Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

mopsy geçti valla nasıl geçti anlamadım ama şu iki hafta geçmiyor isim konusu kavga konusu oldu valla benimkiyle didişip duruyoruz ben mehmet cihan istiyorum o mehmet kürşat diyor bilmiyorum vallahi

cihan daha güzelmiş vallaa..ay böyle anlaşamayıncada kötü yaaabilmiyorumkismile
aman bizde erkek ismi bulduk daha doğrusu hamiş kalmadan eşimin hoşuna giden bi sim varmış artık bende gönlü olsun diyorum erkek olursa onun dediğini koyarız.aslında benimkisi daha güzel amakaydirigubbakcemile3ben sarp istiyorum
onun ismide uluç

ben su ana kadar cıkarmadım midem bulantım oldu ama sadece söylemesi ayıptır ama mide asit suyusarı suyu cıkarıyordum oda cok zor oluyor öğür öğür ölüyodum boğazlarım kanıyordu resmen

mavişim benim pek bulantım olmuyor.6.haftada oldu bikaçkez çıkardım ama şimdide.sabahları hafif akşamlarıda yemekten sonra hafif oluyor tutuyorum derin nefesler alıyorum geçiyor..

iyi maşallah rahat bi hamilelik yasarsın inş

ben su ana kadar cıkarmadım midem bulantım oldu ama sadece söylemesi ayıptır ama mide asit suyusarı suyu cıkarıyordum oda cok zor oluyor öğür öğür ölüyodum boğazlarım kanıyordu resmen

benimde aynı böyleydi sabahları resmen ölüyodum

mopsy büyüyolar valla çok hızla hemde geçen pzartesiden bu pazrtesiye 300 gr almış 3 kilo olmuş bakalım kaç kiloda doğacak 3 kilo iyi demi kızlar şu anda

amanda amann maşşallahh..
iyi tabi canım ...3 kgdan fazla doğar:lepi:

tatlım bende aynı senin gibiyim mide boşken kusunca sarı oluyor aslında o safra kesesinden geliyor biliyormusun bende öğürürdüm nefes dahi alamıyodum çıkartana kadar

kaç kilo aldınız kızlar ya ben 2 kg aldım daha şimdiden..ekmek falanda yemiyorum ay nolcak benim bu halimeyvahedigeldismile

a.s. kızlar herkese slm maşallah kalabalıksınız hepinizde iysinizdir inşallah hihoyyyt

ben şu ana kadar 13 kilo aldım kızlar herkes iyi diyor normalmiş 3kilosu bebek bunun eşi var o su var busu var bencede normal kilo aldım

canlarım ben daha 6 kg aldım ama normalmi bilmiyorum kafam şimdi ona takılıyo bir aydır aynı kiloda seyrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…