- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Hakikaten bir derdin varmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle deme işte deme öyle.. Vurma yüzümeİşsizlik zor
Bize de anca böyle konular denk gelir dün geleydim iyiydi
Herhangi bir açıklama yapmadan silmişler konuyu sabaha kadar okudum konu yüzünden uykusuz kaldım hala meraktayım...Dunku konu ne oldu kaldırıldı mi
Sabah okuyordum tam son sayfaya geldim, sonraki sayfa dedim ve konu bulunamadı yazısı çıktı ekranda
Sabah sabah heyecanla okurken sonu kaybolmuş kitap gibi oldu konu
Var tabi. Merak duygusu nasıl bi dert biliyo musun sen.Hakikaten bir derdin varmis
Herkesi açıkladılar bi tek esas kadını açıklamadılar.. Bende gecenin bi saatine kadar onu takip ettim.Herhangi bir açıklama yapmadan silmişler konuyu sabaha kadar okudum konu yüzünden uykusuz kaldım hala meraktayım...
Bilmem merak duygusu işte. Aklıma geliverdi öyle.Ogrenip napicaksin bunu? Ki bizden ogrenemezsin o ayri.
Evet silinmesini anlamadım bu durumda editörler mi yanılmış oldu o da ayrı garip. Herkese güvenmemek gerekir bunu bir kez daha anlamış olduk.Herkesi açıkladılar bi tek esas kadını açıklamadılar.. Bende gecenin bi saatine kadar onu takip ettim.
Dünkü konuyu netleştiremedik bunu netleştiririz belki dedim kötümü ettimYazar burada bize çok fazla boş vaktinin olduğunu anlatmak istiyor.
Sen bugunku sinirden titreyen kikirdayan kiz degilmjsjn gectimi sinirinVar tabi. Merak duygusu nasıl bi dert biliyo musun sen.
Geçti canım geçti. Baksana geçtide lise arkadaşlarımı anlatmaya geldim size.Sen bugunku sinirden titreyen kikirdayan kiz degilmjsjn gectimi sinirin
Çok yaşa emi güldürdün beniiHayır sadece bu yetmez mismo. Eskide kalmış arkadaşlarının cinsel tercihleride takılmalı aklına.
Uuuu çok atarlı geldin wolf.He gaymış he... Allah akil fikir versin.
Sizinle paylaşınca geçiyor zaten her şey.Çok yaşa emi güldürdün benii
Anlık bir düşünceydi sanırım artık geçmiştir
koptummmİşsizlik zor
Bize de anca böyle konular denk gelir dün geleydim iyiydi
Kac yasindasincanim ?Geçti canım geçti. Baksana geçtide lise arkadaşlarımı anlatmaya geldim size.
Aklıma Murat sakaoğlunun vineınını getirdin. Ama söyleyemem içeriğini şimdi ayıp olur.Sayın kaktüs arkadaşım, pandaların da nesli tükeniyor, bunu dert et sen bence.