MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

Canım ben sana yazdım sandımkusuruma bakma lütfen. Çok şükür 12. Gün değerim 464 çıktı
gözün aydın canım allah sana sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almayı nasip etsin yine söylicem benim düştüğüm hataya düşme kan sulandırıcıları mutlaka iste vermiyorlarsa farklı bir kaç doktorun görüşünü al:) izmir den umudu kesmiştin ama izmir aksenmiydi adını hatırlamıyorum bak sonunda oradan muradına erdin yoksa buralara yorulacaktın. senin adına çok sevindim rabbim bana da isteyen tüm kadınlara evlat nasip etsin hamilelerin duası kabul olur diye bize de dua et canım:))

canım bu arada doktorun kimdi nedense memorial şişli de ısrarla kan sulandırıcı vermiyorlar oysa sorduğum tüp bebek tedavisi yaptıran bir çok kişi de farklı farklı hastane ve klinikler ama 10 kişiden en az 8 i her hangi bir tahlile bile gerek olmadan mutlaka transfer sonrasında kan sulandırıcılara başlıyormuş ve en az 3 en çok 7 -8 ay kullananı bile duydum

Canım tam ümidi kesmiştim, rahatlıktan mı tuttu artık bilmiyorum:) Rabbim yüzüme baktı, sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah

2017 Ekim ayında 6aa 5.gun pgtden temiz gelen embriyom kese ve yolk sac gorundu ve dustu aspirin ve iğne kullanıyordum o bebegin gidecegi varmış gitmis pgtli olmasi garanti değil maalesef

Canım tam ümidi kesmiştim, rahatlıktan mı tuttu artık bilmiyorum:) Rabbim yüzüme baktı, sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah
klinik artık seni kaybettiğini aylarca oyaladığını ve paranı aylarca aldığını senin artık isyan edeceğini bildiği için sanırım bu sefer işleri doğru yaptılar. belki de klinikler çiftlerin hemen hamile kalmasını istemiyor aylarca paralarını alıyor yani ciddi para akışının olduğu bir sektör 3 tane koymaları çok iyi çünkü istanbul da 3 embriyo kesinlikle transfer etmiyorlar ama olsun tuttu ya çok şükür ama sakın bundan sonra sakın rahatlama bebeğin rahimde tutunması ve sağlıklı gelişimi için sürekli kontrol altında olmalısın bence ilk 3 ay bebek için çok önemli. lütfen ilk 3 ay sık sık kontrollere git gelişimini takıp et sakın rehavete kapılma. canım çok çok tebrik ediyorum harika bir duygu lütfen hamileliğin tadını çıkar:)))))

beril hanim ama zaten o karar vermiyor recetelere. son karar semra hanim

bana cevap olarak herkese vermiyoruz yanetkileri de olabiliyor dediler. baya masraf yaparak pihtilasma dahil birsuru test yaptirdim sonra , bir sorun cikmadi.

bana cevap olarak herkese vermiyoruz yanetkileri de olabiliyor dediler. baya masraf yaparak pihtilasma dahil birsuru test yaptirdim sonra , bir sorun cikmadi.
aynı canım bana da aynı şeyleri yaptılar ama şimdi konuştuğum bir çok hamile farklı farklı yerlerde tedavi görmüş olmalarına rağmen hiç bir tahlil yapmadan bile direkt kan sulandırıcı iğne yapmışlar hekimleri en az 3 ay kan sulandırıcıyı transfer sonrasında vermiş. belki benim bebeğimin kalbinin durması yeterli kanla beslememesinden((

Arkadaşlar tüp bebek için 20 gün vs. İstanbul'da kalacağız şişli de aceba kalacak yer tavsiyesi olan yardımcı olabilir mi veya bu durumda ne yapabilirim

Hapını da mı vermediler ?

Hapını da mı vermediler ?
canım sanırım hala kürtaj ve travmasını atlatamadım onun için elim hiç bir şeye gitmiyor özür dilerim şimdi gördüm onun için geç cevap verdim evet malesef herhangi bir hap yada ilaç vermediler sadece progesteron fitil yani kan sulandırıcı tarzı bir ilaç hiç bir şekilde vermediler ama kaç milyarlık tahliller yapıldı kan sorunum yokmuş çok şükür ama tüp bebek tedavisi gören ve transfer sonrasında kimseye tahlil bile yapmadan direkt kan sulandırıcı iğneler mutlaka veriliyor yani bir çok hastane ve tüp bebek merkezinden insanlar yazıyor herkese doktroları vermiş

Pihtilasmaniz yoksa verilen sulandiricinin size ne faydası olabilir lütfen yanlış anlamayın ama bu şekilde düşünmeniz xok yanlış sonuçta kan sulandirici da bir ilaç oyle keyfi rutin herkese verilmez bebegi kaybetme sebebi sadece pihtilasma değildir

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…