- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.831
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
X e değil Y ye sorman gerekiyordu.Ben x e sordum geldim gaymış ama oyun sırasında utanmış diyememiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
X e değil Y ye sorman gerekiyordu.Ben x e sordum geldim gaymış ama oyun sırasında utanmış diyememiş
Yaa resmen beni anlayan tek insan oldun şuanda.Canın mı sıkıldı canım senın?
Allah başka dert vermesn
Bi kere kadesa, can sıkıntısı kadar büyük bi dert olabilir mi ?Burasi bdv kızaaam diye atarımı yapıp gidiyorum
Konu sahibi iyi misin kuzum, buradan bakınca pek öyle gibi değil.
Gel konusalım canım sen buraya böyle abıdık gubudık mesajlar atma bugun sıra milkcoffe de Bak simavlı çocuk bulmuş bitane onu anlatmış gel onun derdıne çare bulalım :)Yaa resmen beni anlayan tek insan oldun şuanda.
çok bilinmeyenli denklem olunca kafalar karışıyo tabiX e değil Y ye sorman gerekiyordu.
Kim kara murata ortak çıkan prez. ? Söyle demokrasinin kılıcıyla alacağım kellesini !Kara Murat benim !
Şahsı tanımıyorum ve vine nedir onu dahi bilmiyorum.Aklıma Murat sakaoğlunun vineınını getirdin. Ama söyleyemem içeriğini şimdi ayıp olur.
Peki beni ilgilendirmiyorsa bi daha şeyetmem madem.Bunu mu dert edindiniz şimdi ?
Herkesin tercihi kendisini ilgilendirir. Gerçek ya da şaka .. Sizi ilgilendirmez. Üstelik yıllar geçmiş. Neden hayatınıza bakmiyorsunuz? Konu açmak için konu açmayın ..
Ama komikti izleseydin bari googlea falan yazsaydın ne bileyim hevesim kursağımda kaldı üzüldüm şimdiŞahsı tanımıyorum ve vine nedir onu dahi bilmiyorum.
Ay milkin arkadaşları dışında bir olayı mı olmuş koşa koşa geliyorum o zaman benGel konusalım canım sen buraya böyle abıdık gubudık mesajlar atma bugun sıra milkcoffe de Bak simavlı çocuk bulmuş bitane onu anlatmış gel onun derdıne çare bulalım :)
Baktım şimdi de bu kızanın zilyon tane videosu var, hangisini kastettiğini nereden bileyim?Ama komikti izleseydin bari googlea falan yazsaydın ne bileyim hevesim kursağımda kaldı üzüldüm şimdi
Beni öldürdün bella !Du bakayım aha vallaha gay
Koş kızAy milkin arkadaşları dışında bir olayı mı olmuş koşa koşa geliyorum o zaman ben
Nesli tükenen pandalar murat sakaoğlu yaz köpürmeyen liflerde ne ola kiBaktım şimdi de bu kızanın zilyon tane videosu var, hangisini kastettiğini nereden bileyim?
O değil de bu konu bana köpürmeyen lifler konusunu hatırlattı O konuyu açan ablam, seviyorum seni her kimsen. Çok protestocu, bir kişiliği vardı kendisinin
Şimdi bdv de parçalı bulutlu bir gündü, güneş yüzünü gösterse de, elleri üşüten soğuk bir gündü. Üst üste çok gerekli(!) çok acil(!) konular açıldıkça, bdv de havalar git gide soğuyordu. Sonra içimizi ısıtan bir konu gelmişti. Bu ablamız, banyo lifim artık eskisi gibi köpürmüyor temalı mükemmel bir konu açmıştı.Nesli tükenen pandalar murat sakaoğlu yaz köpürmeyen liflerde ne ola ki