- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 42
-
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
Aslında böyle bi ihtimal düşünmekten ziyade her hastada yaşanabilcek durumdur ,neden bunu göz önünde almadılar ki üstelik burası çok tutulan bi merkez ,üzülmekle birlikle,şaşırdım doğrusu
gözlerim doldu wallahi çok çok sevindim:))))))Canım bu sabah şu meşhur idrar tahlili yaptım, bugün 9. Gün. Predictor early yaptım. Bi baksana sen de
Allah razı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar olsun, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünevet canım bu hamile olduğunu gösteriyor hem 9 gunun belkide ikiz bile olabilir.ayyy inan çoook sevindimm:)))) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşalllah maşallah nazar değmesin rabbim isteyenlere de nasip etisin
şimdi bazı şeylere dikkat etmen gerekiyor biliyorsun calsiyum alımına falan yediklerine içtiklerine bence kan sulandırıcı karından vurulan iğneler var yoksa bebek beslenemiyormuş sen benim yaptığım hatayı yapma birkaç tane doktora git en azından bebek biraz gelişip tutununcaya kadar ve sakın ihmal etme canımmAllah razı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar olsun, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Canım en az 3 ay kan sulandırıcı oksapar iğnesine devam ediyoruz biz genel kural olarak. Valla hergün ayran, yoğurt ve kalsiyum bombası kuru erik tüketiyorum. İnşallah adı konduktan sonra, 1 doktorda da takiplerimi yapıcam canım. Allah razı olsunşimdi bazı şeylere dikkat etmen gerekiyor biliyorsun calsiyum alımına falan yediklerine içtiklerine bence kan sulandırıcı karından vurulan iğneler var yoksa bebek beslenemiyormuş sen benim yaptığım hatayı yapma birkaç tane doktora git en azından bebek biraz gelişip tutununcaya kadar ve sakın ihmal etme canımm
bana vermediler bir de dünya kadar tahlili kilitlediler etrafımda ki tüm hamile kalan arkadaşlarım kan sulandırıcı iğneyi tahlil bile yapmadan vermişler. biz istememize rağmen vermediler. onun için deli gibi hamile kalan tüm arkadaşları deli gibi uyarıyorumCanım en az 3 ay kan sulandırıcı oksapar iğnesine devam ediyoruz biz genel kural olarak. Valla hergün ayran, yoğurt ve kalsiyum bombası kuru erik tüketiyorum. İnşallah adı konduktan sonra, 1 doktorda da takiplerimi yapıcam canım. Allah razı olsun
tebrik ederim, sağlıcakla da kucağınıza alırsınız umarım :) doktorunuz kimdi, benim yaş 40, belki genetik yapılmayabilir ve taze transfer yapabiliriz dedi doktor, merak ettim doktorunuzuCanım çok teşekkür ederim3. Gün embriyosu, hepsi 1. Kalite dendi. Bizim merkezde a veya b kalite denmiyor. 1. Yada orta kalite deniyor. Pgt ye de dr karşı, hem pahalı hem %100 güvenilir değil diyor. Bu 3. Transferim umarım tutar, yoksa 3. Kez opu olucam
buna takılmayın, kesin sonucu kan testiyle alırsınız,Kızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi
Canım beta değerin kaçtı kan tahlil gününde?Merhaba arkadaslar,
ben de araniza yeni katildim.
bir onceki denemem yine memorialda oldu. 6aa kalitesindeki pgt den tertemiz cikan embriyom 6. haftada gitti. kese gorundu ama kucuk gelismemis bir keseydi. (kimyasal olarak kayitlara gectiler)
zaten kanamali bir test bekleme sureci gecirmistim. kan sulandirici yoktu protokolumde. dr a sordugumda herkese vermediklerini soylediler. diger merkezlerde her ihtimale karsi mutlaka veriliyormus. aranizda kan sulandirici kullanmayan var ?
Buarada Sali sabahi yani dun sabah 5 adet yumurta toplamam oldu. pgt sonuclarini bekleyecegim. herkese mutlu haber almayi diliyorum:))
Çok şükür değerim 464 çıktıbuna takılmayın, kesin sonucu kan testiyle alırsınız,
çok şükür, sevindim sizin adınıza, sağlıcakla da kucağınıza alırsınız umarım, doktorunuz kimdiÇok şükür değerim 464 çıktı
İzmirde tedavi görüyorum. Son dondurulmuşlardı. Tutmasa 3. Opu için şişliye gelecektim.çok şükür, sevindim sizin adınıza, sağlıcakla da kucağınıza alırsınız umarım, doktorunuz kimdi
9. gün 23,5 cikti. 6. hafta 1600 un uzerine cikti.Canım beta değerin kaçtı kan tahlil gününde?
İnşallah sağlıklı bir gebelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah9. gün 23,5 cikti. 6. hafta 1600 un uzerine cikti.
canım kan tahlilinde inşallah seni üzecek sonuç çıkmamıştır.Kızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi
bana da vermedilerMerhaba arkadaslar,
ben de araniza yeni katildim.
bir onceki denemem yine memorialda oldu. 6aa kalitesindeki pgt den tertemiz cikan embriyom 6. haftada gitti. kese gorundu ama kucuk gelismemis bir keseydi. (kimyasal olarak kayitlara gectiler)
zaten kanamali bir test bekleme sureci gecirmistim. kan sulandirici yoktu protokolumde. dr a sordugumda herkese vermediklerini soylediler. diger merkezlerde her ihtimale karsi mutlaka veriliyormus. aranizda kan sulandirici kullanmayan var ?
Buarada Sali sabahi yani dun sabah 5 adet yumurta toplamam oldu. pgt sonuclarini bekleyecegim. herkese mutlu haber almayi diliyorum:))
Canım ben sana yazdım sandımcanım kan tahlilinde inşallah seni üzecek sonuç çıkmamıştır.( tahlil çübukları bazen yanıltıcı olabilir. kan verdin mi umarım güzel sonuçları paylaşırsın