- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bence durum vahimYa inanmamıştır belki, numara yapıyordur. Numara yapıyordur di mi
Ciddiyse durum vahim.
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence durum vahimYa inanmamıştır belki, numara yapıyordur. Numara yapıyordur di mi
Ciddiyse durum vahim.
Bende hakimin de bakın demiş hem kapalı çok ayıp etmisNe bilmek istiyorsunuz, biz bayagi hakimiz konuya![]()
![]()
Yaaa ne demezsin öldüm hasretindenDuydum duydum, çok özlemişsin beni.
onu bunu bırakta sen evleri nasıl alacan şimdi yengenden?
Bırak onda kalsın ölümlü dünya bosverYaaa ne demezsin öldüm hasretinden
Sence napim onda mi kalsin geri alayim mi
Yazdım ya sana alamazsın diye. Okumuyor musun?Yaaa ne demezsin öldüm hasretinden
Sence napim onda mi kalsin geri alayim mi
Hahahahayt ben mi alamayacakmişimYazdım ya sana alamazsın diye. Okumuyor musun?
Gitme, annen üzülür.Hahahahayt ben mi alamayacakmişim
Kiz beni gaza getirme bak notere gidecem simdi
Annemin raziligi var sekerimGitme, annen üzülür.
Abini napcanız?Annemin raziligi var sekerim
Yok yaaaBırak onda kalsın ölümlü dünya bosver
Abimin tepki gosterecek hali yok yaAbini napcanız?
noterden yapamazsın şekerim artık, o aşamayı geçtin. Anlatıyoruz ince ince işin hukuki boyutunu yine anlamıyorsun. Napacaz biz senle?Hahahahayt ben mi alamayacakmişim
Kiz beni gaza getirme bak notere gidecem simdi
Kiz sen Alamanci misin nesin yaBende hakimin de bakın demiş hem kapalı çok ayıp etmis![]()
Yooo noteri arayip sordum istedigim zaman vekaletimi geri alabiliyormuşums
noterden yapamazsın şekerim artık, o aşamayı geçtin. Anlatıyoruz ince ince işin hukuki boyutunu yine anlamıyorsun. Napacaz biz senle?
Kızım sen saf mısın? Annen ölse abini bırakmaz, sen yine git notere mi nereye gidiyorsan, annenle yola çıkma. Hoş o abiyle de yalnız başına başa çıkamazsın, annen de yarı yolda koyar. İşin zor be.Abimin tepki gosterecek hali yok ya
Babamin mali sonucta
Kiz neyden bahsediyonuz siz yaaYa inanmamıştır belki, numara yapıyordur. Numara yapıyordur di mi
Ciddiyse durum vahim.
Iste boyle ol tatlim hayranlarimi aydinlatNe bilmek istiyorsunuz, biz bayagi hakimiz konuya![]()
![]()
Vekaletini geri alırsın tabi ki ama o vekaletle yapılan işlemi geri alamazsın. Abin vekaleti aldı, malı mülkü yengenin üstüne geçirdi artık. Bunu vekaleti iptal etmekle çözemezsin. Sana bir şey anlatmaya çalışırken resmen yoruluyorum umutsuz, öğrencilerim bu kadar yormuyor beni.Yooo noteri arayip sordum istedigim zaman vekaletimi geri alabiliyormuşum
Bende sana diyorum kiVekaletini geri alırsın tabi ki ama o vekaletle yapılan işlemi geri alamazsın. Abin vekaleti aldı, malı mülkü yengenin üstüne geçirdi artık. Bunu vekaleti iptal etmekle çözemezsin. Sana bir şey anlatmaya çalışırken resmen yoruluyorum umutsuz, öğrencilerim bu kadar yormuyor beni.
Yahu iste kimseye guvenmedigimden kendime dusen mirasi alacam diyeKızım sen saf mısın? Annen ölse abini bırakmaz, sen yine git notere mi nereye gidiyorsan, annenle yola çıkma. Hoş o abiyle de yalnız başına başa çıkamazsın, annen de yarı yolda koyar. İşin zor be.