• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası aşırı iştahlı olanlar yemek seçenler

Benım anlamadıgım ıkınızde sorun var 10 kere ıspanak yıkayıp kendınızı neden yoruyorsunuz. Ayrıca sıze kokuyorsa koksun esınız sevıyorsa ona patlıcan koyun dolaba aksam ona patlıcan sızde kendınız corba makarna yersınız. Esınız de bütcesını zorlayıp sevdıgı seylerı alsın onun ıstedıklerını ona yaparsınız. Ben bazen kendıme ıspanak yapıyorum esıme makarna tavuk yaparım. Ya da adam patlıcan al dıyorsa al neden zorlastırıyorsunuz hayatı. Ayrıca yesıllıklerını aldıgın gun hepsını yıka temız bezle bırak bı ıkı saat kurulasn sonra dolaba kaldır buyuk saklama kaplarıyla altına da pecete koy uzun sure gıdıyor hem salata malzemesı kuru olursa daha guzel oluyor. Velasıl kelam altı ustu yemek cokta seymemek lazım😁 esıne de butceyı artırsın. Sende melemenlerı .

Eşinizin tavırları çok ıtıcı. Ben olsam begenmıyor musun mutfak orda gıt hazırla derim bu ne böyle fazla şımartmışsınız. Hergün bir mana bulması çekilecek gibi değil

Okurken bile yoruldum resmen, işe girin kendi yapsın yesin yemeklerini. Adma yemek için yaşıyor resmen, çekilecek dert değil.
Benim dün akşam başm ağrıyordu yemek yapamadım. Kasarlli tost yapıp verdim eşimin eline, yanında çay bile yoktu, iki defa teşekkür etti. Etmek zorunda, başımın ağrısıyla ona tost yapmak bir jesttir bana gore. Eli kolu var kendi de yapabilirdi neticede.
Benim eşimde tembeldir, çay kahve dışında bi hayri yok bana, ama en azindan önüne koydugum şeyler için iyi kötü demeden teşekkür ermeyi biliyor.
Bırakın surat yapsin, yemek yapmak için gelmediniz dünyaya. Böyle anlayissiz bir adamı memnun etmek icin uğraşmayın. Cocugunuzu iyi besleyin yeter, adam yeterince beslenmiş 100 kilo olmuş zaten.
Bu arada bende regl dönemindeyim, bütün hırsımı eşinizden çıkardım, kusura bakmayın lütfen:KK70:

Yemek yapmak bi dert salata yapmak bi dert bir de ben öyle öyle aman yemeği ya⁷payım olsun bitsin demiyorum baya inceliyorum örneğin tavuk pişireceğim zaman bayağı yıkıyorum, derilerini ayıklıyorum, ıspanak yapacağım zaman ıspankları tek tek yıkarım.
10 kova sudan geçiririm
salata yapacağım zaman marulları tek tek yıkayıp ovaladıktan sonra ince ince doğruyorum
Yani eşinize diyecek bir şeyim yok, önüne koyulan yemek bir emekle sofraya konmuştur. Emeğe saygısı yok :( yaptığı terbiyesizlik ama 10 kova su ile yıkamak nedir? 😳😳😳😳 Bir leğenin icine koyup sirkede beklerseniz daha hijyenik olur. Hem zamanınıza hem suya yazık.

Bana afakalar bastı Allah sabir versin canım bu ne ya çok bilen kendi yapsında oturup yiyin madem beğenmiyor sadece kadını görevimi yemek yapmak cocuğa bakmak ev islerini yapmak evlenmek için ehliyet lazım birilerine evlendiklerinin bilincinde olmaları için😔😔

Yemek yapmak bi dert salata yapmak bi dert bir de ben öyle öyle aman yemeği ya⁷payım olsun bitsin demiyorum baya inceliyorum örneğin tavuk pişireceğim zaman bayağı yıkıyorum, derilerini ayıklıyorum, ıspanak yapacağım zaman ıspankları tek tek yıkarım.
10 kova sudan geçiririm
salata yapacağım zaman marulları tek tek yıkayıp ovaladıktan sonra ince ince doğruyorum
eşim aşırı boğazına düşkündür illa sulu yemek ister her akşam, öyle pilav kızarmıs tavuk vs de kurtarmaz kızar, surat yapar,keyifsiz olur,tartışma çıkarır.
Gerçi geçen gün yumurtalı ıspanak yapmıştım
Bu ne böyle yeşil yeşil bir daha yapma dedi

Ispanak zaten yeşil olur????
😒
Pırasa yemeğini sevmez, nohut sevmez
En sevdigi yemek patlıcan musakkadır,
Bu mevsimde patlıcan alınmaz dyorum boşver al diyor .
Yazın yapıp koy diyeceksinz ama Ben buzluğa sebze koymam kokar bana yiyemem öğürürüm bu genetik sanırım teyzemler de öyledir, taze taze mevsiminde alıp pişirmeyi tercih ederım

domatesi çok sever dayanmıyor ki yazın bile
1 haftada 2 kilo domates tek basına yer.

Hâlâ bana kızar evde domates yok diye, domates de kışın alınmaz konserve domatesde bitti.

Eşim 36 yasında 105 kilo . Boy olarak 1.80 yani aşırı uzun değil kısa da değil ama göbeği aşırı çok bel
Oturdu mu 2 tane somon ekmek anca yer tazeyse. Zayıflaman gerekiyor diyorum hiiiç boğazını tutmuyor. Ekmek Bayatsa ısıt getir der.
Kahvaltılarda zaten 2 yumurta yer 2 ekmek vs vs. bıktım sürekli sofra kur sofra topla zaten asıl mesele hiç yardım da etmez.

Yemek yer alır telefonunu geçer tv karşısına.
Sadece işe gider işten gelir tv karşısına,ev işleriyle alakası yoktur.

yemek yapiyorum ev işleri çocuk takdir edilmek istiyorum ama malum biz ev hanımlarının görevi yemek yapmak çocuk bakmak oldugu için takdir edilir miyiz?

İnsan takdir edilmek de istiyor övülmek istiyor şahsen.

Çocuk bakıyorum işim gücüm var gece hiç uyumadı ateşliydi nöbet tuttum basında diyorum
Çocuk gece uyumadıgı için
gündüz uyumuşuz yemek pilav tavuk vardı.
Isıttım servis ettim hani salata çorba nerde diyor

Çorba yapmadım çünkü sen mana buluyorsun beğenmiyorsun dedim
Yayla çorbası yapmıştım sütlaç gibi diyor,
Mercimek çorbası yapsam "mamalunga" diyor yani herseye mana.
Yapacaksam da kızımla kendime kadar yapıcam artık
Annesinden daha güzel yemek yaparım elimin lezzeti olduğunu söylerler bizimki de lezzetli yemek yaptığımı söyler ama arada bir mana bulur. Yayla çorbası nı sütlaca benzetir sevmez ne yapayım

bu ara çocuk hastaydı gripliydi onun ilaçlarını verdim pek birşey yemedi süt içti sadece . bir se 2 yaş sendromunda sanırım sürekli telefonları yere atıyor bize vuruyor

Ya 2 -3 çocuk olsaydı napçaktın diyor eşim gülüyor.
1 tane çocuk bile olsa çocuk çocuktur zorlugu var öyle değil mi?
Bir de dediğim gibi kızım 3 -4 gündür grip. Aşırı nazlı,normalden fazla ağlıyor eşim dayanamıyor koltuklara vuruyor,kaçıp gidicem diyor

çocugumuzun 2 yaş sendromunda olduğunu söylüyorum. Sendrom da neymiş uydurma diyor. Yahuu bunu tüm uzmanlar söylüyor .!!!

Sizler de takdir bekliyor musunuz ?Salata çok sevmem kültürümde yok eşim illa ki her aksam ister yapmıycam diyorum yapacaksın diyor.

Eşleri aşırı iştahlı olanlar yemek seçenler ve ona yemek yapmaktan yorulanlar yorum yazabilir mi.
( yemek yapmaya mecbursun ) der

Haa ben kendi ellerimle börek açsam dahi nasıl olmus derim güzel olmus der suratı asık bır şekılde.

Bu arada hiç mutlu neşeli değil. Eskisi gıbı değil artık
size bir katkısı olmayan (kadın erkek) ya neden yaşamak zorundasınız sanıyorsunuz ki ?
ben gerçekten anlamıyorum, senin ruhunu ya da çocuğunun ruhunu okşamayan hayatı yemek içmek yatmak kalkmak işe gitmekten ibaret bir adamla ömür geçer mi ?
bununla alakalı geçen bir arkadaş konu açmıştı, alkışladım yaa..
mutsuzluk içinde bir evliliği neden ısrarla sürdürüyorsunuz ?
bir artısı bile varsa tmm eyvallah sürdürün, tutunun sarıl yol alın, ama süreklilik halinde bir mutsuzluk huzursuzluk ve şikayet halinde iseniz.. bırakın sağlık sıhhatiniz huzurunuz için bırakın böyle eşleri.

10 kova sudan geçiririm
eşim aşırı boğazına düşkündür illa sulu yemek ister her akşam, öyle pilav kızarmıs tavuk vs de kurtarmaz kızar, surat yapar,keyifsiz olur,tartışma çıkarır.

😒
Yazın yapıp koy diyeceksinz ama Ben buzluğa sebze koymam kokar bana yiyemem öğürürüm bu genetik sanırım teyzemler de öyledir, taze taze mevsiminde alıp pişirmeyi tercih ederım

Hâlâ bana kızar evde domates yok diye, domates de kışın alınmaz konserve domatesde bitti.

Eşim 36 yasında 105 kilo . Boy olarak 1.80 yani aşırı uzun değil kısa da değil ama göbeği aşırı çok bel
Oturdu mu 2 tane somon ekmek anca yer tazeyse. Zayıflaman gerekiyor diyorum hiiiç boğazını tutmuyor. Ekmek Bayatsa ısıt getir der.
Kahvaltılarda zaten 2 yumurta yer 2 ekmek vs vs. bıktım sürekli sofra kur sofra topla zaten asıl mesele hiç yardım da etmez.

yemek yapiyorum ev işleri çocuk takdir edilmek istiyorum ama malum biz ev hanımlarının görevi yemek yapmak çocuk bakmak oldugu için takdir edilir miyiz?

Çocuk bakıyorum işim gücüm var gece hiç uyumadı ateşliydi nöbet tuttum basında diyorum

Annesinden daha güzel yemek yaparım elimin lezzeti olduğunu söylerler bizimki de lezzetli yemek yaptığımı söyler ama arada bir mana bulur. Yayla çorbası nı sütlaca benzetir sevmez ne yapayım

bu ara çocuk hastaydı gripliydi onun ilaçlarını verdim pek birşey yemedi süt içti sadece . bir se 2 yaş sendromunda sanırım sürekli telefonları yere atıyor bize vuruyor

Bir de dediğim gibi kızım 3 -4 gündür grip. Aşırı nazlı,normalden fazla ağlıyor eşim dayanamıyor koltuklara vuruyor,kaçıp gidicem diyor

çocugumuzun 2 yaş sendromunda olduğunu söylüyorum. Sendrom da neymiş uydurma diyor. Yahuu bunu tüm uzmanlar söylüyor .!!!

Sizler de takdir bekliyor musunuz ?Salata çok sevmem kültürümde yok eşim illa ki her aksam ister yapmıycam diyorum yapacaksın diyor.

Eşleri aşırı iştahlı olanlar yemek seçenler ve ona yemek yapmaktan yorulanlar yorum yazabilir mi.

Haa ben kendi ellerimle börek açsam dahi nasıl olmus derim güzel olmus der suratı asık bır şekılde.

Soyle bir 20 kilo kadar vermesi gerektigi goz onune alinirsa, o halini gormezden geliyor, ve hala laf sokuyorsa, kendini bosuna hirpaliyorsun. O kiloyla gece gece biraksin tavugu pilavi, bir zahmet salata yesin sadece. Ya da kaldirsin poposunu, kendi yapsin

105 kilo nedir bi diyetisyene götürün ya
Çok yüz vermişsiniz, siz hizmetçi değilsiniz bu ne saçmalık.
Benimki de aşırı iştahlıdır ama ne pişirsem yer yani ayırmaz. Kusur da aramaz. Her seferinde ellerine sağlık iyi ki varsın falan der. Çalışıyorum evde yemek yapamadığım h.içi her gün aynı yemeği yediğimiz bile oluyor.
Damızlık öküz inek

Okurken bile yoruldum resmen, işe girin kendi yapsın yesin yemeklerini. Adma yemek için yaşıyor resmen, çekilecek dert değil.
Benim dün akşam başm ağrıyordu yemek yapamadım. Kasarlli tost yapıp verdim eşimin eline, yanında çay bile yoktu, iki defa teşekkür etti. Etmek zorunda, başımın ağrısıyla ona tost yapmak bir jesttir bana gore. Eli kolu var kendi de yapabilirdi neticede.
Benim eşimde tembeldir, çay kahve dışında bi hayri yok bana, ama en azindan önüne koydugum şeyler için iyi kötü demeden teşekkür ermeyi biliyor.
Bırakın surat yapsin, yemek yapmak için gelmediniz dünyaya. Böyle anlayissiz bir adamı memnun etmek icin uğraşmayın. Cocugunuzu iyi besleyin yeter, adam yeterince beslenmiş 100 kilo olmuş zaten.
Bu arada bende regl dönemindeyim, bütün hırsımı eşinizden çıkardım, kusura bakmayın lütfen:KK70:
Aynen doğru yok kusurabakmam çünkü 36 senedir yemiş 105 kilo olmus hayvan ya.
Zaten yüz vermedim bugün çay koy dedi,ben yemek yicem kalk kendin al dedim Allah Allah

10 kova sudan geçiririm

😒

🤣🤣🤣 erkek bu erkekler çok yiyor galiba hergun üç çeşit yemek salatası yoğurdu tatlısı olur bizimkinin gerdci bu ara mesaide hep yemek yapmıyorum 🤣🤣 hamilelikte birine baya rahatladım bu konuda benin tek sıkıntım eşim 1.80 boy 60 kilo tek başına bir ekmeği yer fazlasinida yer kilo almaz doktora gönderdim herşey temiz cıktı doktor da demiş şöyle eşine sende hata aramasın 🙈🙈 eşimde yemek çok şecerdi ama ben fırsat vermiyorum yapmisim ya ye yada ac kal diyorum oda yiyor 😁😁

Esinizin tavri cok kotu.
Ama yemek zaten yapmalisiniz en cok cocuk icin. Esiniz ise gittigi icin yemek beklentisi olabilir okagandir ama tavri kotu.

birde benim tespitim bu tavirlarindan dolayi esinizde gozunuzebatiyor.

Bir de cocuk aglayinca evi terkedicen demek ne demektir yahu?

Esinizin tavri cok kotu.
Ama yemek zaten yapmalisiniz en cok cocuk icin. Esiniz ise gittigi icin yemek beklentisi olabilir okagandir ama tavri kotu.

birde benim tespitim bu tavirlarindan dolayi esinizde gozunuzebatiyor.

Bir de cocuk aglayinca evi terkedicen demek ne demektir yahu?
Sabrı yok çocuk ağlamasına,bebek hastayken aşırı aşırı fazla ağlıyor,babası deliriyor

Hem iştahlı olup hem yemek seçmek de enteresanmış. Benim bildiğim iştahlı insan her şeyi yer. Çevremdeki insanlarda en dikkat ettiğim şey yemek seçme meselesidir benim. En nefret ettiğim şeydir yemek seçen insan. Ne yapabilirsiniz konusunda fikrim yok o yüzden. Ama salata iyidir, faydalıdır. Zor da değil. Bence her yemekte salata olmalı, eşinize katıldım bu konuda.
Ayy valla benim de en nefret ettiğim insan yemek seçen insan. Gün gelir davet sofrasında 10 çeşit yemek de yersin, vaktin olmaz bir tarhanayla doymayı da bilmelisin. Yemek işte ye geç

Ben pek et yemegi yemem. Pisirmeyi de pek sevmiyorum haliyle kokusuna girince de yemiyorum. Esim et konusunda istahli sever, mutfakta vakit geciriyoruz yaptigim haliyle sevmediyse bir sonrakisinde istedigi gibi kendi psiiriyor. Isten erken ven geliyorum her seyi hazirliyorum pisirmeyi ona birakiyorum simdilik sorunsuz ilerliyoruz. Mutfakta pisirmesi icin falan zaman yaratmayi deneyin isterseniz.

Böyle kocaya yumurta bile haşlayıp koymam önüne, kıymet bilmez, saygısız, köle muamelesi yapan biri.
Ne münasebet ev hanımları takdir edilmez, gayet de edilir kıymet bilenler tarafından.
Ben o kadar uğraşıcam ve kusur bulup saygısızca eleştirecek, bir daha o yemeğin yüzünü göremez. Beğenmeye bilir olur, ben bile kendi yaptığımı beğenmem bazen, olmamış değil mi diye sorarım eşime, eline sağlık uğraşmışsın der olmamış olsa bile.
Kendinizi bu kadar paralamanız yanlış, sürekli yapılan işleri sizi göreviniz sanmaya başlıyor erkekler.

Bu konuya gülen bitek ben miyim dedim ama neyseki yalnız değilmişim belki de komik degil ama ben zaten herseye gülerim sanırım sinirlerim bozulmuş 😂😂😂
Neyse konunuza gelicek olursak eşiniz 100 kilo uzerinde haliyle mide mide değil bir ova bir yayla gibi. Tabiki 1 tabak yemekle doymaz. Benim esim de öyle.
Mesela dun döner sipariş ettik 3 tane. Ben 1 tane yedim o 2.
Salata yapmak teferruatli ve uğraştırıcı icine soğan koymadan marul ve domatesleri bir gununuzu ayırıp acaba buzluk mu yapsaniz? Bozulur mu tadi? Gerci buzluktan yemeyi seviyormuşsunuz.
Benim esimde patlicanin her türlüsünü yer
Esiniz doğulu mu merak ettim? 😂
Valla sizin isiniz zor ama esinizin tavırları hos degil
Begenmiyorsa kendisi yapacak. Ya da yemicek.
Insan begenmedigi yemeği yermi?
Sütlaç gibi yayla corbasini içmiştir ama sapur supur.
Karbonhidrat ağırlıklı yemek yapmayın
Ondan doymuyor o.
Et tavuga yönelin dicem ama hasta ve sendromlu cocukla 2 saat et bende pisiremem.
Esiniz neden boyle sizi üzüyor ki? Oysa kimse açlıktan ölmez..

Back