- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 42
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
tabi siz de haklısınız ama ben de bu surecin içine girmeden önce sizin gibi düşünüyordum. bilmiyorum siz de tüp bebek yaptıranlardanmısınız ama ben şunu gördüm transfer olduktan sonra ikinci gün kan sulandırıcıya bir çok hastane ve tüp bebek merkezi mutlaka başlıyor demek ki tahlil gerekmeden ihtiyaç olup olmadığına bakılmadan kan sulandırıcı veriliyormuş burada bir çok kadına soruyorum inanın evlat sahibi olmak için milyarda bir ihtimal bile olsa o ihtimali sorguluyor insan. insan tam ümitlenip evladını 2 ay geçince kaybedince böyle sorguluyor tabi güvendiğimiz hekimlere emanet ediyoruz önce allaha sonra onlara yoksa neredeyse 1 yıldır aynı hastanedeyim ama teslimiyet sorgusuz olmuyor malesef çok zorlu bir süreç (( sizin tüp bebek süreciniz hangi aşamada acaba? ben bana faydası olacak her bilgiye açığım belki göremediğim yada ne bileyim atladığım şeyler olabilir. benimle paylaşacağınız her bilgi için gerçekten şimdiden teşekkür ederim minnettar olurum yeni biglilerePihtilasmaniz yoksa verilen sulandiricinin size ne faydası olabilir lütfen yanlış anlamayın ama bu şekilde düşünmeniz xok yanlış sonuçta kan sulandirici da bir ilaç oyle keyfi rutin herkese verilmez bebegi kaybetme sebebi sadece pihtilasma değildir