Merak ettimde, acaba gerçekten eşcinselmiydi ?

Bunu mu dert edindiniz şimdi ? :KK57:

Herkesin tercihi kendisini ilgilendirir. Gerçek ya da şaka .. Sizi ilgilendirmez. Üstelik yıllar geçmiş. Neden hayatınıza bakmiyorsunuz? Konu açmak için konu açmayın ..

Ama komikti izleseydin bari googlea falan yazsaydın ne bileyim hevesim kursağımda kaldı üzüldüm şimdi :63:
Baktım şimdi de bu kızanın zilyon tane videosu var, hangisini kastettiğini nereden bileyim?
O değil de bu konu bana köpürmeyen lifler konusunu hatırlattı :KK70: O konuyu açan ablam, seviyorum seni her kimsen. Çok protestocu, bir kişiliği vardı kendisinin :KK70:

Baktım şimdi de bu kızanın zilyon tane videosu var, hangisini kastettiğini nereden bileyim?
O değil de bu konu bana köpürmeyen lifler konusunu hatırlattı :KK70: O konuyu açan ablam, seviyorum seni her kimsen. Çok protestocu, bir kişiliği vardı kendisinin :KK70:
Nesli tükenen pandalar murat sakaoğlu yaz :KK70: köpürmeyen liflerde ne ola kio_O

Nesli tükenen pandalar murat sakaoğlu yaz :KK70: köpürmeyen liflerde ne ola kio_O
Şimdi bdv de parçalı bulutlu bir gündü, güneş yüzünü gösterse de, elleri üşüten soğuk bir gündü. Üst üste çok gerekli(!) çok acil(!) konular açıldıkça, bdv de havalar git gide soğuyordu. Sonra içimizi ısıtan bir konu gelmişti. Bu ablamız, banyo lifim artık eskisi gibi köpürmüyor temalı mükemmel bir konu açmıştı.
Neyse malum amcamızın üslubu beni gerdi, dert olmayan dertlerle alakalı dalga geçmek için böyle bir konu açılmıştı işte. Komikti bayağı:KK53:

X