- Konu Sahibi Birtekefem
-
Biraz karışık bir menü olmuş açıkcası et menünüz var tavuk suyu çorbası da karıştırmış işi bir de kuru patlıcan dolmasında pirinç varsa ki lahana da olur gibi pirinç pilavı da çok fazla gelir ben olsam şöyle düzenlerdimKızlar pazar günü mısafırım gelecek yemeklı yemek olarak dılımlenmıs kırmızı et İskender gıbı yanı, kuru fasulye pilav kuru patlıcan dolması lahana sarması baklava tavuk suyu çorbası salata yogurt tursu düşünüyorum varmı baska onerısı olan cok kararsız kaldım hem az gıbı hemde daha degışık olabılır gıbı
Mantı fazla olur bence. Illaki birşey yapacaksanız garnitürlü makarna salatası,tabule salatası,havuç tarator yada yoğurtlu cevizli kereviz salatası olabilir.İişt kıymam yok o yüzden içli köfte ve mantı yapamıyorum hangel mı yapsam mantı yerıne
buraya konu açıp dert ettiğiniz bir misafirse kuru fasulye olmaz.Valla herkes öyle diyor bu kurK fasulye artık tarıh olmuş sanırsam
Ama baklıyat şart ya nohut ya fasulye yağacagım onun yanına mantıds duşunuyodüş ama kıymam yok alternatif sunacagınız secenek varsa alablırım
Ama baklıyat şart ya nohut ya fasulye yağacagım onun yanına mantıds duşunuyodüş ama kıymam yok alternatif sunacagınız secenek varsa alablırım
Hem pilav,hem dolma hem de mantı çok aynı çeşit değil mi? Ben hem pilav hem mantı yiyemem mesela. Ağır gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?