MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

Canım 10 yıl önce kanser tedavisi görmüştü, atlattı şükür. Ama spermde hasar bıraktı. Allah razı olsun
çok şükür çok geçmiş olsun inşallah birde bebek olursa inşallah tam olur. ben de kürtaj sonrası başlıcam ama yaz tatili yapsam mı kafayı boşaltsam mı bilemiyorum yoksa tatile gitmeden direkt tedaviye yeniden başlasam mı bilemedim

Yücel bey canim benim doktorum memnunum kendisinden insanlığı cok iyi ama hekimlik mevzusunda biraz soru işaretleri var kafamda
yücel bey benim tüm yumurta toplama işlemlerimi yapmıştı işinde çok titiz onun dışında bir kez de muayene yapmıştı ama memorial da genelde yumurta topluyor. 1 kez de muayene olmuştum. yumurta toplama aşaması önemli bir aşama kaç kez yumurta toplamaya girdiysem tum ameliyatlarımı o yaptı iyi bir hekim. hangi konuda soru işareti kaldı kafanda canım bilmiyorum ama sormak istediğin bir şey olursa tecrübelerimi paylaşmaya seve seve hazırım tabi sende paylaşırsan sevinirim:)

Yücel bey canim benim doktorum memnunum kendisinden insanlığı cok iyi ama hekimlik mevzusunda biraz soru işaretleri var kafamda
canım yine uzun oldu ama yucel bey sadece yumurta toplama yapıyor mecburiyet olunca muayene yapıyor acaba sen eski hastalarından mısın yoksa uzun zaman önce mi tedavi oldun simdiden uzun sorular için kusura bakma

canım yine uzun oldu ama yucel bey sadece yumurta toplama yapıyor mecburiyet olunca muayene yapıyor acaba sen eski hastalarından mısın yoksa uzun zaman önce mi tedavi oldun simdiden uzun sorular için kusura bakma
Bi yanlislik olmasin Yucel bey kontrolleri, muayeneleri yapiyor. Opu islemlerini de Melih bey yapiyor. Son zamanlarda hep boyle. Yucel beyin opu yaptigini hic duymadim, belki eskiden yapiyordu... Ama transferleri yapiyor tabiiki

Nasıl sadece toplama yapiyor ben ramazanın ilk günü görüşmeye gittim görüştük gayet güzel bana 2 ay sonra gel başlayalım dedi gerci ben zaten bu defa Yücel beyi değil beril hanımı düşünüyorum

Yanlışınız var bence cnm Yücel bey muayenelerede giriyor 2017den beri kendisini tanıyorum ondan başkasına muayene filan olmadım hiç hep o vardı ramazanda gittim yine kendisi muayene etti ve 2 3 ay sonra cagirdi beni

İnşallah canımValla canım ben 37 yaşında olduğum için hiç vakit kaybetmeden arka arkaya yapıyorum herşeyi. Dr bile şaşırıyor. Sen nasıl rahat hissedersen tabi

Merhaba!
Merkezdeki tedavi sürecinde takiplerinizi tek bir doktordan ziyade farklı doktorlara da yaptırmanız oneririm.Yumurta ve Rahim olcumlerinde farklılık olabiliyor,sahsen ben bundan sonraki tedavimde bu şekilde talep edeceğim.Aslinda tek bir doktorda ısrarcı olmakla hata ettiğimi anladım.

Ben hala tek doktor taraftariyim çünkü sürekli bi kac doktorla olunca konuya çok hakim olamıyorlar Yücel hocanın zor vakaa mevzusuna katılıyorum dusuncenize eğer gidersem bir daha beril hanima geçeceğim sanırım gönül hanım mi diye düşünüyordum ama beril hanım icime sindi ins gerek kalmadan mucize olsa Allah büyük tabii su an düşünmüyorum haziran da gel dedi Semra janim ama dinlenmeye geçtim 1 sene kadar bekleyecegim

İnşallah canımValla canım ben 37 yaşında olduğum için hiç vakit kaybetmeden arka arkaya yapıyorum herşeyi. Dr bile şaşırıyor. Sen nasıl rahat hissedersen tabi
:) canım ben de aynı senin gibiyim ama ben neredeyse 40 olucam ben onun için böyle deli gibi her detaya her ayrıntıya dikkat ediyorum:) memorial şişli de neredeyse 1 yıldır her ay tedaviye gittim . kürtajdan sonra yaz tatilini yapıp öyle daha iyi olur sanki çok takınca da olmuyor

Yanlışınız var bence cnm Yücel bey muayenelerede giriyor 2017den beri kendisini tanıyorum ondan başkasına muayene filan olmadım hiç hep o vardı ramazanda gittim yine kendisi muayene etti ve 2 3 ay sonra cagirdi beni
haklısın canım netice de ben 1 yıldır her ay gidiyorum ama sen neredeyse 4 yıldır gidiyormuşsun. bana yücel beyin dışardan kendi hastaları demişlerdi muayene ettiği hastaları için. belki ben ilk başka bir doktorla başladığım için bana sadece opu cu dediler. ama yumurta toplamada hep denk geldim ve gerçekten iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum. peki senin tedavin hangi aşamada yeniden tüp bebek deneyecekmisin ve deneyeceksen yine memorial şişli mi düşünüyorsun? ben kürtajdan sonra yaz tatili dinlenip kafamı boşaltıp tekrar memorial şişli de başlıcam inşallah bu sefer hamilelikle beraber kucağıma bebeğimi almak ta nasip olur

canım sen yazmışsın zaten ben şimdi gördüm. ben beril hanımı çok duydum ama hiç ona muayene olmadım. yani ben tedaviye başladığımda gunseli hanımla başladım o gidince gönül hanım ve ipek hanımla devam ettim ama 5 yada 6 ay öncesine kadar beril hanımın adını pek duymamıştım sanırım gunseli hanım gidince onun yerine geldi eminim guzel duyumlar almışsındır. gönül ve ipek hanımda çok iyi hekimler

Bi yanlislik olmasin Yucel bey kontrolleri, muayeneleri yapiyor. Opu islemlerini de Melih bey yapiyor. Son zamanlarda hep boyle. Yucel beyin opu yaptigini hic duymadim, belki eskiden yapiyordu... Ama transferleri yapiyor tabiiki
ayyy canım haklısın bak ben isimleri karıştırdım yücel bey opu da doğru canım çok teşekkür ederim bende hata yapacaktım yücel beye hiç muayene olmadım melih bey sadece opu yapıyor

canım özür dilerim grupta başka bir arkadaş uyardı sen haklısın yücel bey muayene yapıyor ben yücel beyi melih beyle karıştırdım melih bey sadece opu yapıyor ben yucel beye hiç muayene olmadım melih bey topladı yumurtaları. hakkını helal et

Estağfurullah Rabbim gönlündekini en kısa zamanda hayırlı şekilde nasip etsin

Canım çok üzüldüm bana da aynı sekil karasız kalmışlardı ama kadin dogum drum riske atamayiz dedi .gebelik boyunca igne asprin balık yağı kullandırdı bana

Canım çok üzüldüm bana da aynı sekil karasız kalmışlardı ama kadin dogum drum riske atamayiz dedi .gebelik boyunca igne asprin balık yağı kullandırdı bana
canım hangi iğneyi kullandığını hatırlıyormusun? ben omepa q10 folik asit ve progesteron fitil kullanmıştım progesteron dışındakileri kullanıyorum yeni tedaviye başlayınca ne verecekler bilmiyorum

canım hangi iğneyi kullandığını hatırlıyormusun? ben omepa q10 folik asit ve progesteron fitil kullanmıştım progesteron dışındakileri kullanıyorum yeni tedaviye başlayınca ne verecekler bilmiyorum
Canim ben kan sulandırici igne kullandım daha önce düştüğüm vardı tup bebek Dr u gerek yok dedi ama kadın doğum drum beni bildiği için verdi ilk 27 hafta 06 oksapar igne yanında aspirin 150 mg.daha sonra 04 e indi aspirin 32 ye kadar devam ettik canim..32 den sonra sadece 04 igne kullandım .. ama sakin kendince kullanma Allah korusun canim.benimde kanamam dogum anında fazla oldu .sukur geçti canim. Rabbım en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat versin

Kızlar ben salı günü ön görüşmeye geleceğim doktorlarınızdan tedavi sürecinden memnun musunuz ben balıkesirden geleceğim gidip gelme konusunda yardımcı oluyorlar mi yani ona uygun protokolleri varmi kaç kere hastaneye gelmek zorundayız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…