Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

iyim canım tesekkur ederim ben 3 yıllık evlıyım bi kızım var adım leyla ya sen

valla benden başka kimse yok bende iyiyim çok şükür seni sormalı canım hamilelik nasıl gidiyor baya ağırlaştın galiba son ayınamı girdin canım

Evet canım son zamanlar artık şiş miş dolaşıyoruz bakalım kah sırtımız ağrıyor kah belimiz kah başka yerlerimiz bir şekilde geldik bu günlere şükürler olsun.Rabbim sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder inş.
İsteyen ve dileyen herkese anneliği tattırsın inş.

herkese iyi pazarlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli çok oldu ben gelmeyeli bi bakıyım ne var ne yok didim heheheh

kıslar benim modem bozuldu yarın yapılacak ondan gelemedim ben iyiyim yani kıslar oğlumda iyi 500 gr olmuş teyzeleri çok şükür herşey yolunda kuzenden girdim şimdi nete görüşürüz cnlrım

merhaba herkese diyicem ama kimsecikler yok.eeeee benim de pek sık uğradığım söylenemez bugünlerde .Herkes kendine iyi baksın öpüldünüz mmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuccccccccckkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…