memurum ..kocamdan dayak yedim.

ne baba olur ne koca olur.kafayı yiyecek gibi oluyorum napacam ben die..onun sürekli gece birlikte takıldığı arkadaşının karısınyla konuştum..kadın 20 yıllık evli..ben neler çektim dedi.al birini vur ötekine dedi.eve fahişe bile getirmiş o nun kocası.yakında benimki de yapar.off neyse bunlar yıllarca kavga gürültü etmiş kadın 2 kez dava açmış adam en sonunda yine böyle sabaha karşı karısı cıngarı çıkarınca eve gelmiyosun diye.ağzını burnunu kırmış.çenesi kırılmış kadının darp raporu herşeyi varmış.deli adam die caymış.ben kendi hayatımdayım diyor.onu aramıyorum sormuyorum diyor.sende bırak.kaderimiz bu diyor.düşünüyorum evet benimkisi de o kapasitede ..olan bana olacak bu mücadelede.yavruma yazık die çekiniyorum.bu kadar iğrenç bi hayatı haketmek için ne yaptım ben sürekli isyandayım ...en son babam geldi yine kayınvalidem geldi konuşuldu söz verdi artık bitti akşam en geç 8 de evdeyim içki yok dedi.off tabiki inanıyormuyum hayır..geçen o gazinoya kadınlarla eğlendikleri gazinoya gittim gündüz..orayı ararken bi karı koca teyzeye sordum yol tarifi için.çünkü şehir dışında bu gittikleri yer...kadın yalvardı bana kızım etme ne işin var oralarda yavum pislik yuvası o gazino dedi.nerde parası olan pislik takımı varsa silahlı varsa orada dedi.kadın kız herşey var dedi.aman yavrum gitme dedi.ama ben sonuna kadar gittim gördüm..kapalıydı tabi, gündüz saati olduğu için.çektim arabayı kenara saatlerce düşündüm seyrettim orayı.1 paket sigaara bitirdim.ne istiyor bu erkekler neden bu maceralar.bu iğrenç hayatı nasıl seviyorlar nası kıyıyorlar karılarına anlamıyorum .galiba o yokmuş gibi hayatıma bakıcam. bu beni boşamaz.ne güzellik bırakır bende ne de güvenli bi hayatım olur.yatmamı.ş kadınlarla.sanki oynayınca öpüşünce aldatmaya girmiyor.bu ne biçim hayat ne pislik bir düzen .bütün çevresi de böyle bunun.malesef neredeyse her birinin kapatması varmış kocamın çevresindekilerin.ortam da bozdu bunu.zaten bozukmuş iyice gitti.kokain de denemiş.itiraf etti.dediğiniz gibi ne koca ne baba bi b...k olmaz bundan .kendide farkında.o yüzden düzenli aile tablosundan kopmak da istemiyo.ben kürkçü dükkanı misali.hep bu pislikle uğraşam giibi görünüyo..tek isteğim şuan biyerlerde ölsün kalsın.başka kurtuluş yok bundan..
Ablacim.. Ben evli barkli değilim, 21 yaşındayım. Bir sevgilim oldu ondan da çok çektim seni kıyısından köşesinden anlarım..
Bana yapmadığı pislik kalmadı, ben de aldatildim.. E simdi onla bu bir mi kızım dicen , evet abla bir değil ve ben evli degilken bile bu pislige dayanamadım, ayrıldım sen hic dayanamazsın..
Öyle demesine bakma o herifin bi b.k yapamaz. Zaten sarhosluktan onunu göremiyordur o kaldı ki sana engel olcak.
Gel su adamdan bosan abla. Davayı ac. Tazminat alırsın almazsin, sana kalmis hatta belki ondan nafaka falan almamana razi olur boşanır senden. Dene bu yolu bir.
Pislik bu adam ya. Senin temiz yavruna değer mi..?
Sen çocuğuna da kendine de yetersin..
Hem belki karşına çok iyi biri çıkacak çok mutlu olacaksın..
Allaha güven dua et, ona sığın ve davayı ac derim ben..

Ablacim.. Ben evli barkli değilim, 21 yaşındayım. Bir sevgilim oldu ondan da çok çektim seni kıyısından köşesinden anlarım..
Bana yapmadığı pislik kalmadı, ben de aldatildim.. E simdi onla bu bir mi kızım dicen , evet abla bir değil ve ben evli degilken bile bu pislige dayanamadım, ayrıldım sen hic dayanamazsın..
Öyle demesine bakma o herifin bi b.k yapamaz. Zaten sarhosluktan onunu göremiyordur o kaldı ki sana engel olcak.
Gel su adamdan bosan abla. Davayı ac. Tazminat alırsın almazsin, sana kalmis hatta belki ondan nafaka falan almamana razi olur boşanır senden. Dene bu yolu bir.
Pislik bu adam ya. Senin temiz yavruna değer mi..?
Sen çocuğuna da kendine de yetersin..
Hem belki karşına çok iyi biri çıkacak çok mutlu olacaksın..
Allaha güven dua et, ona sığın ve davayı ac derim ben..
Ahi nereden geldı bu dert bAşıma inanamıyorum bu kabus nâsı biter.dün gece gene sabah 5 de geldi telefonunu kurcaladım fidan adındaki gece pavyon kadınını defalarca aramış kadın hiç açmamış.gösterdim duvara fırlattı telefonu horlaya horlaya uyudu.ben yine uykusuz yine dertli okuldyım.zar zor geldim nâsı geçer bugün bilmem..

Ahi nereden geldı bu dert bAşıma inanamıyorum bu kabus nâsı biter.dün gece gene sabah 5 de geldi telefonunu kurcaladım fidan adındaki gece pavyon kadınını defalarca aramış kadın hiç açmamış.gösterdim duvara fırlattı telefonu horlaya horlaya uyudu.ben yine uykusuz yine dertli okuldyım.zar zor geldim nâsı geçer bugün bilmem..
Ah ablacim sen hakediyomusun bunları..
Senin de hakkın mutlu bir yuva iyi ahlaklı dürüst bir es..
Ama yanındaki pislikle bu imkânsız..

benimki son zamanlarda bana yaşattığı korkular.size saygı duyuyorum o kadar da haklısınız ki ben bile kendime inanamıyrum bu nası bi sabır die.ama yaşadıklarımı anlatmam çok zor.kocam fazla cesur fazla deli.ben de fazla utangaç fazla içine kapanık fazla mükemmelliyetçiyim.salı günü yatılı bir okulda çalıştığım için yurt nöbetim vardı.yani yatılı kalıyoruz böyle nöbetlerde.eve gitme hakkımız şansımız yok.ben aldatıldığımı öğrendiğğim günden beri ne bileyim o adamda bi pişmanlık bi utanma bi vijdan bekledim..hiiiç takmadı beni umursamadı.neyse salı gece saat 4 de beni aradı.açtım açmaz olaydım.geliyorum kapıyı aç dedi.ben tamam dedim.ama içimden kesinlikle konuşmaya geliyor özür dileyecek anlaşma yapma k isteyecek bi daha olmayacak falan demesini beklerken geldi benim yatakhaneye girdi.not:normalde kesinlikle yasaktır dışardan bi erkeğin içeri alınması.heleki zil zurna sarhoş sa!!neyse derdini anlatır konuşuruz gider dedim içimden.bana aynen şöyle konuştu emir cümleleriyle.ışıogı kapat yanıma yat!ne diyosun sen dedim .ben de konuşmaya geldin sandım dedim .ne konuşcam lan aptal saptal şeyleri dedi.ben seni aldatmadım sil buunnu kafandan dedi.içmişim eğlenmişim hepsi bu dedi.neyse yamam yanında dedim git dedim.gitmiyorum an sıkıysa çıkar dedi.ya yatamam yatak küçücük sığmayız çok küçük nolur git dedim bu sefer yere yattı hadi git yat yere yattım dedi.ben de elim ayağım titreyerek yalvardım git yasak bak başımı yakacaksın dedim.umurumda bile değil dedi.işinden de etseler umurum değil dedi.sızdı kaldı..bi de biliyorum saat 4 buçuk gibi sızan bu adam öğlen 12 veya 1 den önce uyanmaz.allahım şaşırdım kaldım .babamı aradım .babam da memurdur suç işliyosun şuanda dedi.yasak dedi başın yanacak yarın kameralara da bakarlar soruşturma başlatırlar hakkında dedi.hemen polisi ara hemen dedi...sonuçta kocam ama sapık olsa yukardaki kızlara bişey yapsa ve eli silahlı olsa die dışarda insan getirmek yasaktır..neyse aradım polisleri 2 araba dolusuu polis geldi.bahçede konuştum hepsiyle.adamlar dediki kocanızdır hanfendi sızmış kalmış uyandırın gider biz napabiliriz almasaydınız içeri madem dedi.ben de durumu anlattım konuşup gidecek sandım dedim.bu sefer biz kocanızı bi şartla alırız yaka paça götürürüz bütün okul da ayağa kalkar kocanız bağıracağı için dediler.şartları da benim ocamdan şikayetçi olmam .şikayetçiyim alın desem götürecekler yaka aça.tamam şikayetçiyim görütürn dedim.hatta ağzını sıkı kapatın yoksa bağırır rezil olurum öğrenciler duyarsa yarın okul herkes duyar dedim.bu sefer biz onu alırsak siz de geleceksiniz karakola ifade vereceksiniz.bu ifadenizin üstüne yarın size soruşturma açılacak okula gelip kameralar incelenecek.sizin kendi isteğinizle onu içeri aldığınız çıkacak başınız yanacak dediler.siz bilirsiniz dediler.ben de korktum tamam gidin siz dedim.neyse odaya geri döndüm artık yapacak bişey yok başladım tatlı dille yalvarmaya.nolur kak falan bu araladı gözlerini öpmek istedi ittirdim .gitmiyorum yarın öğlene kadar burdayım dedi.bak polisleri çağırırım dedim .çağır kimki polisler dedi.karımın yanı yatarım yatarım dedi.öle ettim olmadı böyle ettim olmadı en sonunda yatma isteğine cevap verdim birlikte oldum....o şekilde ikna oldu ve gitti....yani anladım ki rezillik ten çekinmiyor.haa ben hazır mıyım rezillik çıkmasına hayır....
:)))) işte bak tamda anlatmaya çalıştığımı yaşamıssınız bence sınız kucuk bı cocuk gıbı varlıgımı gör benı hatalara surukleme bak yoklugunda perısan oldum su halım bak dıyor sıze acıktan vermıs mesajı sız gercekten aldatıldıgınızımı dusunuyorsunuz butun bunlardan sonra sızın aksı davranıslarınız varlıgını hıce saymanız adamı adam yerıne koymamamanız kı davranıslarınızdan bahsedıyorum adamı hata yapmaya ıtmıs lutfen bır kez daha dusunun

:)))) işte bak tamda anlatmaya çalıştığımı yaşamıssınız bence sınız kucuk bı cocuk gıbı varlıgımı gör benı hatalara surukleme bak yoklugunda perısan oldum su halım bak dıyor sıze acıktan vermıs mesajı sız gercekten aldatıldıgınızımı dusunuyorsunuz butun bunlardan sonra sızın aksı davranıslarınız varlıgını hıce saymanız adamı adam yerıne koymamamanız kı davranıslarınızdan bahsedıyorum adamı hata yapmaya ıtmıs lutfen bır kez daha dusunun
ahh ahh mahvoldum bittim..dayak dayak dayak..darp raporu da aldım polisten ..sonra yine dövdü.vücudum morluklarla dolu.sebei de arabayı ondan gizi sattım parasını vermemek için..birsürü borcu var..zorla aldığım arabayı da ona yedirtmek istemedim..araba nerde dedi dedi dövdü..babamı aradı beni dövme dayak seslerini dinletti arabayı getir yoksa dövmeye devam edecem kızını dedi...akrabalar geldi gece eve ..sakinleştirdiler gitti uyudu..vermiyorum araba falan dedim.çalış kazan al dedim..erkek ol da sen karına araba al dedim..ertesi gün bana demezmi off kollarım fena ağrıyor die....arkadaşlar atama dönemi geldi..tain isteyip gitmeyi düşünüyorum.ama çok yoğun tehditleri var ..öldürürüm yaşatmayacam ne seni ne babanı ,,bak göreceksin diyor..illa sizde bir iz bırakacam arabanın izini bırakacam diyor,,bazen babamı arıyor al kızını s....ktir git istemiyorum kızını diyor..tamam gidecem diyorum gidince mahvedecem seni diyor..yapar da..napabilirim ..avukatlar korkma cesur ol diyor..ama nasıl korkmam.kim koruyacak beni..çalışan bir bayanım işe nası gidip gelecem.babam nası çıkacak evden..illa mahvedecem sizi diyor..kararlı..

içki var karı kız zaten o biçim..geçen gün ayrıldığı sevgilisinin tekerleklerini kesmiş sarhoşken..karakolluk oldu ifade verdi..darp ediyor dayak o biçim.uyuşturucu var.sorduğumda kadın kesinlikle yok eğer varsa ben o...çocuğuyum diyor..çocuğum ölsün ki yok diyor..ama gece sabahlara kadar kadınlarlqa pavyonda eğleniyor..boyunu emilmiş izler içinde eve geliyor.nası kurtulacam bu pislikten çok korkuyorum arkadaşlar..işin oluru kalmadı artık..gitmem şart ..kolu komşuya da rezil oldu k defalarca..maaşıma da 2 tane haciz geldi kocamın borçları yüzünden..biri 1500 tl diğeri 3500 tl..ödememiş..eşiyim diye maaşıma haciz geldi...7 gün içinde de itiraz etmemişim..geç haberim oldu çünkü..borçlar geçti boynuma...napacam nası kurtulacam..güzellikle söylüyorum ..bak sen sevmiyosun beni gel ayrılalım çocuğumuz için yaşayalım diyorum..zaten ayrılacaz ama bitirecem seni sen dur göreceksin diyor..

içki var karı kız zaten o biçim..geçen gün ayrıldığı sevgilisinin tekerleklerini kesmiş sarhoşken..karakolluk oldu ifade verdi..darp ediyor dayak o biçim.uyuşturucu var.sorduğumda kadın kesinlikle yok eğer varsa ben o...çocuğuyum diyor..çocuğum ölsün ki yok diyor..ama gece sabahlara kadar kadınlarlqa pavyonda eğleniyor..boyunu emilmiş izler içinde eve geliyor.nası kurtulacam bu pislikten çok korkuyorum arkadaşlar..işin oluru kalmadı artık..gitmem şart ..kolu komşuya da rezil oldu k defalarca..maaşıma da 2 tane haciz geldi kocamın borçları yüzünden..biri 1500 tl diğeri 3500 tl..ödememiş..eşiyim diye maaşıma haciz geldi...7 gün içinde de itiraz etmemişim..geç haberim oldu çünkü..borçlar geçti boynuma...napacam nası kurtulacam..güzellikle söylüyorum ..bak sen sevmiyosun beni gel ayrılalım çocuğumuz için yaşayalım diyorum..zaten ayrılacaz ama bitirecem seni sen dur göreceksin diyor..
Ablacim senle bu konuyu 5 ay önce de konuştuk. Bak bu adam güzellikten anlamıyor. Darp raporu alıp şikayet etsen? Hic birşey yapamaz. Tayinin de cikiyormus hem, en kotu o zamana kadar dayan sonra izini kaybettir. Davayı ac. Kendine bir hayat kur. İnan zor değil. Bu adamla bosanana kadar bir akrabada arkadasta kalsan? Yani babama da inanamadim bu pislik adamı bile bile senin onla kalmana göz yumuyor ya pes!

Neden boyle bir seref...i sikayet etmiyorsunuz?? Babaniz nerde? Gelip agzini burnunu kırıp atsinlar sokaga da gorsun gununu.

Neden boyle bir seref...i sikayet etmiyorsunuz?? Babaniz nerde? Gelip agzini burnunu kırıp atsinlar sokaga da gorsun gununu.
babam 60 yaşında..bu adam hap alıyor cesaretleniyor..nası dövsün ahh beni sahiplenebilecek kimse yok çevremde..o da bunu biliyor..babamı üflese uçar adam...çok güçlü ..tehditleri beni çok korkutuyor.gitmek mesele değil..yani 1000 kişde bir oluyordur bu kadın cinayetleri..onlardan biri de ben olacam gibime geliyor....

Ablacim senle bu konuyu 5 ay önce de konuştuk. Bak bu adam güzellikten anlamıyor. Darp raporu alıp şikayet etsen? Hic birşey yapamaz. Tayinin de cikiyormus hem, en kotu o zamana kadar dayan sonra izini kaybettir. Davayı ac. Kendine bir hayat kur. İnan zor değil. Bu adamla bosanana kadar bir akrabada arkadasta kalsan? Yani babama da inanamadim bu pislik adamı bile bile senin onla kalmana göz yumuyor ya pes!
ah canım...darp raporu aldım mevcut ...3 ay uzaklaştırma çıktı.ama eve almamam mümkün değil..ev ailesinden miras kaldı.o ev benim sen git dedi..benim de atama dönemim 16 haziranda...o zamana kadar susayım dedim..sabredeyim dedim..mecburum çünkü..okulu basardı rahat vermezdi..eve aldım yine bigün dağıttı evi kırdı geçirdi..yine polise gittim..sülalesi bombardımana tuuttu beni..sen nası insansın..insanlığın i si yok sende..boğsak rahatlayamayız biz seni...dediler...kayınpederim aradı şikayetini derhal geri al benim oğlumu kimse hapis yatıramaz mahvederim seni dedi...dövüyor dedim .haketmişsindir dediler.araba istiyor dedim..onun da hakkı var dediler..haciz getirdi dedim ödeyiver nolacak dediler..3 gün hapis kararı çıktı ama ben şikayetimi geri alıyorum dedim ve kalktı cezası...yoksa 3 gün yatıp çıkınca tahmin edemiyordum çünkü bana neler yapabileceğini..babam da neden karışamıyor anlatayım..ben atama dönemine kadar bi şekilde burada kalmak zorundayım..çünkü ev tutsam orayı basacak.rahat vermeyecek..hadi iyi görüneyim diyorum hep..babama da dedim..sabredin sessizce tain isteyip kaçacam dedim.susmak zorunda kalıyorlar..annem de öyle mahvoldu gariplerim ..yıllar sonra yeniden sigaraya başladılar.annem naparsa yapsın sen iste tain gel diyor..babam da sana mı bakamıycaz torunumla gel diyor...ama izimi nasıl kaybettiririm.bilmiyorum..çalıştığım okulu bulması zor olmayacaktır.kafaya koydum diyor.bitirecem seni ve babanı diyor..

ah canım...darp raporu aldım mevcut ...3 ay uzaklaştırma çıktı.ama eve almamam mümkün değil..ev ailesinden miras kaldı.o ev benim sen git dedi..benim de atama dönemim 16 haziranda...o zamana kadar susayım dedim..sabredeyim dedim..mecburum çünkü..okulu basardı rahat vermezdi..eve aldım yine bigün dağıttı evi kırdı geçirdi..yine polise gittim..sülalesi bombardımana tuuttu beni..sen nası insansın..insanlığın i si yok sende..boğsak rahatlayamayız biz seni...dediler...kayınpederim aradı şikayetini derhal geri al benim oğlumu kimse hapis yatıramaz mahvederim seni dedi...dövüyor dedim .haketmişsindir dediler.araba istiyor dedim..onun da hakkı var dediler..haciz getirdi dedim ödeyiver nolacak dediler..3 gün hapis kararı çıktı ama ben şikayetimi geri alıyorum dedim ve kalktı cezası...yoksa 3 gün yatıp çıkınca tahmin edemiyordum çünkü bana neler yapabileceğini..babam da neden karışamıyor anlatayım..ben atama dönemine kadar bi şekilde burada kalmak zorundayım..çünkü ev tutsam orayı basacak.rahat vermeyecek..hadi iyi görüneyim diyorum hep..babama da dedim..sabredin sessizce tain isteyip kaçacam dedim.susmak zorunda kalıyorlar..annem de öyle mahvoldu gariplerim ..yıllar sonra yeniden sigaraya başladılar.annem naparsa yapsın sen iste tain gel diyor..babam da sana mı bakamıycaz torunumla gel diyor...ama izimi nasıl kaybettiririm.bilmiyorum..çalıştığım okulu bulması zor olmayacaktır.kafaya koydum diyor.bitirecem seni ve babanı diyor..
Ablacim sizde Stockholm durumu mevcut resmen. Şuan bir arkadasinizda falan kalmaniz mümkün değil mi? Hic tanımadığı etmediği. Ya bu adamdan neden korkuyorsunuz ki? Hayattaki tek basarisi içmek kariya kıza para harcamak olan bu küstah adamdan neden korkuyorsunuz? Bence siz kafanizda öyle kurmussunuz. Elalemden de cekiniyorsunuz ama yetmedi mi cektikleriniz? Yine de babaniz gereğini yapamamış bence. Bir baba, baba diyorum ya kızını dovecek serefsizi neler yapar dayanamaz baba yüreği.. Ben yerinizde olsam bir arkadasta kalirim 16 hazirana kadar. Sonra davayı açarım ailemin yanına da değil farklı bir yere aldiririm tayinimi duzenimi kurarim izimi kaybettiririm. Ezanda okunuyor şuan inşallah bu buhrandan bir an önce kurtulursunuz o herifi de Allah ıslah etsin ne diyom. Bizim dinimiz kadının ayağının altına cenneti sermiş, bu serefsizlerin yaptıklarını görünce üzülüyorum ..

Ablacim sizde Stockholm durumu mevcut resmen. Şuan bir arkadasinizda falan kalmaniz mümkün değil mi? Hic tanımadığı etmediği. Ya bu adamdan neden korkuyorsunuz ki? Hayattaki tek basarisi içmek kariya kıza para harcamak olan bu küstah adamdan neden korkuyorsunuz? Bence siz kafanizda öyle kurmussunuz. Elalemden de cekiniyorsunuz ama yetmedi mi cektikleriniz? Yine de babaniz gereğini yapamamış bence. Bir baba, baba diyorum ya kızını dovecek serefsizi neler yapar dayanamaz baba yüreği.. Ben yerinizde olsam bir arkadasta kalirim 16 hazirana kadar. Sonra davayı açarım ailemin yanına da değil farklı bir yere aldiririm tayinimi duzenimi kurarim izimi kaybettiririm. Ezanda okunuyor şuan inşallah bu buhrandan bir an önce kurtulursunuz o herifi de Allah ıslah etsin ne diyom. Bizim dinimiz kadının ayağının altına cenneti sermiş, bu serefsizlerin yaptıklarını görünce üzülüyorum ..
başka yere tain istemeye cesaret edemem ki ..kimsemin olmadığı bi yerde nasıl yaşarım ..3 yaşında çocuğu kime emanet ederim..nasıl güvenirim bakıcılara.evet deli gibi korkuyorum canım..resmen gece 2 de 3 de eve geldiğinde o zil sesini duyunca dizlerimin bağı çözülüyor..gel konuşacaz senle diyecek die ödüm patlıor..allahım şu ezanın hatrına beni rahat bıraksın uzak dursun..inan güzelim günlerce ölmesi için dua ettim..çünkü başka türlü bundan kurtuluşum yok ..bu rahat vermez..hele çocuğunu ona göstermezsem daha da öfkelenecek..öfkeli ve hap alan bir erkek tehlikelidir.zaten bana yaptıkları yapacaklarının garantisi değil mi.korkmuyor polisten falan..bi cesaret gidecem buradan cesaret edebilirsem tabi..ama sonrasını düşünemiyorum..yolda önümü kesecek artık bıçak mı olur silah mı olur kezzap mı olur..yapamaz sanma ..o pislik herşeyi yapar...

başka yere tain istemeye cesaret edemem ki ..kimsemin olmadığı bi yerde nasıl yaşarım ..3 yaşında çocuğu kime emanet ederim..nasıl güvenirim bakıcılara.evet deli gibi korkuyorum canım..resmen gece 2 de 3 de eve geldiğinde o zil sesini duyunca dizlerimin bağı çözülüyor..gel konuşacaz senle diyecek die ödüm patlıor..allahım şu ezanın hatrına beni rahat bıraksın uzak dursun..inan güzelim günlerce ölmesi için dua ettim..çünkü başka türlü bundan kurtuluşum yok ..bu rahat vermez..hele çocuğunu ona göstermezsem daha da öfkelenecek..öfkeli ve hap alan bir erkek tehlikelidir.zaten bana yaptıkları yapacaklarının garantisi değil mi.korkmuyor polisten falan..bi cesaret gidecem buradan cesaret edebilirsem tabi..ama sonrasını düşünemiyorum..yolda önümü kesecek artık bıçak mı olur silah mı olur kezzap mı olur..yapamaz sanma ..o pislik herşeyi yapar...
Off çok zor yaa gerçekten çok zor.. Size yardımcı olabilmeyi şuan cani gönülden isterim elimden sadece dua etmek geliyor. Allah su pislikten bir an önce sizi de çocuğunuzu da ailenizi de kurtarsın. Ona da akil fikir versin. Sabriniza hayranım Allah dayanma gücü versin.. Bir şekilde bu adamın gözünü korkutmak lazim..

babam 60 yaşında..bu adam hap alıyor cesaretleniyor..nası dövsün ahh beni sahiplenebilecek kimse yok çevremde..o da bunu biliyor..babamı üflese uçar adam...çok güçlü ..tehditleri beni çok korkutuyor.gitmek mesele değil..yani 1000 kişde bir oluyordur bu kadın cinayetleri..onlardan biri de ben olacam gibime geliyor....
Yapmayin Allah askina yaa polise gidin olsun bitsin..

Benim şahsi görüşüm şu, erkek gerekirse taş taşır ama evine, hanımına, evladına bakar, ve bunu yapan adamlara saygı sevgi duyulur, onurlu duruş budur.
Ama öyle saga sola borç yapsın rahat etsin; borcu da karısına ödetsin. Yok artık diyorum.
Aramayın sormayın. Ha boşanın demeye de dilim varmıyor, sizi burda gaza getirmek istemem. Ama görüşmeyin ki kocanız bi görsün bakalım. Erkekler için evliliğin nimetlerini gördükten sonra tekrar bekar hayatına dönmek tam bir kabus, bırakın burnu sürtülsün iyice, kendini düzeltsin, o vakit bakarsınız tamam mı devam mı.

iki yıllık bir evliliğim var.eşim özel sektörde çalışıyor.evlenmeden önce ikimizde hiçbir birikim yapmamıştık aslında eşimin bir işi de yoktu üniversite mezunu olmasına rağmen özel sektörde iş bulmak çok zor.yaklaşık 9 - 10 yıllık da bir ilişkimiz vardı bizim yani ünv.den arkadaşımdı.ben onu çok sevdiğim için ailemle konuştum işi yok bulamıyor dedim...babam da ona iş yeri açtı.30binlirayı geçkin para verdi eşimin eline. daha evlenmeden eşimin askerlik borçlanmalarını falan ödedim ..neyse askerliği bitince evlenmeye karar verdik..fakat ne onda ne de bende para yoktu birikimimin hepsini zaten işi için ben ve babam vermiştik..o yüzden düğün ve eşyalar için kayınvalidem kredi çekmemi söyledi o da çalışan bir bayan kayınpederim de hem emekli hem çalışıyor..25bin kredi çektim..çok güzel düğün yaptık eşyalarımızı aldık...ödemeye gelince kayınvalidemler ödeme yapmadı düğün olduktan sonra.yani bi kaç ay ödediler sonra sesleri çıkmadı..eşim de ilk zamanlar çok çalıştığı işin para kazanıyordu daha sonra araba alım satım işine de girmek istedi..beni ikna etti ve bankadan 20binlira daha çektirdi..aydan aya öderim o parayı dedi.özel sektör olduğu için ona da kredi vermiyor bankalar..neyse..inandım çektim..sonuçta o benim eşim..birkaç ay geçti 8-9 ay falan ...ödemeyi bıraktı..verdiğim krediyi de işyerime harcadım dedi..hepsi bitti dedi..işler de kötü dedi ve o borcu da bana yıktı..şuanda elim kolum bağlı bütün kazancım eşimin borcuyla düğün borcuna gidiyor...bir de oğluşum var onun masrafları ..
eşim çocuğumuzu çok seviyor ama malesef ilgisiz yani çocuk bakımı bana evin temizliği bana çamaşır bulaşık bana..para kazanma yine bana..depresyona girdim..boğulacak gibi oluyorum....çünkü eşim son bir yıl para kazanamadığı gibi bir de piyasaya 30 binlira borç yapmış..müşterilerden paralarımı alamıyorum dedi hep.hala işe gidiyor ve biliyorum elemanların sigortası dükkan kirası elemanların haftalığı derken eline para geçmiyor..güzellikle dükkanı kapat daha küçüğüne geç dedim ama etrafa hava atmayı çok seviyor..dönmüyor..ben de sürekli kavga ediyorum onunla..biliyorum çok sıkıntıda ama bıktım artık sürekli borç yapıyor oğluma daha bir bez bile alamadı..gücüme gidiyor koca bakmak..içkisi vardı da borç yaptı desem içkili gelmez eve..kadın kız durumuna da ihtimal vermiyorum..nasıl yaptı bu borçları anlamıyorum..sürekli kavga ediyoruz boğuluyorum çünkü..onun erkeklik gururunu sürekli zedeliyorum ..evde çocuğumuza bak ben çalışırım sigortanı da öderim yeter ki sen çalışma diyorum..çünkü çalıştıkça borç yapıyor....yalan söyleyemem bikaç kere ağır küfürler de çıktı ağzımdan kadınlarla para yediğini düşünerek..evet çok tahrik ettim biliyorum..en son 5 gün boyunca elektrikler kesilince akşam eve geldiğinde tişortunu ve atletini yırttım sinirden ve en sonunda o da patladı..tekme tokat dayak yedim..hemde sanki bir erkeği döver gibi dövdü..ve o gece çekti gitti eve gelmedi..ertesi akşam geldi kapıy ı açmadım gitti..sonrak gün yine geldi yine kapıyı açmadım gitti.en son 3.gün açtım kapıyı özür diler sandım..sessizce geçti içeri çocuğunu sevdi gitti yattı..yine bağırdım çağırıdım bi öüzr bile di lemiyosun dedim: sanki dilini yuttu hiç konuşmadı..en son babam geldi memleketten yanımıza eşimle konuştu adam olacaksanız olun yapamıyosanız boşanın dedi bize.eşimin zoruna gitmiş bu konuşma şimdi ailemi de sevmiyor..ben babamla memlekete döndüm yıllı k iznimde..
şimdi beni hiç aramıyor..çok üzülüyorum biz nası bu hallere geldik..çok yıprandım resmen yaşladım bıktım..ben arıyorum arama beni diyor.gururum mahvoldu.neden gittin babanla diyor..boşanma davası açacağım dedim ..ne yapmak istiyorsan yap dedi...zaten yapıyosun dedi.sonra da mesaj attı oğlumu anasız ve ya babasız bırakmaya kimsenin gücü yetmez yazmış...ben eşimin her istediğini yaptım..çok iyi bir anne ve ev kadını oldum..haketmediğim çok şey yaşattı ..ama sıkıntılarımız sadece maddiyat..o olmasa o kadar iyi geçiniyordukki..çok da sevdim...şimdi ailemin yanındayım oğlumla beraber.arama beni dediğinin gecesinde saat 3.50 de beni aramış duymadım..dediği gibi aramıyorum..o da aramıyor..ne yapacağımı şaşırdım . inanın dışarda kimseye belli etmiyorum mutsuzluğumu..gayet iyi bir aileymişiz gibi davranıyorum..napmam gerek bilmiyorum..akıl verin nolur...çok uzattım özür dilerim..

Canım öncelikle baban yanında olduğu için çok şanslısın. Babaya düşen görevi yerine getirmiş. Mutsuz bir yuvada çocuk düzgün yetişmez. Ayrıca eşin sana çok yazık etmiş. Sana tekrar şiddet uygılayabilir. Uygulamasa da en mutlu anında o anlar gözünün önüne gelecek. Bence biraz daha babanların yanında kal. Sonra yavaş yavaş ona ihtiyacın olmayacağını anlarsın. Sonrada boşanırsınız. Seni kaç defa kötü duruma sokmuş. Bence boşanmalısın herşeye çocuğunla yeniden başlarsın.

yazdıklarınızı en başından beri okudum, çok geçmiş olsun. Tayinler açıklandı inşallah ailenizin yanına atamanız çıkmıştır. Öyle zor yıllar geçirmişsiniz ki, Rabbim size güç kuvvet akıl sağlığı versin, versin ki atacağınız her adımda alacağınız her kararda zihniniz berrak olsun. İnşallah beklemediğiniz şekilde kolayca hallolur bu işler ve kapanır gider. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur. Keşke daha önce bitirseymişsiniz gibi şeyler söylemeyeceğim, çünkü burada da çok yazılmış eminim çevrenizde de bunları söyleyen fazlasıyla kişi olmuştur. Lütfen psikolojik destek alın, en azından evladınız için. Tüm bu yaşananları atlatmak hiç kolay değildir diye düşünüyorum. İyi ki size destek olan bir aileniz var, ailenin ne kadar önemli olduğunu birkez daha anlıyoruz. Size destek olan aileniz varken, o adamın evlat yetiştirmeyi onu efendi biri haline getirmeyi becerememiş bir anne ve babası var. Çok yazık o aileye, kendilerinden utanmalı ve sizin yanınızda olmalılar. Yaşadıklarınızın ne kadar gurur kırıcı, zedeleyici olduğu gün gibi ortada, hem manen hem madden. Siz torunlarının annesisiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun çıktığınız bu yolda inşallah. Ramazan ayındayız edilen dualar kabul olur, hem ben hamileyim hamilelerinde duası kabul olunurmuş. Aklımda olacaksınız, elimden geldiğince size dua edicem. İnşallah doğum anımda da aklıma gelirsiniz de o anda da sizin için dua edebilirim. Güçlü ol güzel anne ve evladını güzel yetiştir. Selametle

X