yazdıklarınızı en başından beri okudum, çok geçmiş olsun. Tayinler açıklandı inşallah ailenizin yanına atamanız çıkmıştır. Öyle zor yıllar geçirmişsiniz ki, Rabbim size güç kuvvet akıl sağlığı versin, versin ki atacağınız her adımda alacağınız her kararda zihniniz berrak olsun. İnşallah beklemediğiniz şekilde kolayca hallolur bu işler ve kapanır gider. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur. Keşke daha önce bitirseymişsiniz gibi şeyler söylemeyeceğim, çünkü burada da çok yazılmış eminim çevrenizde de bunları söyleyen fazlasıyla kişi olmuştur. Lütfen psikolojik destek alın, en azından evladınız için. Tüm bu yaşananları atlatmak hiç kolay değildir diye düşünüyorum. İyi ki size destek olan bir aileniz var, ailenin ne kadar önemli olduğunu birkez daha anlıyoruz. Size destek olan aileniz varken, o adamın evlat yetiştirmeyi onu efendi biri haline getirmeyi becerememiş bir anne ve babası var. Çok yazık o aileye, kendilerinden utanmalı ve sizin yanınızda olmalılar. Yaşadıklarınızın ne kadar gurur kırıcı, zedeleyici olduğu gün gibi ortada, hem manen hem madden. Siz torunlarının annesisiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun çıktığınız bu yolda inşallah. Ramazan ayındayız edilen dualar kabul olur, hem ben hamileyim hamilelerinde duası kabul olunurmuş. Aklımda olacaksınız, elimden geldiğince size dua edicem. İnşallah doğum anımda da aklıma gelirsiniz de o anda da sizin için dua edebilirim. Güçlü ol güzel anne ve evladını güzel yetiştir. Selametle