- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dövme yaptırmak istiyorum ama ömür boyu kalıcı olması benide endişelendiriyor ve ya sıkılırsam diyorum hep..Bu yüzdende geri adım atıyorum her zamanDövmemı en kısa zamanda sildiricem. Cok pişmanım zaten sakın özenmeyın dövmeeee buyuk bi pişmanlık oluyor sonu. Burada hepinize tesekkürler. Ben kıvam olarak 1-2 var zannedıyordum arzum tskrler aydınlattgn için.. İnsallh yumusarlar tek istegm o.
Arzum senın göguslerın damlamı? Ne zaman yaptırdın cnm. Senınkilerin kıvamı nasıl:)
arzum medıum height ne demek ???
Bende dövme yaptırmak istiyorum ama ömür boyu kalıcı olması benide endişelendiriyor ve ya sıkılırsam diyorum hep..Bu yüzdende geri adım atıyorum her zaman
Yok canım,damla protezde bir kıvam var sadece,oda 3. derecede sertligi olan kıvam..Bol bol masaj yap gögüslerine.Özellikle banyoda iken sıcak suyun altında sabunlu sabunlu ovmak çok iyi gelecektir.Normal zamanlardada bebe yagı ile ovarsan oldukça faydasını görürsün.Ben evliyim,ben yapmasamda eşim zaten..
Yok canım,bende yuvarlak protez var.Benim önceki halimde kendi meme dokum alt kısımda vardı,üst kısım düzdü.O yüzden damla protez bana olmazdı.Üst kutbumu dolgunlaştırmaz kaldırmazdı.. İki sene oldu ameliyat olalı.Kıvam olarakta görüntü olarakta oldukça memnunum ben
Arkadaş olarak ekliyorum sen,,fotoğraflarıma bakabilirsin
Bu arada söylemeden geçemiyecegim..Senin gögüsler gördügüm en güzel damla protez sonucu [/QUOTE
Çok sewindim begenmenize. Doktorum saolsun. Arzum bnde senn gögüslerîne bayıldm cok birlesik harika gözüküyr bnmkînib ortası 2 parmak ayrık duruyor. Acaba yumusadıkca birlesirlermi. 8 aydan snra yumusama devam edermi. 2 yıl olms seninki. 1 yıl sonrasındada degişmeler oldumu arzum?
damla mıı şimdi buu güzel gögüsler valla gördüğüm en güzel damla o zaman.. dolgunluğu duruşu ve dövme de mükemmel.. bayıldım yeminle maşallah maşallah boyun kaçtı ve gögüs altı ölçün... ve dediğim gibi damla mı yuvarlak mı..
Çok sewindim begenmenize. Doktorum saolsun. Arzum bnde senn gögüslerîne bayıldm cok birlesik harika gözüküyr bnmkînib ortası 2 parmak ayrık duruyor. Acaba yumusadıkca birlesirlermi. 8 aydan snra yumusama devam edermi. 2 yıl olms seninki. 1 yıl sonrasındada degişmeler oldumu arzum?
Bikiniyle harika duruyor ama cıplakkende kötü durmuyor ama keske seninkisi gbi olabilselerdi cook begendm:) doktorum masaja gerek yok dedi ama ben arasıra yapıyrm. Masajn cok etkisi var gercekten artık hep yapıcam. Sert deiller ama en normal gögüs kıvamında olsn istiyrm. Senin profil foton gbi yumusacık. Azcık sallansnlar ama dimi 1 senemi doldurana kdr masaja devam ozman:) tesekkr ederim arzucum herkeze yardımcı olman dikkatımı cekti.. Favorimsin bu sitede. İlk ameliyat sürecinde yaZdıkların cok etkileyiciydi.. Yardımların için tesekkrler...