- Emoji Skoru
- 17.398
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Birtekefem
-
Patatesin ustune cok az besemal sos veya 1 br sutle pismis mantar corbasi dokup kasar koyuyorum birde oyle deneyin
Patates püresi yapmayacaksanız patatesli börek olabilir ya da daha hafif peynirli börek açıkcası düz tepsi böreği de olabilir ama bir çok şekilli börekler mevcut aynı içle çeşitli şekillerde yapılırBörek ne boregı olabilir
Yemekteyiz menusu.
Edit: Ben karniyarik , icli kofte tercih ederdim. Gelenler diyette olabilir, saglik sorunlari olabilir. Artik eskisi gibi tabaklar dolusu yemek tercih edilmiyor.
kuru fasulyenin bu kadar gömülmesine anlam veremeyen sadece ikimiz varız sanırımKuru fasulyeyi amma gomdunuz olsun yap ben yerim.
Ay kiyamam sana kos pisir bi koşu
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Börek mörek yapmam yemekli misafire. İki kişi yerse yiyor ötesi hep kalıyor. Artık insanlar çok yemiyor davetlerde. Ev sahibi de yemekli misafir geliyor diye harap oluyor. Gerek yok bence börek, iki çeşit zeytinyağlı, sarma vs.ye. Çorba-fırın yemeği-pilav, ortaya da bir sebze salatası bir yoğurtlu salata. Üstüne de tatlı bitti gitti işte :)Pfff ben misafir agirlamayi bilmiyormusum demeki.. Benim icin standart corba+et türü+pilav+salata ve tatli.. Fasulye benim icinde corba sayilir.. Niye bukadar kendinizi zorluyorunuz??? Saten yemek ten sonra bunun cayı , cerezi ve meyvesi oluyor..
gelen önerileri beğendin çok güzel öneriler veriyosunuz dedin ama yinede hem sarma hem dolma hem pilav yaptın. çok şaşırdımYemekler hazır terbıyelı tavuk corba ıskender usulü et pirinç pilavı lahana sarması kuru patlıcan dolması zeytınysğlı barbunya baklava yogurtlu mor lahana tursu salsta