- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Umutsuz haklısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyim varmis ki
Sen evlenme, bazıları böyle seviyor.Gördüğüm en nicki ile uyumlu üyesiniz gerçekten. Daha kendi evinize kendi isteğinizle kendi maaşınızla bir eşya ki bu eşya buzdolabı oluyor alamayacak kadar anneye olmanız akla gelen ilk örnek mesela. Kendi fikriniz, kendi hayatınızı yönetme kabiliyetiniz yok. Hakkınız olan mirası paşa paşa gidip abiye vermişsiniz. Evde bir hükmünüz yok, büyükler ne derse o yazmışsınız. Bu şekilde silik bir karakter ile şahsen ben erkek olsam evlenmem
Ben mi o muSen evlenme, bazıları böyle seviyor.
Her daim bebegimUmutsuz haklısın
Eyvallah aslan parçasıVayyy beee
Yürü be umutsuz seni kim tutar
Biliyormusun UmutsuzEyvallah aslan parçası
Sen evlenme, bazıları böyle seviyor.
Hemen nick degistirip MssPare Aslan Parçası yapin benceBiliyormusun Umutsuz
Bu yaşıma kadar hiç kimse Aslan parçası demedibana
Çok hislendim duygularm şey oldu
Düşüneyim "pare bir aslan parcasi"Hemen nick degistirip MssPare Aslan Parçası yapin bence
Kiyamamm yaaa nasilda sevindi mutlu olduuBiliyormusun Umutsuz
Bu yaşıma kadar hiç kimse Aslan parçası demedibana
Çok hislendim duygularm şey oldu
Benim neden yok neden nedennnnBen evlenmem dedim zaten. Öyle seven varsa evlensin tabi her kör atın bir kör alıcısı olur diye boşuna dememişler
Ortaligi karistiran o oldugu icin olabilir miIntikami yengeden almak sahane çözümmüş mallari kaciran abinden alsana intikami o kadar intikam pesindeysen
Neden utanacak misim pardon daBen kendisinden utanır, öfkesini de doğru yere yönlendirip yapması gerekeni yapar belki diye yazmıştım ama yine işine geldiği gibi anladı kesin asadfgh
Kiz naptinnnGördüğüm en nicki ile uyumlu üyesiniz gerçekten. Daha kendi evinize kendi isteğinizle kendi maaşınızla bir eşya ki bu eşya buzdolabı oluyor alamayacak kadar anneye olmanız akla gelen ilk örnek mesela. Kendi fikriniz, kendi hayatınızı yönetme kabiliyetiniz yok. Hakkınız olan mirası paşa paşa gidip abiye vermişsiniz. Evde bir hükmünüz yok, büyükler ne derse o yazmışsınız. Bu şekilde silik bir karakter ile şahsen ben erkek olsam evlenmem
Diyelim ki tum söylediklerinin dogruİstediğin her şeyi çatır çatır hatırlıyorsun da daha dün konuşulan şeyi hatırlamıyorsun öyle mi? Ne yapalım inanalım mı?
Kimden, neyin intikamını alıyorsun?
28 senedir seni yok sayan ailen mi yengen mi?
Kız evlatlarını ve onların rahatını umursamadan "enişteler yemesin" kafasıyla bütün malları erkek evlat üzerine yapmak isteyen ailen mi yengen mi?
Yaşadığın eve bir buzdolabı almana bile izin vermeyen ailen mi yengen mi?
Senin ailenin şu yaptığını yaklaşık 70 sene önce anneannemin annesi yapmış. Bak anneannem bile değil, onun annesi diyorum. Yaşadığımız çağı ailecek 70 sene geriden takip ediyorsunuz. Bunun sorumlusu yengen mi?
Sana üzülebilirdim aslında ama hiç üzülmüyorum umutsuz. Sen okumuş etmiş gencecik bir kadın olarak ne yengene yapılanlara ses çıkarmışsın bunca zaman ne de kendine yapılanlara ses çıkarabiliyorsun. Hatta kendine yapılanlara ses çıkaramadığın için ezebildiğin tek kişiyi ezmeye çalışıyorsun. Gücü yeten yetene.
Bu yaptığını tanımlayacak çok kelime var da neyse.
Dün evde prenses gibiyim diyordun umutsuz ne oldu o iş ?Bnde annemde olmasi gerektiginin farkindayim
Vekaletleri verirken cok dedim ama kimse dinlemedi
Evleri ayirmada da cok dil döküyorum ama dinleyen yok
Anlatabildim mi
Bu evde dediklerimin bi hükmü yok buyukler ne derse o
Benim neden yok neden nedennnn
Kiz naptinnn
Ya sen tam anlayamamissin beni
O yuzden soylediklerinin hic birine katilmiyorum
BOs senaryo
Dogru anlayin pleaseeeDün evde prenses gibiyim diyordun umutsuz ne oldu o iş ?
E tabi yengen ne güne duruyor değil mi, kadın 3 çocukla ilgilenmek yetmiyor, birde sizin yükünüzü çekiyor. Sen de buna prenseslik diyorsun.Dogru anlayin pleaseee
Is yapma konusunda pek bi ise karistigim yok keyfime bakiyorum istedigimi yapiyorum ondan prensesler gibiyim dedim
Ama diger konularda karisamiyorum malesef