Merak ettimde, acaba gerçekten eşcinselmiydi ?

Evet şu sıralar sık sık konu açtım. KK görgüsüzlüğü mü yapıyorum ne ? :110:
Ama bahsettiğim konu benim konum değil. :KK51: Şu dün gece kızlara uyku uyutmayıp en son 63. Sayfasını okuduğum bi KK entrikası :KK53:
Bence sadece konuşmak istiyorsun, dertleşmekten ziyade sohbet etmek ve bu şekilde rahatlamak istiyorsun. Hoppa

O konuya dikkat etmedim ben hiç, hatırlamıyorum nedense:KK64:

Yatağıma uzanmış kendi kendime eski yılları yad ediyordum. :KK45:
Sonra aklıma lisede yaşanan şu olay geldi..
Sınıfta arkadaşlarla toplanmış tabu oynuyorduk. Sıra erkeklerdeydi.
Diyelim ki X kişisi Y kişisine anlatsın erkeklerden. İşte bu X kişisi bi kart çekti ve başladı anlatmaya. Sonra anlatmaya çalışırken dedi ki hani senin hastalığın. Y kişiside mahçup bi gülümsemeyle Gay mi dedi.
Ben şok. :KK53:
X kişiside hayır oğlum ya falan oldu. Neyse bu konu böyle kaynadı gitti.
Bu çocuğun uzun ilişkileride oldu.
Ama ne bileyim aklıma takıldı işte. Acaba bu öylesine aralarında bi şakamıydı yoksa ciddimiydi.. Fikirlerinizi merak ediyorum kızlar :KK51:
Hahah bunu dert ettim diyon ama konu acsan hangi basliga accan zaten :)
Gay olsa nolur olmasa nolur her turlu tabu oynayabiliyon adamla iste negzel.

Nick ve
Canım sitede kendini danışman olarak tanıtan bi kadın burada derdi tasası olan kadınları kandırıp bi şekilde ilişki kurmaya çalışıyormuş. Bi kaç tane ilişkisi varmış buradan. Öyle yani. Kimse tam olarak çözemedi zaten dert etme. :KK70:
Nick vermeden anlatsana kis.
Iliski derkene lezbiyen mi hatun.
Yoksam psikolog olup burdan musteri mi aliyo hankisi

Nick ve

Nick vermeden anlatsana kis.
Iliski derkene lezbiyen mi hatun.
Yoksam psikolog olup burdan musteri mi aliyo hankisi
Hatun lezbiyen. Buradan ilişki yaşamaya çalışıyor. Aynı zamandada psikolog. İnsanlar buna dertlerini açıyor. Oda yardım etme adı altında götürebildiğini götürüyor. Bir kaç üyeyle ilişkisi varmış. :110:

Çok tedirgin edici bi durum ama. Düşünsene burada yıllarca kalmış insanların güvenini kazanmış onca zaman kimse çakmamış durumu falan.:110:
Ya meraklisi gidiyodur alan memnun satan memnun hesabi.
Yani iki dertlestim diye lan du donusuyomm ahanda cinsel tercihim degisti demezsin heralde.
Gayden girdik lezbiyenden ciktik gece gece noluyo kisss
Kac yasindasin sen bakimmm:KK8::KK8:

Ya meraklisi gidiyodur alan memnun satan memnun hesabi.
Yani iki dertlestim diye lan du donusuyomm ahanda cinsel tercihim degisti demezsin heralde.
Gayden girdik lezbiyenden ciktik gece gece noluyo kisss
Kac yasindasin sen bakimmm:KK8::KK8:
Şöyle konuşmalar döndü, hani derdini açıyosun psikolog deyip. İnsanları tehditte edebilir kendisine anlatılanlarla..
21o_O:KK49:

Psikolog olduğunun garantisi var mı ki ? Sonuçta diplomasını görmedik hatunun yani. :KK70:
Ya bu arada lezbiyenler de okuzlukte erkekleri aratmiyo.
Gecen sahile indim kahve iciyorum sigarayi biraktim diye iki masa otede oturan kadindan bi tane rica errim.
Anam bir kesmeye basladi rahatsiz olup kalktim.
Hani erkek kesse garsonu cagirir beni rahatsiz ediyo dersin de kadindan sikayetci olsan kim inanir

X