Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

tek hiç kalamam oyy bayılırım korkudan zaten kocam müsade etmez mecbur gitti oda
aslında istesem çağırırımda izmite gitti geri gelce yarın anneleri almaya bidahamı gitcek yzaık zaten görmemiş gibi araba kullanıyo sinir oluyorum
bide şimdi yeni araba verdiler dün hava atıyo bana 6vites die ben 3ten yukarı çıkamıyorm kaydirigubbakcemile3

sende gitseydin keşke
bişey olmaz bir gecelik sonuçta yatacağın zaman git yat

oyy aradı şimdi hemen sıkıca giyinip inicekmişim melek ablaya çıkıcak birazdan işi varmış dedim sen in işini bitirince beraber çıkarsın nasıl bağırıyo tek kalma sıkı giyin zaten hastasın çok korkuyosan gel dedim nasıl geleyim diyo akannehir

ne diyeyim sana iyi sohpetler melek ablaylasırnaşık şeysırnaşık şey

çin takvimine göre erkek çıkıyo
ablama söler sölemez erkek bu dedi
ben öğrendiğimden beri erkek hissediyorum
ama ablamın kayınvalidesi acaip sinirliymişim ayy bu çok adepsi olmuş kızı olacak bunun demişti
arkadaşımda bekarlıktan beri hep yaşlılımızı görüyomuş benim hep bi kızım varmış
bakalım kızmet
oğlum olsun çok istiyorum pipili uyy

kız normalde 24 saat melek abladayım zaten çok iyi anlaşıyoz annemle yaşıt ama tam bi fırlama annem gibi herşeyi sölüyorum sinirleniyorum bağırıyorum hiiçç alınmıyo huyumu bildiğinden kızım diyo bana oda yaşım 48ama ruhum daha 18diyo genç zaten

kız ben yüksek ihtimal 21inde hamile kaldım 22si gecesi kuzenin söz akşamı bi içtimki sorma acaba bişe olmuşmudur =(((

götürmedi kocam bişey olur die
deli gibi kullanıyoya arabayı yavaş gitmekde işine gelmiyo
halbuki kaymak gibi yol otobandan gidiyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…