• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Bende sana diyorum ki
Abim vekalet verdikten sonra tapuya gitti evleri kendi ustune almak icin
Lakin evlerin henuz tapusu olmadığından dolayi alamadi islem yaptiramadi
O yuzden diyorum vekaleti iptal edince çözülür diye
Abin sizi uyutmuş cınım.

Bende sana diyorum ki
Umutsuz hani evleri yılan yengenin üzerine yapmıştı abin? Ne saçmalıyorsun yine?

Vekaletini geri alırsın tabi ki ama o vekaletle yapılan işlemi geri alamazsın. Abin vekaleti aldı, malı mülkü yengenin üstüne geçirdi artık. Bunu vekaleti iptal etmekle çözemezsin. Sana bir şey anlatmaya çalışırken resmen yoruluyorum umutsuz, öğrencilerim bu kadar yormuyor beni.
aaaaa sen de mi öğretmensin hem şaşırdım hem sevindim umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 evlenirsen bir bilezik benden seviliyorsun

Bende sana diyorum ki
Umutsuz evler su an yengenin ustune degil mi? Demek ki islem yapilmis. Kanuni mirasci yengen olmadığı icin evler yengenin uzerineyse devir olmus.
Gercekten bunu anlayamiyor musun ya cok acayip. Cocuga anlatir gibi anlatiyoruz resmen.

Umutsuz hani evleri yılan yengenin üzerine yapmıştı abin? Ne saçmalıyorsun yine?
Yahu neyini anlamiyorsun
Vekalet verdik tamam
Ama evler suan kimsenin ustune degil tapulari cikinca ustune yapacak
Ben ondan once davranip vekaleti iptal ettirirsem alamaz diye dusunuyorum benim rizam olmadan
Oyle degil mi

Yahu neyini anlamiyorsun
Vekalet verdik tamam
Ben ondan once davranip vekaleti iptal ettirirsem alamaz diye dusunuyorum benim rizam olmadan
Oyle degil mi
E o zaman sen sayfalardir yalan söylüyorsun evler yengemin uzerine yapildi diye. Pes valla.

E o zaman sen sayfalardir yalan söylüyorsun evler yengemin uzerine yapildi diye. Pes valla.
Yahu ne yalani soylicem
Suan vekalet onda oldugu icin mirasta soz hakki o tapular cikinca otomatikmen onun ustune olacak mudahele etmezsek
Ondan dolayi onun üstüne diyorum
Sen lafi nasil anliyosun asil sana pes dogrusu

Yahu ne yalani soylicem
Suan vekalet onda oldugu icin mirasta soz hakki o tapular cikinca otomatikmen onun ustune olacak mudahele etmezsek
Ondan dolayi onun üstüne diyorum
Sen lafi nasil anliyosun asil sana pes dogrusu
Yapıldı deyip duruyorsun umutsuz. Yapıldı ile yapılacak arasindaki kocaman anlam farkini bilmediğini dusunmuyorum. Resmen kıvırıyorsun su an ama onu da beceremiyorsun. Valla pes goz gore gore bu kadar abartip artik yalan bile söyleyeceğini dusunmezdim. Su ana kadar iyi hoştu da bariz yalanlarindan sonra bundan gayri tek kelime etmem ne yengene ne erkek konularına. Yok artik ya bir de bana pes demis kendi haline bakmadan.

Yapıldı deyip duruyorsun umutsuz. Yapıldı ile yapılacak arasindaki kocaman anlam farkini bilmediğini dusunmuyorum. Resmen kıvırıyorsun su an ama onu da beceremiyorsun. Valla pes goz gore gore bu kadar abartip artik yalan bile söyleyeceğini dusunmezdim. Su ana kadar iyi hoştu da bariz yalanlarindan sonra bundan gayri tek kelime etmem ne yengene ne erkek konularına. Yok artik ya bir de bana pes demis kendi haline bakmadan.
Sen suan lafi ceviriyosun cidden
Ben suan yasal olan durum onların üstüne oldugu icin soz sahibi onlar diyorum
Asıl sen bu farki anlamiyorsun
Vekaletname hakkindaki eksik bilgine veriyorum bu tutumunu

Sen suan lafi ceviriyosun cidden
Ben suan yasal olan durum onların üstüne oldugu icin soz sahibi onlar diyorum
Asıl sen bu farki anlamiyorsun
Vekaletname hakkindaki eksik bilgine veriyorum bu tutumunu
Asagidakiler dedem mi yazdi umutsuz git Allah askina ya.
Sistemden baktim yengemin uzerine bile demissin hala kivirmaya calisiyorsun. Hangi sistemden baktin da yengenin ustune gordun? Simdi daha tapu yok diyorsun.

Yalanciligin bu kadarina pes. Hadi simdi nasil kiviracaksin bekliyorum.
Tamam iste bizde zaten butun mali mulku yengemin üstüne yaptik

Annem ve diger kardeslerim abimin ustune olmasini istediler
Bende tatsızlik cikmasin diye vekaleti verdim sonradan icabina bakarim dusuncesiyle
Gecen gun sistemden baktigimda birde ne goreyim hersey abimin degil o yilanin üstüne
O yuzden tez zamanda gidip iptal ettirecem

Inanmasi guc ama gercek Lyanna Mormont Lyanna Mormont nin da dediği gbi abimin ustune yapilamadigindan ona yapıldı

Yahu neyini anlamiyorsun
Vekalet verdik tamam
Oyle degil mi
Tamam iste bizde zaten butun mali mulku yengemin üstüne yaptik

Butun kardesleri mirastan mahrum edip mallarin hepsinin onun ustune olmasinda problem yok yani oyle mi

Sen dedin malı mülkü yengenin üstüne yaptık diye, hatta bir yerde abim kendi üstüne yapamadığı için yengemin üstüne yapmış da dedin. Sen bizi salak mı sanıyorsun?

Sistemden baktim yengemin uzerine bile demissin hala kivirmaya calisiyorsun. Hangi sistemden baktin da yengenin ustune gordun? Simdi daha tapu yok diyorsun.

Ben hayatımda böyle bir insanla karşılaşmadım, iyi ki de karşılaşmadım. Allah çevresindekilere sabır versin ne diyelim.

Yanlis kelime kullanmis olabilirim ama anlamak istemeyen sensin
Ben vekaleti abimin üstüne yaptik saniyordum ama sistemden bakinca yani e devletten onun ustune oldugunu gordum
E bu durumda zaten vekalet onda olduğundan otomatikmen mudahele edilmezse mal mulk onun üstüne onu demek istiyorum

Ben hayatımda böyle bir insanla karşılaşmadım, iyi ki de karşılaşmadım. Allah çevresindekilere sabır versin ne diyelim.
Bir insan nasil daha bes sayfa once soyledigi seyleri unutup tam tersini iddia eder cok ilginc ya. Gecmis zaman ile gelecek zaman arasindaki farki ilkokul çocukları bile biliyor.
Bir de sistemden bakip yengenin uzerine gordugu evlerin daha tapusu bile yokmus. Sisteme malum oldu herhalde :D

Sen dedin malı mülkü yengenin üstüne yaptık diye, hatta bir yerde abim kendi üstüne yapamadığı için yengemin üstüne yapmış da dedin. Sen bizi salak mı sanıyorsun?
Yahu anlamak mi istemiyorsunuz ben mi yanlis ifade ediyorum
Vekalet verildiginde zaten onun ustune oluyor hersey

Back