- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
mopsy büyüyolar valla çok hızla hemde geçen pzartesiden bu pazrtesiye 300 gr almış 3 kilo olmuş bakalım kaç kiloda doğacak 3 kilo iyi demi kızlar şu anda
mopsy geçti valla nasıl geçti anlamadım ama şu iki hafta geçmiyor isim konusu kavga konusu oldu valla benimkiyle didişip duruyoruz ben mehmet cihan istiyorum o mehmet kürşat diyor bilmiyorum vallahi
mutluyum yapma ya annede bebekde iyidir inşallah
mavişim benim pek bulantım olmuyor.6.haftada oldu bikaçkez çıkardım ama şimdide.sabahları hafif akşamlarıda yemekten sonra hafif oluyor tutuyorum derin nefesler alıyorum geçiyor..
ben su ana kadar cıkarmadım midem bulantım oldu ama sadece söylemesi ayıptır ama mide asit suyusarı suyu cıkarıyordum oda cok zor oluyor öğür öğür ölüyodum boğazlarım kanıyordu resmen
mopsy büyüyolar valla çok hızla hemde geçen pzartesiden bu pazrtesiye 300 gr almış 3 kilo olmuş bakalım kaç kiloda doğacak 3 kilo iyi demi kızlar şu anda
mutluyum hangi durumlarbilmiyorumkismile
ben su ana kadar cıkarmadım midem bulantım oldu ama sadece söylemesi ayıptır ama mide asit suyusarı suyu cıkarıyordum oda cok zor oluyor öğür öğür ölüyodum boğazlarım kanıyordu resmen
kaç kilo aldınız kızlar ya ben 2 kg aldım daha şimdiden..ekmek falanda yemiyorum ay nolcak benim bu halimeyvahedigeldismile
sirennur da gelmiş canım benim zemuszemus