- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem
Bu aileye bu müstahak.. gercekten hak ediyorlar. Bana gına geldi bu aileden.. hala gelinin üstünde yasamak. O evin temizliğini yemeğini yapan gelin oda emek bunu farketmiyorlar. Verin dışarıdan birine yaptırın en azından bu islere 2000 ödersiniz aylik. Lafa gelince babamın parası. Eminin defolup gitseler kadin ne mutlu olur. Ev isi yok yemek yok, kadini kole gibi kullanmak var ama.. Bu ne perhiz bune lahana turşusu derler...Kendı kazanmıyor mu zuhahahaha.
Gelin yerinde olsam babanın aldıklarını cig cig masaya koyarım oturun yiyin derım.
Umutsuz bu işte yengesiyle konuşmaz ama mutfağını kullanır yemeğinini yer, gururluyum der, evli olduğu bariz bir adamla flörtleşir ay ya evli değilse der. Başkalarının şeylerini kullanmayı seviyor. Bu yüzden hiçbir zaman tam bir hayatı olmayacak.Koca bulmak için gösterdiğin gayreti evinde mutfak olması için gösterseydin şimdiye 20 küsürüncü mutfağını yaptırıyor olurdun.
Küs müs ama hizmet de tatlı geliyor napsın.Yüzsüzlük müssüzlük, umutsuz nere konuşmuyorum yemeğini de yemem demek nere.
Hiç olur mu öyle şey?
Annesi küsmelerine üzülmüyor, ama umutsuzun yukarda yemesine üzülüyor nesini anlamıyorsun?Annen yokken gidip yemeğini yeme kadının, gelip zorla mı indirecekler?
İstersen bir çozüm bulursun, tüpte yemek yapar yine inmezsin ama bahanen hazır, annem üzülür
Şimdiye taksidi bitmiştiAnnende yukarıda dursun. 2.5 senede bir buzdolabı alsanız olurdu yani. Annemi üzemem diyorsun ama gururun kırılmıyor mu cidden konuşmadığın insanın yemeğini yerken?
Ya bırak Allah aşkına. Üşengeçlik belasına kadının dibinden ayrılmıyorsunuz, sonra bik bik bik. Ayrıca kendi kazanıp kazanmadığı abin ile aralarındaki mesele. Farkındaysanız evli onlar, ayrı bir aile. Çalışmaması yönünde ortak bir karar alınmış olabilir, kendi aralarında görev dağılımı yapmışlardır bu seni ilgilendirmez küçük hanım. Sen hakkın olanın peşine düş, abinin karşısına çıkmaya cesaretin varsa. Hem bu diller çok zararlı çok. Bu diller seni evlendirir görümce sahibi yapar . :)))Yooo niye ki
Sonucta babamin paralariyla yemeğin malzemeleri aliniyor ev gecindiriliyor
Kendi kazanmiyor ya
O da annen üzülmesin diyordur belki.Yoo gayet saygililar
Hem oyle olsa benimle barismak istemezdi dgil mi
Görümce konularını iple çekiyorum ben.Bizim de geçen yıl buzdolabı bozuldu yenisi gelene kadar bir hafta idare ettik bir şekilde. Sen de aynısı yap derdim ama 6 ay çok uzun bir süre. Mini dondurucu tarzı bir şey alabilirsin çalışıyorsun zaten. Hem de buzdolabı yerine geçmez tam olarak. Annenin kızacağını zannetmiyorum o yüzden. Diğer türlü de yemeğini yediğin insanla küs olmaman gerekir.
Konuştuğun çocuğa ne oldu bu arada, sonuç odaklı birilerini bulman lazım umutsuz Evlendim konulu başlıklarını okuyalım artık
Selam Canlar
Çoğunuz biliyosunuz ki yengemle 2 buçuk yıldır küsüm. Bilmeyenler varsa da bilenler bilmeyenlere anlatsın veyahut eski konularımdan bakıversinler.
Gel gelelim şimdi olaya
Geçenlerde annemle yengem bi olaydan dolayı tartışıyorlardı. Ne olduysa laf döndü dolaştı bana geldi
Yengem başladı yok umutsuz benimle 2 buçuk senedir boş yere küs, çocuklara yakınlık göstermiyor, çevredekiler de farkında niye seninle konuşmuyolar diye sorup duruyolar . Abinin dediği lafı benden bildiğin için konuşmuyorsun farkındayım dedi
Bende benimle konuşanla konuşurum konuşmayanla konuşmam dedim sadece
Ondan sonra da annem başladı aynı evin içinde küslük olmaz barışın diye.
Bende dedim ki madem o zamanlar sana "burda kalamaz al onu da götür köye" lafını o değil abim söyledi neden ben aylardır üst dairede kalırken bi kere olsun derdin ne niye aşağı inmiyorsun demedi.
Çocukları şununla muhattap olmayın diye tembihleyip nasıl yakınlık göstermemi bekliyor?
hem o konuşuyor mu da bende konuşacakmışım dedim.
Bişey diyemedi aynen ona da aktarmış bu konuşmayı.
Sizce ne yapmalıyım.
Bir de şöyle bi mesele var.
Annem bi kaç ay sonra köye gidecek 6 ay falan orda kalacak.
Ben burda üst katta mı dursam diye düşünüyorum. Ama üst katta da mutfak aktif değil buzdolabı falan yok.
E aşağıda dursam da konuşmuyorum hiç onunla zaten abimle konuşuyorum ama o da akşamdan akşama evde oluyo aşağıda da rahatsız olurum.
Sizce ne yapmalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum tatlışlarım
Üff bizim sülalede de var böyle bir düşünce yapısı. Gelinin evine inip yatmadan yatmaya yukarı çıktıklarında örnek gösterip "bak ne kadan güzel, hep beraber kocaman bir aile, birlik yaşıyorlar" deniyordur. Ayırdıklarında ayrı gayrı oldu, araları şöyle bozuk, böyle kavga etmişler diye dedikoduları yapılır. Ha tabi bunları dese de umursamamak lazım. 2 gün konuşur elalem dediğin şey, sonra başka bir konuya uçarlar. Ekonomik bağımsızlığı da olan bir genç kadın neden elalem cart curta takılır anlamak imkansız. Ne bahane bulacağını şaşırdı.Yahu elalem (su elalemin kim oldugunu ve hayatiniz hakkinda nasil bu kadar cok sey bildigini asla anlayamiyorum dip not olarak) gelinin evine inip yatmadan yatmaya yukari ciktiginizi ogrendiginde 'vah vah, kizcagiza eziyet ediyorlar' demistir en fazla, kendi evinizde yemek yediginiz icin ne diyebilirler umutsuz? Su yazdigin cumleyi bir oku, akil kari mi 'elalemin' bir insanin KENDI evinde yemek yemesine laf etmesi? Gercekten normaliniz sasmis sizin ailece, biz diger tum insanlar kendi evlerimizde yemek yapip yiyoruz eger normali merak ediyorsan.
Miras miras deyip yengeni kucumsuyorsun ama eminim o miras en fazla bir ev bir araba falandir. Yengen cektigi eziyetin yaninda o evi falan yakip yok etmeyi tercih eder emin ol. Koca koca insanlar yatmadan yatmaya eve cikmayi normal goruyorsunuz pes gercekten.
Babasının parasıyla alınıyorda dolaptan çıkıp Kendi pişiyor sanki, pişirenin emeği yok....biri şuna aşçı maaşını söylesinYa bırak Allah aşkına. Üşengeçlik belasına kadının dibinden ayrılmıyorsunuz, sonra bik bik bik. Ayrıca kendi kazanıp kazanmadığı abin ile aralarındaki mesele. Farkındaysanız evli onlar, ayrı bir aile. Çalışmaması yönünde ortak bir karar alınmış olabilir, kendi aralarında görev dağılımı yapmışlardır bu seni ilgilendirmez küçük hanım. Sen hakkın olanın peşine düş, abinin karşısına çıkmaya cesaretin varsa. Hem bu diller çok zararlı çok. Bu diller seni evlendirir görümce sahibi yapar . :)))
Isine geliyor. Isten gelip yengenin evine çöküyor, homini girtlak tikiniyor, uyumaya evine. Diger isleri de yenge yapiyor. Mesele elalem degil ki.. Ekonomik bağımsızlığı da olan bir genç kadın neden elalem cart curta takılır anlamak imkansız.
Yooo niye ki
Sonucta babamin paralariyla yemeğin malzemeleri aliniyor ev gecindiriliyor
Kendi kazanmiyor ya
Ne kadar iyimsersiniz. Umutsuzu tanımadığınız belli.Valla ben senin yerinde olsam hiç inmem alırım mini bi buzdolabı evimde yer içerim ocak falan da mı yok bi de tüp alırım hiç muhattap olmam