- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
- 133
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sende yine tam formundasin tatlimNe kadar iyimsersiniz. Umutsuzu tanımadığınız belli.
Keske muhatap olmasa da yenge kurtulsa.
Sabah sabah ne beddua ettin beRezaletsin, kötüsün, kötülükden fenalikdan Kalbin cürümüs. Kendin gibileriyle karsilastirsin umarim. Yuva yikilir be senin yüzünden
Elalem ne der yazmış yine bahane olarakIsine geliyor. Isten gelip yengenin evine çöküyor, homini girtlak tikiniyor, uyumaya evine. Diger isleri de yenge yapiyor. Mesele elalem degil ki.
Ya 2021 yılında nasil bir evde buzdolabi olmaz? Hadi yemegi vs geçtim soguk su, kola vs de mi istemez insan?
Öbür yenge olayıni okusa Umutsuz, haline şükrederdiBir yenge olayı daha
Sizde annelizle gitseniz köye ?
Goruyorum ki sen de formundasin umutsuz. Olumsuz anlamda ama.Sende yine tam formundasin tatlim
Ekurin Kudra nerelerde
Elalem koca koca insanlarin evinde buzdolabi olmamasina totosuyla gülüyordur arkalarindan merak etmesin.Elalem ne der yazmış yine bahane olarak
Abisi gibi de koca verirse tememdir.Allah insallah sana senin gibi bir gorumce, annen gibi bir kaynana verir umutsuz. Tabii koca bulabilirsen.
Cok amingörümce sahibi yapar . :)))
Koca versin de kimin gibi olursa olsun fark etmez.Abisi gibi de koca verirse tememdir.
Aaaaaaa öyle deme, onlar hep babasının parası ile alındı. Yenge kişisi yediği ekmeğin hakkını veriyor bi zahmet. (!)6 ay asalak Hamam böceği gibi başkasının evinde ,başkasının kırıntısıyla karnını doyurmaktansa aha şu linkteki 169 liralık ikili elektikli ocağı alsana.
6 taksit yapınca aylık otuz liraya denk geliyor. Yani günde 1 TL. Ekmek parası bile degil.
Ben bunun bir benzerini aylarca kullandım, Elektrikli ocakla ne çökertme kebapları ne köfteler,çorbalar yaptım. Gayet de iş görüyor.
Buzdolapsizliga gelince, küçük porsiyonlar halinde alabilirisn alacaklarini. Benim ilk öğrenci evimde buzdolabi yoktu,gayet de idare ettik. Zaten çoğu gıdanın dolaba ihtiyaci yok, sanıldığının aksine. Güneş görmeyen,kapalı alanda pekala kalabilir tüm kahvaltılıklar, paketi açılmamış sütler, meyveler,sebzeler.. dolaba koyacak bir et var, onda da porsiyonluk alınca sorun çözülüyor.
İnsanca yaşamak için insanca çözümler her zaman vardır. 6 ay hiç sevmedigin ve seni günahı kadar sevmeyen bir insanın yaptığı yemeği yemektense 6 ay üst katta kendi özgürlüğünü ilan et. Eminim ki senin de hoşuna gidecektir asalak bir böcek gibi yengenin mutfağından beslenmemek. Allah muhtaç etmesin ama, düşüncesi bile korkunc
300-500₺ arası ikinci el mini buzdolabı bulabilir. Öğrenciyken ben de uzun bir süre elektrikli ocak kullandım, diğerlerinden hiçbir farkı yok. Her şeyin bir çözümü var da kimin umrunda. Allah yengeye sabır versin, ben olsam çoktan cinnet geçirmiştim6 ay asalak Hamam böceği gibi başkasının evinde ,başkasının kırıntısıyla karnını doyurmaktansa aha şu linkteki 169 liralık ikili elektikli ocağı alsana.
6 taksit yapınca aylık otuz liraya denk geliyor. Yani günde 1 TL. Ekmek parası bile degil.
Ben bunun bir benzerini aylarca kullandım, Elektrikli ocakla ne çökertme kebapları ne köfteler,çorbalar yaptım. Gayet de iş görüyor.
Buzdolapsizliga gelince, küçük porsiyonlar halinde alabilirisn alacaklarini. Benim ilk öğrenci evimde buzdolabi yoktu,gayet de idare ettik. Zaten çoğu gıdanın dolaba ihtiyaci yok, sanıldığının aksine. Güneş görmeyen,kapalı alanda pekala kalabilir tüm kahvaltılıklar, paketi açılmamış sütler, meyveler,sebzeler.. dolaba koyacak bir et var, onda da porsiyonluk alınca sorun çözülüyor.
İnsanca yaşamak için insanca çözümler her zaman vardır. 6 ay hiç sevmedigin ve seni günahı kadar sevmeyen bir insanın yaptığı yemeği yemektense 6 ay üst katta kendi özgürlüğünü ilan et. Eminim ki senin de hoşuna gidecektir asalak bir böcek gibi yengenin mutfağından beslenmemek. Allah muhtaç etmesin ama, düşüncesi bile korkunc
genelde bu kısmet işlerini sülalede hep yengeler yapardemesi kolay koca da bulamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?