• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Inanmasi guc ama gercek Lyanna Mormont Lyanna Mormont nin da dediği gbi abimin ustune yapilamadigindan ona yapıldı
Ggordugun gibi kendi işimi kendim yapiyorum
Maşallah kahvaltı sonrası topladın mi masayı ortalığı oda önemli bak evlenicen derli toplu olsun heryer bide kaynana yanına gidersin görümcen falan olur aman yengemde iş bilmiyor demesinler umutsuz :KK20:

Neyse mune kızdı konu ya gelince

Seni tanımam etmem ama yorumlarda eski konularınla ve seninle ilgili seyleri okudumn
Ondan diyorum ben inanmam diye
Inşallah dediğin gibidir
Yengende çok çekmiş be ya
Hak etmiş

Bide ..umutsuz şu nick değiştir cok negatif
Şöyle sana yakışır bir sey bul evrene enerji yollasin

Maşallah kahvaltı sonrası topladın mi masayı ortalığı oda önemli bak evlenicen derli toplu olsun heryer bide kaynana yanına gidersin görümcen falan olur aman yengemde iş bilmiyor demesinler umutsuz :KK20:

Neyse mune kızdı konu ya gelince

Seni tanımam etmem ama yorumlarda eski konularınla ve seninle ilgili seyleri okudumn
Ondan diyorum ben inanmam diye
Inşallah dediğin gibidir
Yengende çok çekmiş be ya
Hak etmiş

Bide ..umutsuz şu nick değiştir cok negatif
Şöyle sana yakışır bir sey bul evrene enerji yollasin
Inanip inanmaman sana kalmis
Ben keyfimden burda konu acip fikir almiyorm

Babasi vefat etti. Kalan mirasin umutsuz, annesi, ablalari ve abisi arasinda bolusulmesi gerekirken abisi hepsinden kendi ustune almak icin vekaletname aldi. Bildigim kadariyla kendi ustune geciremiyor boyle bir durumda, o nedenle yengenin uzerine yapmis.

Umutsuzun annesi de ablalari da tum mirasi abinin almasi konusunda riza gosteriyorlar.
Niye böyle bir sacmaliga göz yummuslar ki

Inanip inanmaman sana kalmis
Ben keyfimden burda konu acip fikir almiyorm
Yazmayım dedim ama duramadım

Sen fikir almak için yazıyorsun ya öyle.keyfi değil ya diyorsun ya
Sana onca şey dendi
Sen söyle mi yapayım doğru olur yada hangisi daha net çözüm olur gibi bir yorumunu neden ben göremedim acaba

Yazana dediğin şu bana da aynen böyle dedin babamın evi kira dertleri yok bedavadan oturuyorlar

Yengem olucak o yılan malları aldı ben araştırdım elinden alicam
Bu durumda senin fikir almak gibi bir derdin yok zaten senin fikrin var ve belli
Yengenin ömrünü yemisiniz abimde dahil buna daha da devam edip yeme dersindesin senin derdin bu

Ha bide koca derdin var o ayrı...

Bide baban vefat etmiş neden mallar abinde yada yengen de

Annen yaşıyor halen onda olması gerekiyor

Sana onca şey dendi
Sen söyle mi yapayım doğru olur yada hangisi daha net çözüm olur gibi bir yorumunu neden ben göremedim acaba

Yazana dediğin şu bana da aynen böyle dedin babamın evi kira dertleri yok bedavadan oturuyorlar

Bu durumda senin fikir almak gibi bir derdin yok zaten senin fikrin var ve belli
Yengenin ömrünü yemisiniz abimde dahil buna daha da devam edip yeme dersindesin senin derdin bu

Artık konuları ezbere biliyoruz ama yeni gelenler için özet iyi olmuş.

Cilek oyle mi demisti ki hatirlayamadim

Ondan degil
Bana yapilan muameleden dolayi bi nevi intikam diyelim

İstediğin her şeyi çatır çatır hatırlıyorsun da daha dün konuşulan şeyi hatırlamıyorsun öyle mi? Ne yapalım inanalım mı?
Kimden, neyin intikamını alıyorsun?
28 senedir seni yok sayan ailen mi yengen mi?
Kız evlatlarını ve onların rahatını umursamadan "enişteler yemesin" kafasıyla bütün malları erkek evlat üzerine yapmak isteyen ailen mi yengen mi?
Yaşadığın eve bir buzdolabı almana bile izin vermeyen ailen mi yengen mi?

Senin ailenin şu yaptığını yaklaşık 70 sene önce anneannemin annesi yapmış. Bak anneannem bile değil, onun annesi diyorum. Yaşadığımız çağı ailecek 70 sene geriden takip ediyorsunuz. Bunun sorumlusu yengen mi?
Sana üzülebilirdim aslında ama hiç üzülmüyorum umutsuz. Sen okumuş etmiş gencecik bir kadın olarak ne yengene yapılanlara ses çıkarmışsın bunca zaman ne de kendine yapılanlara ses çıkarabiliyorsun. Hatta kendine yapılanlara ses çıkaramadığın için ezebildiğin tek kişiyi ezmeye çalışıyorsun. Gücü yeten yetene.
Bu yaptığını tanımlayacak çok kelime var da neyse.

Sizi tanımam ama yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Yengeniz çok iyi kadınmış. Sizin bu davranışlarınıza rağmen kendi evinde sizi doyurup bir de bu muamelenize katlanıyorsa eli öpülesi kadınmış. Yaptığınız şımarıklık. Bence kendisine çeki düzen vermesi gereken sizsiniz.
Yaptigim bana yapılanların intikami

Sana onca şey dendi

Bnde annemde olmasi gerektiginin farkindayim
Vekaletleri verirken cok dedim ama kimse dinlemedi
Evleri ayirmada da cok dil döküyorum ama dinleyen yok
Anlatabildim mi
Bu evde dediklerimin bi hükmü yok buyukler ne derse o

İstediğin her şeyi çatır çatır hatırlıyorsun da daha dün konuşulan şeyi hatırlamıyorsun öyle mi? Ne yapalım inanalım mı?
Kimden, neyin intikamını alıyorsun?
28 senedir seni yok sayan ailen mi yengen mi?
Kız evlatlarını ve onların rahatını umursamadan "enişteler yemesin" kafasıyla bütün malları erkek evlat üzerine yapmak isteyen ailen mi yengen mi?
Yaşadığın eve bir buzdolabı almana bile izin vermeyen ailen mi yengen mi?

Senin ailenin şu yaptığını yaklaşık 70 sene önce anneannemin annesi yapmış. Bak anneannem bile değil, onun annesi diyorum. Yaşadığımız çağı ailecek 70 sene geriden takip ediyorsunuz. Bunun sorumlusu yengen mi?
Sana üzülebilirdim aslında ama hiç üzülmüyorum umutsuz. Sen okumuş etmiş gencecik bir kadın olarak ne yengene yapılanlara ses çıkarmışsın bunca zaman ne de kendine yapılanlara ses çıkarabiliyorsun. Hatta kendine yapılanlara ses çıkaramadığın için ezebildiğin tek kişiyi ezmeye çalışıyorsun. Gücü yeten yetene.
Bu yaptığını tanımlayacak çok kelime var da neyse.
Birak ya. Senin dedigin senaryo mantikli geldi umutsuza, kendisini de biraz magdur gosteriyor diye sahiplendi hemen :D

Birak ya. Senin dedigin senaryo mantikli geldi umutsuza, kendisini de biraz magdur gosteriyor diye sahiplendi hemen :KK70:

Ben kendisinden utanır, öfkesini de doğru yere yönlendirip yapması gerekeni yapar belki diye yazmıştım ama yine işine geldiği gibi anladı kesin asadfgh

Back