- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 42
-
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
tabi siz de haklısınız ama ben de bu surecin içine girmeden önce sizin gibi düşünüyordum. bilmiyorum siz de tüp bebek yaptıranlardanmısınız ama ben şunu gördüm transfer olduktan sonra ikinci gün kan sulandırıcıya bir çok hastane ve tüp bebek merkezi mutlaka başlıyor demek ki tahlil gerekmeden ihtiyaç olup olmadığına bakılmadan kan sulandırıcı veriliyormuş burada bir çok kadına soruyorum inanın evlat sahibi olmak için milyarda bir ihtimal bile olsa o ihtimali sorguluyor insan. insan tam ümitlenip evladını 2 ay geçince kaybedince böyle sorguluyor tabi güvendiğimiz hekimlere emanet ediyoruz önce allaha sonra onlara yoksa neredeyse 1 yıldır aynı hastanedeyim ama teslimiyet sorgusuz olmuyor malesef çok zorlu bir süreçPihtilasmaniz yoksa verilen sulandiricinin size ne faydası olabilir lütfen yanlış anlamayın ama bu şekilde düşünmeniz xok yanlış sonuçta kan sulandirici da bir ilaç oyle keyfi rutin herkese verilmez bebegi kaybetme sebebi sadece pihtilasma değildir
Tup bebek sürecinden geçtim bende belki yeniden geçeceğim belli değil sisli memorial de tedavi gördüm bendetabi siz de haklısınız ama ben de bu surecin içine girmeden önce sizin gibi düşünüyordum. bilmiyorum siz de tüp bebek yaptıranlardanmısınız ama ben şunu gördüm transfer olduktan sonra ikinci gün kan sulandırıcıya bir çok hastane ve tüp bebek merkezi mutlaka başlıyor demek ki tahlil gerekmeden ihtiyaç olup olmadığına bakılmadan kan sulandırıcı veriliyormuş burada bir çok kadına soruyorum inanın evlat sahibi olmak için milyarda bir ihtimal bile olsa o ihtimali sorguluyor insan. insan tam ümitlenip evladını 2 ay geçince kaybedince böyle sorguluyor tabi güvendiğimiz hekimlere emanet ediyoruz önce allaha sonra onlara yoksa neredeyse 1 yıldır aynı hastanedeyim ama teslimiyet sorgusuz olmuyor malesef çok zorlu bir süreç(( sizin tüp bebek süreciniz hangi aşamada acaba? ben bana faydası olacak her bilgiye açığım belki göremediğim yada ne bileyim atladığım şeyler olabilir. benimle paylaşacağınız her bilgi için gerçekten şimdiden teşekkür ederim minnettar olurum yeni biglilere
İnşallah hayırlısıyla güzel olsun tedaviniz size nekadar fiyat verdiler sizin sıkıntınız neydi acabaUmarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve hepimizin kucağına hayırlı sağlıklı evlat almak nasip olurBiz de Şişli Memorial ile başlicaz. Henüz elle tutulur para birikimi yapamadık. Onun için uğraşıyoruz. Semra hocayı çok övdüler, ön görüşmede ben de çok memnun kaldım. Umarım emeklerimiz karşılık bulur
Amin inşallahİnşallah hayırlısıyla güzel olsun tedaviniz size nekadar fiyat verdiler sizin sıkıntınız neydi acaba
İnşallah herşey gönlünce olur bende hastahene arıyorum bahçeci ve mamorıal arasında kaldımAmin inşallaheşim azospermi. Tüp bebek 12.500. Mikro tese 5.500. Pgt 295$, ilaçlar da 3-5 bin arasıymış
Hepimizin gönlünce olsun inşallahİnşallah herşey gönlünce olur bende hastahene arıyorum bahçeci ve mamorıal arasında kaldım
bebeğin var mı canım öyleyse çok daha stres seviyen düşer memorial şişli dediğim gibi ben uzun zamandır orada tedavi görüyorum şimdi rahim dinlendiriyorum ve moral depoluyorum iyi bir hastane benim doktorlarımda çok iyi ve lab çok iyi öyle olmasa uzun zaman yani neredeyse 1 yıldır orada tedavi görmezdim ama tüp bebek çok farklı bir süreç canım sende yaşamışsın tahmin edersin. senin doktorun kimdi sakıncası yoksaTup bebek sürecinden geçtim bende belki yeniden geçeceğim belli değil sisli memorial de tedavi gördüm bende
nasıl gidiyor hamilelik canım maşallah diyerek soruyorum :)Esrağfirullah cnm ne demekTransferden 4-5 gün önce canım.
Kan sulandirici igne ve ilaclar ihtimal ugruna verilmiyor malesef. Gereksiz kan sulandirici kullanimi anne karnindaki bebegin sirt ya da gogus bolgesindeki derinin kapanmasini yavaslatiyo diye duymustum daha once. Bu yuzden herkese pihtilasma yatkinligi olmayanlara verilmiyobana da vermediler(( çok ısrar etmeme rağmen üstelik gerekli olmadığı söylendi oysa her merkez ve hastanenin genelde verdiğini söyledim ama vermediler aslında bir zararı yoksa ve milyonda bir faydası olacaksa bende verilmesini isterdim neticede memorial şişli de 9 - 10 ay tedavi gördüm orada güven duymasam neredeyse 1 yıl boyunca gitmezdim 10 aylık uğraş ve milyonlarca para harcadıktan sonra çok şükür sonunda hamile kaldım dedim ve bebeğimi kaybetmemek için her ihtimal benim için önemliydi ama o kan sulandırıcı iğneyi vermek istememelerini ve ısrarlarını anlamıyorum ve gerçekten çok üzgünüm çünkü kaybettiğim bebeğime mi üzüleyim, tam salgın döneminde kürtaj olmak zorunda kaldığıma mı yanayım yoksa transfer kürtaj ve kürtajdan sonra rahim dinlendirmek için kaybettiğim ve kaybedeceğim aylara mı yanayım ((((
Canım senle konuşmadıknasıl gidiyor hamilelik canım maşallah diyerek soruyorum :)
canım inan çok çok üzüldümCanım senle konuşmadık2 hafta önce bebeğin gelişimi durdu, 6+2 de kürtaj oldum. Eşim kemoterapi gördüğü için sperm kaynaklı olabilir dediler. Şimdi kemo öncesi dondurulmuş spermlerle deniycez. Nasip kısmet
ben burada bir çok kadının tecrübelerini okuyorum bir de yakın arkadaşlarımda farklı yerlerde daha önce tüp bebek tedavisi görmüşlerdi onlardan da duyduğum genelde transfer sürecinde hiç bir tahlil yapmadan ihtiyaç olup olmadığına bakılmaksızın kan sulandırıcı iğnelere başlatıyorlarmış bunlar genelde isim yapmış proflar ve merkezler de aynı şekilde genelde tedavi içinde veriyorlarmış. kadınlar bu platformda da genelde tedavilerinin içinde kan sulandırıcılar verildiğini yazıyorlar o zaman tedavi sürecinde bir çok doktor hata yapıyorKan sulandirici igne ve ilaclar ihtimal ugruna verilmiyor malesef. Gereksiz kan sulandirici kullanimi anne karnindaki bebegin sirt ya da gogus bolgesindeki derinin kapanmasini yavaslatiyo diye duymustum daha once. Bu yuzden herkese pihtilasma yatkinligi olmayanlara verilmiyo
canım bu arada bu bilgiyi sana bir doktor mu söyledi çünkü ciddi bir durum bebek ve sağlığı için en azından burada bilgi paylaşımında bulunduğumuz tedavide olan bir çok arkadaşım var onlara da doğru bilgi aktarmak isterim çünkü onlar kan sulandırıcı iğneler kullanıyorlarmış. cok soru sordum ama canım bilgi çok kıymetli bu durumdaKan sulandirici igne ve ilaclar ihtimal ugruna verilmiyor malesef. Gereksiz kan sulandirici kullanimi anne karnindaki bebegin sirt ya da gogus bolgesindeki derinin kapanmasini yavaslatiyo diye duymustum daha once. Bu yuzden herkese pihtilasma yatkinligi olmayanlara verilmiyo
bu durumda inan canım insan ne diyeceğini bilemiyorCanım senle konuşmadık2 hafta önce bebeğin gelişimi durdu, 6+2 de kürtaj oldum. Eşim kemoterapi gördüğü için sperm kaynaklı olabilir dediler. Şimdi kemo öncesi dondurulmuş spermlerle deniycez. Nasip kısmec
Yücel bey canim benim doktorum memnunum kendisinden insanlığı cok iyi ama hekimlik mevzusunda biraz soru işaretleri var kafamdabebeğin var mı canım öyleyse çok daha stres seviyen düşer memorial şişli dediğim gibi ben uzun zamandır orada tedavi görüyorum şimdi rahim dinlendiriyorum ve moral depoluyorum iyi bir hastane benim doktorlarımda çok iyi ve lab çok iyi öyle olmasa uzun zaman yani neredeyse 1 yıldır orada tedavi görmezdim ama tüp bebek çok farklı bir süreç canım sende yaşamışsın tahmin edersin. senin doktorun kimdi sakıncası yoksa
Canım 10 yıl önce kanser tedavisi görmüştü, atlattı şükür. Ama spermde hasar bıraktı. Allah razı olsuncanım inan çok çok üzüldüm( rabbim eşine de acil şifa versin kanser tedavisi görüyor sanırım inşallah bu sınavın sonunda hem eşin hızlı bir şekilde şifa bulur hem de kucağına en kısa zamanda ikiz bebekler alırsın
Evet docent doktordan ogrenmistim instagramda. Ben 5 dusuk yaptim ve son 3unde kan sulandirici kullandim. Bende pihtilasma yok ama pihtilasma yatkinligi var. Ona ragmen hepsi ayni haftalarda dustu. Tabiki tedbir bizden takdir Allahtan ama cok kafani takmani önermem. Icine sinmiyosa kan pihtilasma testini hematolojiye gotur. Onlar yonlendirsin seni.canım bu arada bu bilgiyi sana bir doktor mu söyledi çünkü ciddi bir durum bebek ve sağlığı için en azından burada bilgi paylaşımında bulunduğumuz tedavide olan bir çok arkadaşım var onlara da doğru bilgi aktarmak isterim çünkü onlar kan sulandırıcı iğneler kullanıyorlarmış. cok soru sordum ama canım bilgi çok kıymetli bu durumda
Bu arada sunu da anlatmak istiyorum size. Ben asilama oldum ve bana kan sulandirici verildi sonuc negagifti derken 14 gun sonra ufak bi kanamam oldu ve hamile oldugumu ogrendim ve kan sulandirici kullanmaha basladim derken 1 hafta gecti ve dis gebelik gecirdigim anlasildi doktor hemen ameliyata alicaz seni tüpün çatlamis ic kanama baslayabilir her an dedi ve tek basina oldugun icin sen imza aticaksin ameliyatta tehlikeli kan sulandirici kullandigin icin sorumluluk alamayiz dedi. Cok stresli sekilde ilk ameliyatimi oldum. Yani kan sulandirici riskli de bi durum. Kas yapiyim derken göz de cikarilir Allah korusun. O yuzden hayirlisi olsun.canım bu arada bu bilgiyi sana bir doktor mu söyledi çünkü ciddi bir durum bebek ve sağlığı için en azından burada bilgi paylaşımında bulunduğumuz tedavide olan bir çok arkadaşım var onlara da doğru bilgi aktarmak isterim çünkü onlar kan sulandırıcı iğneler kullanıyorlarmış. cok soru sordum ama canım bilgi çok kıymetli bu durumda
canım çok çok geçmiş olsun gerçekten zor bir süreçten geçmişsinBu arada sunu da anlatmak istiyorum size. Ben asilama oldum ve bana kan sulandirici verildi sonuc negagifti derken 14 gun sonra ufak bi kanamam oldu ve hamile oldugumu ogrendim ve kan sulandirici kullanmaha basladim derken 1 hafta gecti ve dis gebelik gecirdigim anlasildi doktor hemen ameliyata alicaz seni tüpün çatlamis ic kanama baslayabilir her an dedi ve tek basina oldugun icin sen imza aticaksin ameliyatta tehlikeli kan sulandirici kullandigin icin sorumluluk alamayiz dedi. Cok stresli sekilde ilk ameliyatimi oldum. Yani kan sulandirici riskli de bi durum. Kas yapiyim derken göz de cikarilir Allah korusun. O yuzden hayirlisi olsun.
Evet docent doktordan ogrenmistim instagramda. Ben 5 dusuk yaptim ve son 3unde kan sulandirici kullandim. Bende pihtilasma yok ama pihtilasma yatkinligi var. Ona ragmen hepsi ayni haftalarda dustu. Tabiki tedbir bizden takdir Allahtan ama cok kafani takmani önermem. Icine sinmiyosa kan pihtilasma testini hematolojiye gotur. Onlar yonlendirsin seni.