- 13 Haziran 2017
- 333
- 403
- 53
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
yengeleri üzmeyelim de bize de kısmet bulsunlargenelde bu kısmet işlerini sülalede hep yengeler yapar
Sen bu kadar zıt olmasaydın belki senin yengede seni şimdiye çoktan baş göz etmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yengeleri üzmeyelim de bize de kısmet bulsunlargenelde bu kısmet işlerini sülalede hep yengeler yapar
Sen bu kadar zıt olmasaydın belki senin yengede seni şimdiye çoktan baş göz etmişti
Sabah sabah ne beddua ettin be
Konu sahibinin abisi yengesiyle evlendiginde kendi yasadiklari apartmanda, konu sahibinin ailesinin alt katinda yasiyorlar. Iki ayri ev var. Ama konu sahibi, annesi ve babasi sabah kahvaltiya abiyle yengeye iniyor, gece yatana kadar orada oturuyor. Uyumaya neyse ki kendi evlerine cikiyorlar. Iki evin isini, yemegini vs yenge yapiyor. Ustelik yengenin çocukları da oluyor bu surecte.Konu sahibi demiş ya bilenler bilmeyenlere anlatsın diye
Okudum yorumları belliki eski üye baya tanınıyor okudukça bu üyenin derdi ne bilemedim
Derdi..
1.aktif olmayan mutfak mi?
2.buzdolabı mi?
3.yenge mi konu başlığına göre ?
4.annenin köye gitmesi mi?
5.koca bulmasımi ?
Konu sahibinin abisi yengesiyle evlendiginde kendi yasadiklari apartmanda, konu sahibinin ailesinin alt katinda yasiyorlar. Iki ayri ev var. Ama konu sahibi, annesi ve babasi sabah kahvaltiya abiyle yengeye iniyor, gece yatana kadar orada oturuyor. Uyumaya neyse ki kendi evlerine cikiyorlar. Iki evin isini, yemegini vs yenge yapiyor. Ustelik yengenin çocukları da oluyor bu surecte.
Konu sahibinin ailesi nasilsa yengede yiyip iciyoruz diye kendi evlerinin mutfagini bile yaptirmiyor. Ucu de devamli yengenin tepesinde. Konu sahibi yengesiyle küsüyor arada ama o zaman bile kadinin sofrasina oturup yemegini yiyor her aksam. Gitme dendiginde bizim ailede duzen boyledir diyor.
Bir sure once baba vefat ediyor. Abi babadan kalan mirasin tamamina sahip cikma pesinde, evleri kendi ustune yapmaya calisiyor. Anne de erkek evlat diye abiyi destekliyor. Ailede duzen boyle ama yengeye çökerken rahatsiz etmeyen duzen bu sefer rahatsiz ediyor.
Yenge yanlis hatirlamiyorsam gecen sene, konu sahibinin annesi koye giderken konu sahibi basina kalacağı icin onu da gotur koye diyor. Koye goturme mevzu bu.
Koca bulma konusu apayri, onlarda baslikta onlarca farki adam geldi gecti. Kafede otururken gordugu adamdan arkadasinin eski sözlüsüne, komsunun kardesinden instada fake hesapla yuruduklerine... hepsi tabii birkac haftada sonlandi. Ama umutsuz yilmadan yürüyor herkese.
KudrAlobar liste tutuyor, bir-iki mukerrer var ama genel olarak foruma yazdiklarinin listesi bu. Eki Görüntüle 2811004
Umutsuz101 dersimiz burada sona erdi. Iste, artik siz de genel hatlari biliyorsunuz
evlenip gitse yenge de kurtulurUmutsuz bosver yengeli konulari. Yenge ne cekti sizden be... yazik kadina, onu birak da, su koca adayli konularin daha guzeldi. Yok mu yeni biri?
Katılmadan edemedim. Yengede de iş yok. Ben olsam herifin ağzından girer burnunda çıkar bütün haklarını verdirir sepetlerdim başımdan. Ne alış ne veriş. Kafa rahat, sıkıntı tınne.Burda yengeye niye üzülüyor, acıyor insanlar anlamadım. Yenge konu açsa burda şöyle yap deriz o da bir bahane uydurur eminim her şeye. Yani yenge de şikayetçi ama kendini kurtarmak için hiçbir şey yapmıyor. Evde oturup yemek, temizlik ve bu aileyi çekmek daha kolay geliyor demek ki. Şunların karşısına dikilip her şeyi göze almaktan. Niye umutsuzun evlenmesini, annesinin de köye gitmesini bekliyor ki kurtulmak için. Insan kendi hayatını başkalarının keyfine bağlar mı hiç
Üzülünmüyor bence. Muhatap yenge olmadığı için kaynıyor arada, umutsuzun konuları önüne geçiyor. Yoksa üzülünecek çok tarafı yok yengenin zaten. Kocası elalemin akıllısı annesinin biriciği olarak mirasa, mallara konacak. Oradan da az biraz pay yengeye de çıkar. Misal artık yıpranmış mutfağa yeni bir buzdolabı falan aldırır kendine.Burda yengeye niye üzülüyor, acıyor insanlar anlamadım. Yenge konu açsa burda şöyle yap deriz o da bir bahane uydurur eminim her şeye. Yani yenge de şikayetçi ama kendini kurtarmak için hiçbir şey yapmıyor. Evde oturup yemek, temizlik ve bu aileyi çekmek daha kolay geliyor demek ki. Şunların karşısına dikilip her şeyi göze almaktan. Niye umutsuzun evlenmesini, annesinin de köye gitmesini bekliyor ki kurtulmak için. Insan kendi hayatını başkalarının keyfine bağlar mı hiç
Elalem ne der?
Burda yengeye niye üzülüyor, acıyor insanlar anlamadım. Yenge konu açsa burda şöyle yap deriz o da bir bahane uydurur eminim her şeye. Yani yenge de şikayetçi ama kendini kurtarmak için hiçbir şey yapmıyor. Evde oturup yemek, temizlik ve bu aileyi çekmek daha kolay geliyor demek ki. Şunların karşısına dikilip her şeyi göze almaktan. Niye umutsuzun evlenmesini, annesinin de köye gitmesini bekliyor ki kurtulmak için. Insan kendi hayatını başkalarının keyfine bağlar mı hiç
Yaa abi zaten kötü ama onluk bir şey yok. Yiyip içip keyfine bakıyor, ee kötü de bir insan ezdirir yani. Ama kadın kendini ezdirmesin kovsun evden ya. Çekmesin kahır baktı olmuyor koysun adamı kapının önüne. Düşünsenize bunlar balayında başlamışlardır inmeye aşağı. Siz kocam beni ezdirmesin diye onun bir şey yapmasını mı beklersiniz yıllarca yoksa resti çeker misiniz baştan.BeN önceki konularını bilmiyorum
Burda okuduğum kadarıyla yorum yaptım
Yenge de suç yok asıl o abi varya eş.olucak kişi karısını niye bu kadar ezdiriyor
Yenge hizmetçi mi aşçı mi
Bu umutsuz denen üyenin kahrını niye çektiriyor bide kv var bide çocuklar
O abide is yok düşüncesiz umursamaz subutsuz biri
Bunu hep soyluyoruz. Anne ve kizi yengenin uzerinde. Kimsenin yengeye acidigi yok. Cunku hallerinden memnunlar. Eger ust katta yasasa annesi ev temizleyecek, yemek yapacak. Oysa simdi hersey ayaklarina geliyor. Yengeyi hizmetci gibi kullaniyorlar. Vicdan meselesi biraz da. Yengenin yerine kendilerini koyamiyorlar. Ayni sey baslarina gelse anca o zaman anlarlar belki.evlenip gitse yenge de kurtulur
Yaa abi zaten kötü ama onluk bir şey yok. Yiyip içip keyfine bakıyor, ee kötü de bir insan ezdirir yani. Ama kadın kendini ezdirmesin kovsun evden ya. Çekmesin kahır baktı olmuyor koysun adamı kapının önüne. Düşünsenize bunlar balayında başlamışlardır inmeye aşağı. Siz kocam beni ezdirmesin diye onun bir şey yapmasını mı beklersiniz yıllarca yoksa resti çeker misiniz baştan.