- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Gece gece beni mutlu ettinKiyamamm yaaa nasilda sevindi mutlu olduu
Neden utanacak misim pardon da
Bu olaylarda en cok zarar goren en cok yıpranan biri varsa o benim
Diyelim ki tum söylediklerinin dogru
Bundan sonra ne yapmami onerirsin
Küs olduğun kadının sofrasına oturup yemeğini yemeye utanmıyorsan diyecek bir şey yok.
BakAbsolutPromise yazmış önceki sayfalarda, "çocukken anneme küssem sofraya oturmazdım" diye. Böyledir bu çünkü. Çocuk da olsa insan gurur yapar.
Sen koca kadınsın, hem yengenle küssün hem yemeğini yiyorsun hem de gelip buraya gevrek gevrek "yemek keyfi yaptım" yazıyorsun.
Utanmayıp ne yapacaksın pardon da?
Al bir mini buzdolabı, çık evinde yap yemeğini. Maaşın var sonuçta.
Baktım şimdi 1000 liraya mini dolaplar var. İkinci el de değil.
Kendi paranın bin lirasını bile nereye harcayacağına karar veremiyorsan, "ben evimde yiyeceğim, size kabile hayatınızda başarılar dilerim" diyemiyorsan da otur küs olduğun kadının, "alın 'bunu' da köye götürün" diyen abinin sofrasına, ağlaya ağlaya ye yemeğini.
Ayrıca evlenmek istiyorsun ama evleneceğinin garantisi yok.
Allah gecinden versin ama hiçbirimizin ailesi sonsuza kadar yaşamayacak. Gün gelip de annen vefat ettiğinde, abinle ve yengenle aranda duracak kimse kalmadığında dengeler değişir.
Yengenle abinin çocukları büyür, çocukların masrafları büyür, öncelik çekirdek aile olur. Bir bakmışsın bugün güya intikam aldığın yengenin borusu ötüyor, sen de evsiz barksız kalmışsın.
Abin senin için evinin huzurunu bozar mı sanıyorsun?
Bugün bin liraya buzdolabı alamayan halinle tek başına nasıl güçlü durup bir ev kurup geçinmeyi planlıyorsun o zaman?
Evler yengenin üzerine ve kudranin yazdigi sebeplerle ben de umutsuzun geri alabilecegini sanmiyorum.Küs olduğun kadının sofrasına oturup yemeğini yemeye utanmıyorsan diyecek bir şey yok.
BakAbsolutPromise yazmış önceki sayfalarda, "çocukken anneme küssem sofraya oturmazdım" diye. Böyledir bu çünkü. Çocuk da olsa insan gurur yapar.
Sen koca kadınsın, hem yengenle küssün hem yemeğini yiyorsun hem de gelip buraya gevrek gevrek "yemek keyfi yaptım" yazıyorsun.
Kendi paranın bin lirasını bile nereye harcayacağına karar veremiyorsan, "ben evimde yiyeceğim, size kabile hayatınızda başarılar dilerim" diyemiyorsan da otur küs olduğun kadının, "alın 'bunu' da köye götürün" diyen abinin sofrasına, ağlaya ağlaya ye yemeğini.
Allah gecinden versin ama hiçbirimizin ailesi sonsuza kadar yaşamayacak. Gün gelip de annen vefat ettiğinde, abinle ve yengenle aranda duracak kimse kalmadığında dengeler değişir.
Yengenle abinin çocukları büyür, çocukların masrafları büyür, öncelik çekirdek aile olur. Bir bakmışsın bugün güya intikam aldığın yengenin borusu ötüyor, sen de evsiz barksız kalmışsın.
Bugün bin liraya buzdolabı alamayan halinle tek başına nasıl güçlü durup bir ev kurup geçinmeyi planlıyorsun o zaman?
Ah umutsuz ah. Sımdı sana nasıl guveneyım ben???? Resmen her önerilen adam ıcın cıddı mısın dıyıp mutlu oluyosun.Istanbuldan mi bulacaksin
Belki de bu yüzden bu kadar çok evlenmek istiyor umutsuz. 25-30 yaşına gelmiş hiç kendi ayakları üstünde durmamış, bırak evle ilgili söz hakkı olmasını kendi hayatıyla ilgili bile söz hakkı olmamış. Baba gitmiş, allah gecinden versin anne de gittiğinde umutsuza sahip çıkacak kimse kalmayacak. O yüzden evlenmesi gerek. Onu koruyacak kollayacak, adına karar alacak biri lazım.Küs olduğun kadının sofrasına oturup yemeğini yemeye utanmıyorsan diyecek bir şey yok.
Beni yanlış anladinAh umutsuz ah. Sımdı sana nasıl guveneyım ben???? Resmen her önerilen adam ıcın cıddı mısın dıyıp mutlu oluyosun.
Cocugun basını yakmayım en iyisi senınle
Hayal kırıklığına ugradım.............
Ama haksızlık yapıyorsun bugün kahvaltıyı umutsuz hazırlamış o masaya dahada bir gururla oturdu
Evler yengenin üzerine ve kudranin yazdigi sebeplerle ben de umutsuzun geri alabilecegini sanmiyorum.
Allah korusun ama umutsuz bekarken anneye bir sey olursa dimdizlak ortada kalacak. Ne ev var ne bark. Bu durumda yenge hala kahrini ceker mi, hic sanmiyorum.
O zaman da yenge intikam almaya baslarsa seyreyle gümbürtüyü.
Simdi gelip sıkar o biraz diyecek ama hepimiz bunun gayet buyuk ihtimal olduğunu biliyoruz.
Belki de bu yüzden bu kadar çok evlenmek istiyor umutsuz. 25-30 yaşına gelmiş hiç kendi ayakları üstünde durmamış, bırak evle ilgili söz hakkı olmasını kendi hayatıyla ilgili bile söz hakkı olmamış. Baba gitmiş, allah gecinden versin anne de gittiğinde umutsuza sahip çıkacak kimse kalmayacak. O yüzden evlenmesi gerek. Onu koruyacak kollayacak, adına karar alacak biri lazım.
Prensesligi her gün umutsuzunPrenseslik 1 gün sürmüş demek
Yorumları okudum da görümce fenaymış sanırım bilmiyodumNe kadar iyimsersiniz. Umutsuzu tanımadığınız belli.
Keske muhatap olmasa da yenge kurtulsa.
Ciddi ciddi inanıyor ya bi de gülsem mi üzülsem mi bilemedimAmaaan biz ne diyoruz, o ne derdinde baksana. Yaşayıp görür artık napalım
Sen hakkaten umutsuz vakasın beyin almıyo besbelli. Zavallı yengenEmredersin
Sen psikologluk yapmayi biraktaBelki de bu yüzden bu kadar çok evlenmek istiyor umutsuz. 25-30 yaşına gelmiş hiç kendi ayakları üstünde durmamış, bırak evle ilgili söz hakkı olmasını kendi hayatıyla ilgili bile söz hakkı olmamış. Baba gitmiş, allah gecinden versin anne de gittiğinde umutsuza sahip çıkacak kimse kalmayacak. O yüzden evlenmesi gerek. Onu koruyacak kollayacak, adına karar alacak biri lazım.
Kizzzzźzz profilinn gizli nasıl bakcaz sanaSen psikologluk yapmayi birakta
Burda kulaklarini cok cinlattik nerelerdeydin
Ciddi ciddi inanıyor ya bi de gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Ne bilmek istiyorsunuz, biz bayagi hakimiz konuyaKizzzzźzz profilinn gizli nasıl bakcaz sana
Duydum duydum, çok özlemişsin beni.Sen psikologluk yapmayi birakta
Burda kulaklarini cok cinlattik nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?