• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Ben de mutfaksiz evi anlamam. Mesela gece uyandin bi sicak bi hararet soguk su icmek istesin alt kata mi inicen?
Ne biliyim sabah kalktin miden kaziniyor bi atistirip geri yatican. Ama yok mutfak....
Bu geline saygisizliktan baska birsey degil...
ben kendi 8 yasinda ki cocuguma yedigini kaldir ben senin hizmetcin degilim diye kiziyorum.
Bunlar binmisler tepesine gelinin yok mutfak yok elalem.

İnsan okudukça böyle bir karakterin fake olmasını diliyor.

Her çözüm önerisinde, buzdolabı yok (Sanki alınamayan bir şey), annem üzülür, elalem ne der diye bahanelerle şekil değiştirip duran bir yüzsüzlüğe, burada edilecek herhangi bir sözün etkili olacağını düşünmek fazla iyimserlik olur.

Bir koca bulsa da şu yengenin yakasından düşse diyeceğim ama, birken iki olur, çoğalır gelir yine yengenin başına diye ona da bir şey diyemiyorum.

Sende yine tam formundasin tatlim :KK70:
Ekurin Kudra nerelerde
Goruyorum ki sen de formundasin umutsuz. Olumsuz anlamda ama.
Cidden merak ediyorum burada sayfa sayfa yazilanlardan insan ne bileyim bir utanır ama sende oyle bir duygu var mi acaba?

kudra da iyi, selami var. Yengeye uzuluyor napsin. Insallah senin ailen gibi bir aileye gelin olursun.

6 ay asalak Hamam böceği gibi başkasının evinde ,başkasının kırıntısıyla karnını doyurmaktansa aha şu linkteki 169 liralık ikili elektikli ocağı alsana.
6 taksit yapınca aylık otuz liraya denk geliyor. Yani günde 1 TL. Ekmek parası bile degil.
Ben bunun bir benzerini aylarca kullandım, Elektrikli ocakla ne çökertme kebapları ne köfteler,çorbalar yaptım. Gayet de iş görüyor.
Buzdolapsizliga gelince, küçük porsiyonlar halinde alabilirisn alacaklarini. Benim ilk öğrenci evimde buzdolabi yoktu,gayet de idare ettik. Zaten çoğu gıdanın dolaba ihtiyaci yok, sanıldığının aksine. Güneş görmeyen,kapalı alanda pekala kalabilir tüm kahvaltılıklar, paketi açılmamış sütler, meyveler,sebzeler.. dolaba koyacak bir et var, onda da porsiyonluk alınca sorun çözülüyor.
İnsanca yaşamak için insanca çözümler her zaman vardır. 6 ay hiç sevmedigin ve seni günahı kadar sevmeyen bir insanın yaptığı yemeği yemektense 6 ay üst katta kendi özgürlüğünü ilan et. Eminim ki senin de hoşuna gidecektir asalak bir böcek gibi yengenin mutfağından beslenmemek. Allah muhtaç etmesin ama, düşüncesi bile korkunc

6 ay asalak Hamam böceği gibi başkasının evinde ,başkasının kırıntısıyla karnını doyurmaktansa aha şu linkteki 169 liralık ikili elektikli ocağı alsana.
6 taksit yapınca aylık otuz liraya denk geliyor. Yani günde 1 TL. Ekmek parası bile degil.
Ben bunun bir benzerini aylarca kullandım, Elektrikli ocakla ne çökertme kebapları ne köfteler,çorbalar yaptım. Gayet de iş görüyor.
Buzdolapsizliga gelince, küçük porsiyonlar halinde alabilirisn alacaklarini. Benim ilk öğrenci evimde buzdolabi yoktu,gayet de idare ettik. Zaten çoğu gıdanın dolaba ihtiyaci yok, sanıldığının aksine. Güneş görmeyen,kapalı alanda pekala kalabilir tüm kahvaltılıklar, paketi açılmamış sütler, meyveler,sebzeler.. dolaba koyacak bir et var, onda da porsiyonluk alınca sorun çözülüyor.
İnsanca yaşamak için insanca çözümler her zaman vardır. 6 ay hiç sevmedigin ve seni günahı kadar sevmeyen bir insanın yaptığı yemeği yemektense 6 ay üst katta kendi özgürlüğünü ilan et. Eminim ki senin de hoşuna gidecektir asalak bir böcek gibi yengenin mutfağından beslenmemek. Allah muhtaç etmesin ama, düşüncesi bile korkunc
Aaaaaaa öyle deme, onlar hep babasının parası ile alındı. Yenge kişisi yediği ekmeğin hakkını veriyor bi zahmet. (!)

300-500₺ arası ikinci el mini buzdolabı bulabilir. Öğrenciyken ben de uzun bir süre elektrikli ocak kullandım, diğerlerinden hiçbir farkı yok. Her şeyin bir çözümü var da kimin umrunda. Allah yengeye sabır versin, ben olsam çoktan cinnet geçirmiştim

yengene de üzülüyorum yani
Niye bunca zaman kv görünce yaşamış ki
Mutfakta yaptırın artık kaç senedir mutfak yok yukarda diyorsunuz
Kadın da biraz eşiyle çocuklarıyla baş başa kalsın.
Burada herkes dalga geçiyor ama samimiyim üzülüyorum yengene

Back