- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.323
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Yakın zamanda o kadar çok konun var ki hepsi birbirine girdi, net hatırlayamıyorumDünkü konuyu netleştiremedik bunu netleştiririz belki dedim kötümü ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın zamanda o kadar çok konun var ki hepsi birbirine girdi, net hatırlayamıyorumDünkü konuyu netleştiremedik bunu netleştiririz belki dedim kötümü ettim
Evet şu sıralar sık sık konu açtım. KK görgüsüzlüğü mü yapıyorum ne ?Yakın zamanda o kadar çok konun var ki hepsi birbirine girdi, net hatırlayamıyorum
Çıldırmışçasına kahkahalar attırdın bana kendi. Allahta seni güldürsün emiŞimdi bdv de parçalı bulutlu bir gündü, güneş yüzünü gösterse de, elleri üşüten soğuk bir gündü. Üst üste çok gerekli(!) çok acil(!) konular açıldıkça, bdv de havalar git gide soğuyordu. Sonra içimizi ısıtan bir konu gelmişti. Bu ablamız, banyo lifim artık eskisi gibi köpürmüyor temalı mükemmel bir konu açmıştı.
Neyse malum amcamızın üslubu beni gerdi, dert olmayan dertlerle alakalı dalga geçmek için böyle bir konu açılmıştı işte. Komikti bayağı
Amin inşallahÇıldırmışçasına kahkahalar attırdın bana kendi. Allahta seni güldürsün emi
benim derdim de dünkü konu tam 20 25 sayfasını okumuştum ki konu uçtu
yapılır mı bu benim gibi meraklı insana ? sinir sistemim çöktü, egzamam azdı
varsa bilen anlatsın bari
Canım sitede kendini danışman olarak tanıtan bi kadın burada derdi tasası olan kadınları kandırıp bi şekilde ilişki kurmaya çalışıyormuş. Bi kaç tane ilişkisi varmış buradan. Öyle yani. Kimse tam olarak çözemedi zaten dert etme.benim derdim de dünkü konu tam 20 25 sayfasını okumuştum ki konu uçtu
yapılır mı bu benim gibi meraklı insana ? sinir sistemim çöktü, egzamam azdı
varsa bilen anlatsın bari
aaaaaCanım sitede kendini danışman olarak tanıtan bi kadın burada derdi tasası olan kadınları kandırıp bi şekilde ilişki kurmaya çalışıyormuş. Bi kaç tane ilişkisi varmış buradan. Öyle yani. Kimse tam olarak çözemedi zaten dert etme.
Offf ben nasıl kaçırırım ya, acayip merak ettimCanım sitede kendini danışman olarak tanıtan bi kadın burada derdi tasası olan kadınları kandırıp bi şekilde ilişki kurmaya çalışıyormuş. Bi kaç tane ilişkisi varmış buradan. Öyle yani. Kimse tam olarak çözemedi zaten dert etme.
O kadının kim olduğu açıklanmadan uçtu konu. İlişkisi olduğu kişiler falan açıklandı sanırım. Onlarında hesapları anında kapatıldı. Şimdi nick vermeyeceğim bela alamam hiç başıma.aaaaa
ben nasıl kacırırım bunu
kımmıs kı o
sapıgımız da pek sosyalmış
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaa
ben nasıl kacırırım bunu
kımmıs kı o
sapıgımız da pek sosyalmış
Geyik bölümüne neden hiç rastlamadım ki ben. Hangi forum başlığının altında o ? Dikkatimi çekmedi hiç bu zamana kadar..Neden böyle konular Geyik bölümüne açılmaz ki?
Zeki müren miBen de Zeki müren'i merak ederdim.
Buldum cevabini.
İnsan bulmadan rahatlamıyor.
Hele tanidiğin biriyse o merak daha fazla olur.
Dün senden dilim yandı halada yemek yerken zorlanıyorum sen sus bikere. Çikolatanda dibe çökmüştü karıştıramadım arabada zaten. Yok sana söz hakkı.Hayatinin belli doneminde gecmis kucucuk bi kesitten kim nasil anlasin X homoseksuel mi?
Homo ya da hetero, ne olmus? Sana ne faydasi ne zararl var
Para yanlış sayılmış sadeceGeçen hafta dolmuşcunun biri benden 15 kuruş fazla almıştı kızlar sizce tarife mi yükseldi yoksa adam hırsız mı yardım pls.