Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

selam kızlar ne haber
bi bakayım dedim diyetisyene gidicemde simdik:eek:
cıkmadan bakayım dedim taze anne adayları bizede
bulastırında hepimiz topluca hamiş kalıverelim:1hug::CüvCüv:

hoşgeldi valeciğim nasılsın kaç kilosun kız aslında zayıfım diyorsun da anlamadım yani

konuşmuycaksanız çıkıyom ben bak bidaha gelemem günüdüzüne gerçi hep öyle diyom yine en çok ben geliyommmmmmm

hoşgeldi valeciğim nasılsın kaç kilosun kız aslında zayıfım diyorsun da anlamadım yani

canımcım 7 kilo fazlam var bana göre 1.71 boyum 76 kilom 7 kilo verim 69 cok güzle olucak bide sadece zayıflamak için degil aslında saglıklı beslenemiyom onuda konusacam eeeeee siz nasılsınız ben bugünlerde iyiyım cok sükür atlattım bunalımı:lepi:

canımcım 7 kilo fazlam var bana göre 1.71 boyum 76 kilom 7 kilo verim 69 cok güzle olucak bide sadece zayıflamak için degil aslında saglıklı beslenemiyom onuda konusacam eeeeee siz nasılsınız ben bugünlerde iyiyım cok sükür atlattım bunalımı:lepi:

valla arkadaşlarımı iyi olsun yeter bana bende iyi sayılırım dedeğim gibi kadın olmasa keyfime diycek yok ama inşallah o günlride görecez inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin kutla nasılsın yenisin galiba ben seni bir yerde gördüm gibi ama hatırlayamıdım valla neyse

valla arkadaşlarımı iyi olsun yeter bana bende iyi sayılırım dedeğim gibi kadın olmasa keyfime diycek yok ama inşallah o günlride görecez inşallah :Saruboceq:

ben artık hiç bişeyi kafaya takmama kararı aldım:dance:
ne ediyosam kendime ediyom kimseye bişe oldugu yok:nazar:
ben üzüldügümle kalıyom hadi ben cıkıyom canlar byeeeeeee kaydirigubbakcemile
gelene kadar kib:teytey:

ben artık hiç bişeyi kafaya takmama kararı aldım:dance:
ne ediyosam kendime ediyom kimseye bişe oldugu yok:nazar:
ben üzüldügümle kalıyom hadi ben cıkıyom canlar byeeeeeee kaydirigubbakcemile
gelene kadar kib:teytey:

haklısınnnnn canım sonuna kadar haklısın valla kimseye bişey olmuyo dimi
tamam canım inşallah en kısa sürede verirsin kilolalırını ben bu sene tam 6 kilo verdiysem sen de verirsinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kaynanamla annem bende ya izdivaç izliyozz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevdiğim gıızz banaaa abi deyinceee

ev işi işte adam sabah parkelerin kenarlarını çakıyodu 4tane oda işte nekadarda biter bilmiim korniş takılcak
bugün başlıcaktık güya temizliğe sabah vericekti anahtarı ama yetiştirememiş adam yarın bi yandan temizleyip bi yandan dolapları yerleştircez
allahtan karşılıklı ha zevkli olabilir ordan alcaz oraya koycaz hemen yerler belli

X