• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası aşırı iştahlı olanlar yemek seçenler

Ay okurken fenalık geçirdim. Siz bu adama niye bu kadar yüz veriyosunuz? Tamam eşiniz, tamam çalışıyor, tamam siz evdesiniz ama insan olabilmek bambaşka bişey. Yani önüne yemek koyduğunuza şükretmesi lazımken, salata yok diye tatava yapıyor. Bi de yemeklerinize kulp buluyor. Valla ben olsa bi süre bu adama yemek yapmam bişey derse de cevabını veririm. Şükretsin biraz her gün önüne yemek koyuluyo diye. Ay sinir oldum valla. Kendi eşime şükretme sebebi oldunuz.

Bu konuya gülen bitek ben miyim dedim ama neyseki yalnız değilmişim belki de komik degil ama ben zaten herseye gülerim sanırım sinirlerim bozulmuş 😂😂😂
Neyse konunuza gelicek olursak eşiniz 100 kilo uzerinde haliyle mide mide değil bir ova bir yayla gibi. Tabiki 1 tabak yemekle doymaz. Benim esim de öyle.
Mesela dun döner sipariş ettik 3 tane. Ben 1 tane yedim o 2.
Salata yapmak teferruatli ve uğraştırıcı icine soğan koymadan marul ve domatesleri bir gununuzu ayırıp acaba buzluk mu yapsaniz? Bozulur mu tadi? Gerci buzluktan yemeyi seviyormuşsunuz.
Benim esimde patlicanin her türlüsünü yer
Esiniz doğulu mu merak ettim? 😂
Valla sizin isiniz zor ama esinizin tavırları hos degil
Begenmiyorsa kendisi yapacak. Ya da yemicek.
Insan begenmedigi yemeği yermi?
Sütlaç gibi yayla corbasini içmiştir ama sapur supur.
Karbonhidrat ağırlıklı yemek yapmayın
Ondan doymuyor o.
Et tavuga yönelin dicem ama hasta ve sendromlu cocukla 2 saat et bende pisiremem.
Esiniz neden boyle sizi üzüyor ki? Oysa kimse açlıktan ölmez..
105 kilo oldugu için mide, mide değil. Doyuramıyorum işkembesini. Bu akşam makarnayı az haşladım andante yaptım. Kurt yapar bu bana dedi,yarısını yedi,yarısını yemedi, ne saçma andante makarna kurt mu yapar millet çiğ balık yiyor dedim,her akşam tartışıyoruz, bnde bıktım her GÜN ne pişireyim derdinden, onun şükürsüzlüğünden,

Back