Meraba arkadaşlar...uzun zaman oldu..düzenimizi kurduk anne babamla yaşıyorum..herşey iyi.eski eşimle de benim çabalarım sayesinde medeni bi şekilde çocuğumu görüştürüyorum..sıkıntı yok..ama şöyle bi durum var.biriyle tanıştım ..çok aşırı iyi birisi ..benim gibi memur..maaşı 5 bine yakın durumu aşırı iyi..yani maddi durumu..9 tane dairesi var hatta..istediğim yerde yaşatabileceğini söylüyor..beni çok seviyor...sorun şu ki tip olarak çok çirkin dirbilirim..yanıma gerçekten yakışmıyor..ben kendimi övmek için değil ama cidden çok güzwl bi bayanım.yani ilk evliliğim aşk evliliğiydi..maddiyata falan hiç bakmadım..eski yazdıklarımdan beni hatırlayanlar hatırlar..aileme de anlattım durumu..onlar bana bırakıyolar..çocuğuma da on numara bi hayat sunuyor.koleje göndericez diyor güzel bi hayat vaadediyor..izmirin en güzwl yerlerinden ev bakıyor hatta..karşıyaka mavişehir falan....ilk evliliğim aşk evliliğiydi olmadı..acaba şimdi de mantık evliliği mi yapmalıyım..aşık değilim ama sevebileceğime inanıyorum.çok yapıcı birisi..ne diosunuz arkadaşalr görüşlerinize çok ihtiyacım var..teşwkkürler