• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraba hanımlar ufak takıntılarınız varmı bunu yapmassam asla dediğiniz şeyler

ellerimi çok fazla yıkarım hele mutfakta ay tezgaha deydim şimdi yemek yapıcam ay poşet açtım ekmeye ellicem ellerim mutfakta olduğum sürece ıslatmaktan büzüşüyo

bide bi huyum vardır dışarı çıktığım kıyafetleri eve gelince hemen makinaya atarım aynı şekilde çocuğada alıştırdım anne üstümü çıkarmıcanmı diyo

takıntı grubuna girermi bilmem ama:

maydonoz doğrayamammm
yüzüm bi hal olur gider. çok fena huylanıyorum

çamaşır sercek olduğumda eğer yünlü bişeyler varsa asla ve asla dokunamam

ve son günlerde de saat 00.00 ı görmeden uyumam.. Düğün Şafağı attırmadan gün geçmiyor gibi geliyor:1::1:

paraya dokununca ellerimi yıkarım,
banyodaki lavabolara dokunamam(yeni temizlemiş olsam bile)
dışardan eve gelince üstümü değiştiririm ve yıkarım hemen,
çoğunlukla kendimide yıkarım:)
başkasının evinde havlu kullanamam,

kimsenin evinde tuvaleti kullanamam iş yeri içnde geçerli of nasıl eve kendimi atarım bi görseniz bi gün bu huyum yüzünden altıma kaçırcam eşim çok kızıyo koy ver gitsin diyo ama bilmem yapamıyorum başkasının evinde

ellerimi çok fazla yıkarım hele mutfakta ay tezgaha deydim şimdi yemek yapıcam ay poşet açtım ekmeye ellicem ellerim mutfakta olduğum sürece ıslatmaktan büzüşüyo

bende ellerimi fazla yikarim ama bu aralar azalttim biraz sanki...bide bi yeri silerken 3 4 defa silerim ve herseyi kafama cok takarim daha hatirlayamadigim bi suru takintim var:1:

ya bide bende acyip bi huy var aklıma gelen bişeyi ev içinde olsun saat kaç olursa olsun arayıp bulacam eğer evde yoksa ilk işim onu bulup almak yoksa rahat olamıyorum

ay olmaz olur mu gece küçük el aynası varsa odamda ters çevirir yatarım öyle konuşurken gözüme parlayan şeyler sinirimi bozar saat olsun cam olsun ayna olsun telefon olsun hemen söylerim şunu düzeltin diye bide konuşurken yüzüme bakmayan kişinin yüzüne yumruk atasım gelir

ben de ellerime krem sürmeden dışarı çıkamam yazın biraz frenliyorum kendimi ama kışın mutlaka sürmem lazım unutursam çok rahatsız olurum:52:

sabah kahvaltıısında menemen yıyemem eger sofrada varsa kuscak gibi oluyorum cunku kusmuk gibi gorunuyor ne yapayım..

kendıme ait el havlum ve su içme bardagım olmalı mutlaka ama mutlaka ..el havlusu yoksa yanımda kagıt havlu goturuyorum ona sılıverıyorum napıyım.. bardagıda içim sınmeye sınmeye ıcıyorum napayım..

baska sımdılık bu kadar aklıma gelenler..

Her akşam duşa girmeden uyuyamam. Sular kesikse bile bulurum bir çaresini. :3:
Dışarıda bir gün giydiğim kıyafeti yıkamadan ikinci kez giyemem, kotlar dahil. (Dışarı çıktığım an kirlenmiş gibi hissediyorum, hava kirliliğine çok duyarlıyım ne yapayım :26:)
Haftada 2-3 kez spor yapmasam, tartı aksini söylese de kilo almış gibi hissederim.
Yumurta kokan hiçbir şeyi yiyemem, haşlanmış yumurtayı bile. (Bazıları kokmuyor ama gerçekten :56: )
Kitaplarım yazarlara ve kendi içlerinde de basım yıllarına göre dizilidir. 500'den fazla kitabım var, birinin yeri değişse hemen fark ederim. (Ve olaya el koyarım :47:)

Pek zararlı şeyler değiller ama hiçbir şeyi takmamanın rahatlığını yaşamak varken, olmasalardı iyi olurdu...

Son düzenleme:
Bi bardakdan su dahi içmişsem ve o mutfakda duruyoda olsa yeni bir bardak alırım..

Pencere kenarlarını çok siliyorumm sankii nerde toz varsa hepsi orda birikmiş gibime geliyor ve hepsi eve gircekmiş gibi
Üst üste 4-5 gün sildiğim oluyor..

oturuken gözüme toz ilşsin hiç üşenmem gece de olsa bi bezle alırım onu

aşırı el yıkama
dışarıda giydiğim kıyafetlerle evde dolaşmama
evlerin altından geçerken kafama bişi düştü mü düşüncesi
ellerimi dışarıda bişiye dokundurmuşsam saçlarımı düzeltememe (bazen arap saçına dönüom )
misafirden sonra kullanılan herşeyi silme ve yıkama
el öpme, tokalaşma, vs..
ağız şapırtısı
dışarıda yerlere oturamama
dışarda yere düşen şeyleri alamama, eğer almak zorundaysam da elimi dezenfekte etmeden kulanamama
başka yerlerde wc ye girememe
yeni temizlemiş bile olsam lavabolara, musluklara, kapı kollarına dokunamama, dokunduysam hemen yıkarım..
misafirin girdiği wc yi yıkama
başkasının havlusunu kullanamama
benimkiler bitmez ki :50:
şimdilik bunlar ama dahaaaaa çok var. ve sanırım okb liyim ve bu takıntılarımdan çok şikayetçiyim :43:

ayagimda patik veya corap olmadan hayatttaaaa
uyuyamam,
ayaklarimi oynatmadan rahat oturamam:-)
ayaklarimla uyuyana kadar oynamassam uyuyamam:-)
disimi fircalamadan disari cikamam,
evde basim acik dolasamam birtek banyodan banyoya acarim,
karsimda limon yenilmesine dayanamam:-)
birsey yamuk veya ters dursun duzeltmeden rahata eremem,
annemlere gittigim zaman mutfagin dolaplarini acip bakmadan oturmam:-)

ne kadar ilginc degilmi:-)

çorapsız uyuyamam,hatta uyurken ayağımdan çıkarsa kalkar giyer tekrar uyurum:90::9::9:

okadar cokki
sabah kahvemi icmeden asla kimseyi uyandirmam
esim eve gelmeden asla uyumam
esimi almadan asla yatak odasina gitmem uyumaya
kizlara birseyler okumadan uyutmam
kayinvalideme ugramadan yukari eve cikmam
mutfagi temizlemeden yatmam

cok takintiliyimmmmmmmmmmm

Yolda biriyle yürürken genellikle onun sağ tarafından yürürüm :1:

Back