• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Gördüğüm en nicki ile uyumlu üyesiniz gerçekten. Daha kendi evinize kendi isteğinizle kendi maaşınızla bir eşya ki bu eşya buzdolabı oluyor alamayacak kadar anneye olmanız akla gelen ilk örnek mesela. Kendi fikriniz, kendi hayatınızı yönetme kabiliyetiniz yok. Hakkınız olan mirası paşa paşa gidip abiye vermişsiniz. Evde bir hükmünüz yok, büyükler ne derse o yazmışsınız. Bu şekilde silik bir karakter ile şahsen ben erkek olsam evlenmem

Gördüğüm en nicki ile uyumlu üyesiniz gerçekten. Daha kendi evinize kendi isteğinizle kendi maaşınızla bir eşya ki bu eşya buzdolabı oluyor alamayacak kadar anneye olmanız akla gelen ilk örnek mesela. Kendi fikriniz, kendi hayatınızı yönetme kabiliyetiniz yok. Hakkınız olan mirası paşa paşa gidip abiye vermişsiniz. Evde bir hükmünüz yok, büyükler ne derse o yazmışsınız. Bu şekilde silik bir karakter ile şahsen ben erkek olsam evlenmem
Sen evlenme, bazıları böyle seviyor. 😁

Kiz naptinnn
Ya sen tam anlayamamissin beni
O yuzden soylediklerinin hic birine katilmiyorum
BOs senaryo

İstediğin her şeyi çatır çatır hatırlıyorsun da daha dün konuşulan şeyi hatırlamıyorsun öyle mi? Ne yapalım inanalım mı?
Kimden, neyin intikamını alıyorsun?
28 senedir seni yok sayan ailen mi yengen mi?
Kız evlatlarını ve onların rahatını umursamadan "enişteler yemesin" kafasıyla bütün malları erkek evlat üzerine yapmak isteyen ailen mi yengen mi?
Yaşadığın eve bir buzdolabı almana bile izin vermeyen ailen mi yengen mi?

Senin ailenin şu yaptığını yaklaşık 70 sene önce anneannemin annesi yapmış. Bak anneannem bile değil, onun annesi diyorum. Yaşadığımız çağı ailecek 70 sene geriden takip ediyorsunuz. Bunun sorumlusu yengen mi?
Sana üzülebilirdim aslında ama hiç üzülmüyorum umutsuz. Sen okumuş etmiş gencecik bir kadın olarak ne yengene yapılanlara ses çıkarmışsın bunca zaman ne de kendine yapılanlara ses çıkarabiliyorsun. Hatta kendine yapılanlara ses çıkaramadığın için ezebildiğin tek kişiyi ezmeye çalışıyorsun. Gücü yeten yetene.
Bu yaptığını tanımlayacak çok kelime var da neyse.
Diyelim ki tum söylediklerinin dogru
Bundan sonra ne yapmami onerirsin

Bnde annemde olmasi gerektiginin farkindayim
Vekaletleri verirken cok dedim ama kimse dinlemedi
Evleri ayirmada da cok dil döküyorum ama dinleyen yok
Anlatabildim mi
Bu evde dediklerimin bi hükmü yok buyukler ne derse o
Dün evde prenses gibiyim diyordun umutsuz ne oldu o iş ?

Benim neden yok neden nedennnn

Kiz naptinnn
Ya sen tam anlayamamissin beni
O yuzden soylediklerinin hic birine katilmiyorum
BOs senaryo

Senaryo mu? Sizin cümleleriniz yazıyor orda. Kendi yazdıklarınızı inkar mı ediyorsunuz? Yemeğe yengeme gidiyorum annem üzülür yoksa, üst kata buzdolabı alamıyorum kendi maaşımla kendi evime annem istemiyor, babadan kalan mirası abime verdim ailem öyle istedi, dediklerimin hükmü yok, bizim evde büyükler ne derse o, kendi evimizde yemek yersek elalem ne der... Bunlar sizin laflarınız değil mi? Güya ekonomik özgürlüğünüz elinizde ama hayatınızı başkaları yönetiyor. Yok hükmünde olduğunuzu kendiniz yazmışsınız. Neden sizin yok cevabı bunda gizli. Önce bir olgunlaşın da ondan sonra evlilik düşünürsünüz zaten sizde şu an evlilik sorumluluğunu alacak meziyetler yok. Umarım evlenirsiniz ama tam kendiniz gibi görümceniz olur

Dogru anlayin pleaseee
Is yapma konusunda pek bi ise karistigim yok keyfime bakiyorum istedigimi yapiyorum ondan prensesler gibiyim dedim
Ama diger konularda karisamiyorum malesef
E tabi yengen ne güne duruyor değil mi, kadın 3 çocukla ilgilenmek yetmiyor, birde sizin yükünüzü çekiyor. Sen de buna prenseslik diyorsun.

Umarım böyle bir düzeni olan aileye gelin gider, görümcenin sen yemek ev işi ile uğraşırken yiyip içip yattığını izlemek zorunda kalırsın. Çok amin.

Back