seneye kadar gideriz izmite inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrr sayfaaaaaaaaaaa 500 olmuşşşşşşşşşşşşşşş yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii

eeeeeeee sustunuz ya boşverin geçmişi gelin şuraya iki laf edelim ya

20 yasıdayım adım leyla 3 yıllık evliyim 1 kızım var 2 yasında bende allah nasip ederse 2. istiyorum hayatım

pehhhhhhh kızımsen kaç yaşında evlendin 17 amanin o yaşta ben küçükcüktüm yavvv 20 sin demi 30 filan hem daha kızın küçükmüş dur bakalım biraz kızını bi büyüt anteplisin galibaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

yok canım anteplı degılım iş geregı burdayız eee bende seni tanıyayım

iyiyim valla kızlar napayım yağız beyle ugraşıp duruyorum uyuyoken bi bakayım sizlere dedim bu arada avatar resmini değiştireyim diyorum olmuyo bağlantı hatası veriyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…