- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
- Konu Sahibi arzudreams
Ablacim.. Ben evli barkli değilim, 21 yaşındayım. Bir sevgilim oldu ondan da çok çektim seni kıyısından köşesinden anlarım..ne baba olur ne koca olur.kafayı yiyecek gibi oluyorum napacam ben die..onun sürekli gece birlikte takıldığı arkadaşının karısınyla konuştum..kadın 20 yıllık evli..ben neler çektim dedi.al birini vur ötekine dedi.eve fahişe bile getirmiş o nun kocası.yakında benimki de yapar.off neyse bunlar yıllarca kavga gürültü etmiş kadın 2 kez dava açmış adam en sonunda yine böyle sabaha karşı karısı cıngarı çıkarınca eve gelmiyosun diye.ağzını burnunu kırmış.çenesi kırılmış kadının darp raporu herşeyi varmış.deli adam die caymış.ben kendi hayatımdayım diyor.onu aramıyorum sormuyorum diyor.sende bırak.kaderimiz bu diyor.düşünüyorum evet benimkisi de o kapasitede ..olan bana olacak bu mücadelede.yavruma yazık die çekiniyorum.bu kadar iğrenç bi hayatı haketmek için ne yaptım ben sürekli isyandayım ...en son babam geldi yine kayınvalidem geldi konuşuldu söz verdi artık bitti akşam en geç 8 de evdeyim içki yok dedi.off tabiki inanıyormuyum hayır..geçen o gazinoya kadınlarla eğlendikleri gazinoya gittim gündüz..orayı ararken bi karı koca teyzeye sordum yol tarifi için.çünkü şehir dışında bu gittikleri yer...kadın yalvardı bana kızım etme ne işin var oralarda yavum pislik yuvası o gazino dedi.nerde parası olan pislik takımı varsa silahlı varsa orada dedi.kadın kız herşey var dedi.aman yavrum gitme dedi.ama ben sonuna kadar gittim gördüm..kapalıydı tabi, gündüz saati olduğu için.çektim arabayı kenara saatlerce düşündüm seyrettim orayı.1 paket sigaara bitirdim.ne istiyor bu erkekler neden bu maceralar.bu iğrenç hayatı nasıl seviyorlar nası kıyıyorlar karılarına anlamıyorum .galiba o yokmuş gibi hayatıma bakıcam. bu beni boşamaz.ne güzellik bırakır bende ne de güvenli bi hayatım olur.yatmamı.ş kadınlarla.sanki oynayınca öpüşünce aldatmaya girmiyor.bu ne biçim hayat ne pislik bir düzen .bütün çevresi de böyle bunun.malesef neredeyse her birinin kapatması varmış kocamın çevresindekilerin.ortam da bozdu bunu.zaten bozukmuş iyice gitti.kokain de denemiş.itiraf etti.dediğiniz gibi ne koca ne baba bi b...k olmaz bundan .kendide farkında.o yüzden düzenli aile tablosundan kopmak da istemiyo.ben kürkçü dükkanı misali.hep bu pislikle uğraşam giibi görünüyo..tek isteğim şuan biyerlerde ölsün kalsın.başka kurtuluş yok bundan..
Bana yapmadığı pislik kalmadı, ben de aldatildim.. E simdi onla bu bir mi kızım dicen , evet abla bir değil ve ben evli degilken bile bu pislige dayanamadım, ayrıldım sen hic dayanamazsın..
Öyle demesine bakma o herifin bi b.k yapamaz. Zaten sarhosluktan onunu göremiyordur o kaldı ki sana engel olcak.
Gel su adamdan bosan abla. Davayı ac. Tazminat alırsın almazsin, sana kalmis hatta belki ondan nafaka falan almamana razi olur boşanır senden. Dene bu yolu bir.
Pislik bu adam ya. Senin temiz yavruna değer mi..?
Sen çocuğuna da kendine de yetersin..
Hem belki karşına çok iyi biri çıkacak çok mutlu olacaksın..
Allaha güven dua et, ona sığın ve davayı ac derim ben..