Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

Arkadaşlar ben evime geldim gezdim gezdim geldim naber bi haber varmı ben yumurtladım 2gündür kasıklarım patlıyo gb çalıştık bakalım inşallah geçeriz sınavı:))))

Arkadaşlar ben evime geldim gezdim gezdim geldim naber bi haber varmı ben yumurtladım 2gündür kasıklarım patlıyo gb çalıştık bakalım inşallah geçeriz sınavı:))))

kız nerden de anlıyon yumurtladığını valla sen varya bi tavuksun emi hiçte gülecegim yoktu valla:roflol::roflol::roflol:inşallah gelir canım meleğinde sen sadece takma olurmu kuzum benimmmmmŞenizŞenizŞeniz

ilk günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnn benden ben geldimmmmmmmmmmmmmmm kıslar nasılsınzzzzzzzzzzzzzz bende iyi sayılırım inşallah bu hafta kimler güsel haber vircekkkkkkkkkkkkkkkkk bakalım

günadyın kızlar biz geldik bal oğlumla nasılsınız bakalım

GÜnadyın vıla nasılsın canım,
sana da hayırlı sabahrlar vıldancım nasılsın

GÜnadyın vıla nasılsın canım,
sana da hayırlı sabahrlar vıldancım nasılsın

bende iyiyim rabbime bin şükür .sen nasılsın canım bebiş nasıl iyiydir inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…