MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

Aslında böyle bi ihtimal düşünmekten ziyade her hastada yaşanabilcek durumdur ,neden bunu göz önünde almadılar ki üstelik burası çok tutulan bi merkez ,üzülmekle birlikle,şaşırdım doğrusu
:KK43: malesef canım çok üzücü::KK43: sen aynı hataya düşme hamile kalınca bir kaç görüş mutlaka al bir kaç doktora mutlaka git canım. inan çok üzücü bir süreç

evet canım bu hamile olduğunu gösteriyor hem 9 gunun belkide ikiz bile olabilir.ayyy inan çoook sevindimm:)))) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşalllah maşallah nazar değmesin rabbim isteyenlere de nasip etisin
Allah razı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar olsun, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🙏🏻❤️

Allah razı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar olsun, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🙏🏻❤️
şimdi bazı şeylere dikkat etmen gerekiyor biliyorsun calsiyum alımına falan yediklerine içtiklerine bence kan sulandırıcı karından vurulan iğneler var yoksa bebek beslenemiyormuş sen benim yaptığım hatayı yapma birkaç tane doktora git en azından bebek biraz gelişip tutununcaya kadar ve sakın ihmal etme canımm

şimdi bazı şeylere dikkat etmen gerekiyor biliyorsun calsiyum alımına falan yediklerine içtiklerine bence kan sulandırıcı karından vurulan iğneler var yoksa bebek beslenemiyormuş sen benim yaptığım hatayı yapma birkaç tane doktora git en azından bebek biraz gelişip tutununcaya kadar ve sakın ihmal etme canımm
Canım en az 3 ay kan sulandırıcı oksapar iğnesine devam ediyoruz biz genel kural olarak. Valla hergün ayran, yoğurt ve kalsiyum bombası kuru erik tüketiyorum. İnşallah adı konduktan sonra, 1 doktorda da takiplerimi yapıcam canım. Allah razı olsun🙏🏻

Canım en az 3 ay kan sulandırıcı oksapar iğnesine devam ediyoruz biz genel kural olarak. Valla hergün ayran, yoğurt ve kalsiyum bombası kuru erik tüketiyorum. İnşallah adı konduktan sonra, 1 doktorda da takiplerimi yapıcam canım. Allah razı olsun🙏🏻
bana vermediler bir de dünya kadar tahlili kilitlediler etrafımda ki tüm hamile kalan arkadaşlarım kan sulandırıcı iğneyi tahlil bile yapmadan vermişler. biz istememize rağmen vermediler. onun için deli gibi hamile kalan tüm arkadaşları deli gibi uyarıyorum:KK43: ben üzüldüm kimse üzülmesin diye. kusuruma bakma çok söylüyorum ama doktorlar ne kadar olsa da çırpınsanda bazen görmezden geliyorlar ya ne kadar lüks ne kadar pahalı yerler olsada malesef acıyı çeken biliyor. onun için altını çize çize tekrarımı gör:KK43: aman hem bebişin sağlıkla gelsin de sen 3 farklı doktora git ne önemi var :)

Kızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi:KK43:

Eklentiler

• 595365A9-604A-4672-AB51-13BA50DE4BC7.jpeg
    595365A9-604A-4672-AB51-13BA50DE4BC7.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaslar,
ben de araniza yeni katildim.
bir onceki denemem yine memorialda oldu. 6aa kalitesindeki pgt den tertemiz cikan embriyom 6. haftada gitti. kese gorundu ama kucuk gelismemis bir keseydi. (kimyasal olarak kayitlara gectiler)
zaten kanamali bir test bekleme sureci gecirmistim. kan sulandirici yoktu protokolumde. dr a sordugumda herkese vermediklerini soylediler. diger merkezlerde her ihtimale karsi mutlaka veriliyormus. aranizda kan sulandirici kullanmayan var ?
Buarada Sali sabahi yani dun sabah 5 adet yumurta toplamam oldu. pgt sonuclarini bekleyecegim. herkese mutlu haber almayi diliyorum:))

Canım çok teşekkür ederim🙏🏻3. Gün embriyosu, hepsi 1. Kalite dendi. Bizim merkezde a veya b kalite denmiyor. 1. Yada orta kalite deniyor. Pgt ye de dr karşı, hem pahalı hem %100 güvenilir değil diyor. Bu 3. Transferim umarım tutar, yoksa 3. Kez opu olucam😢
tebrik ederim, sağlıcakla da kucağınıza alırsınız umarım :) doktorunuz kimdi, benim yaş 40, belki genetik yapılmayabilir ve taze transfer yapabiliriz dedi doktor, merak ettim doktorunuzu

Merhaba arkadaslar,
bir onceki denemem yine memorialda oldu. 6aa kalitesindeki pgt den tertemiz cikan embriyom 6. haftada gitti. kese gorundu ama kucuk gelismemis bir keseydi. (kimyasal olarak kayitlara gectiler)
zaten kanamali bir test bekleme sureci gecirmistim. kan sulandirici yoktu protokolumde. dr a sordugumda herkese vermediklerini soylediler. diger merkezlerde her ihtimale karsi mutlaka veriliyormus. aranizda kan sulandirici kullanmayan var ?
Buarada Sali sabahi yani dun sabah 5 adet yumurta toplamam oldu. pgt sonuclarini bekleyecegim. herkese mutlu haber almayi diliyorum:))
Canım beta değerin kaçtı kan tahlil gününde?

Kızlar yarın kan verme günüm, 2 gün önce idrar tahlili yapmıştım malum, bugün sabah idrarıyla da koyulaşma var mı fiye yaptım. Yok. Yani kimyasal, alıştırdım kendimi:KK43:
canım kan tahlilinde inşallah seni üzecek sonuç çıkmamıştır.:KK43:( tahlil çübukları bazen yanıltıcı olabilir.:KK43: kan verdin mi umarım güzel sonuçları paylaşırsın

Merhaba arkadaslar,
bana da vermediler:KK43:(( çok ısrar etmeme rağmen üstelik gerekli olmadığı söylendi oysa her merkez ve hastanenin genelde verdiğini söyledim ama vermediler:KK43: aslında bir zararı yoksa ve milyonda bir faydası olacaksa bende verilmesini isterdim neticede memorial şişli de 9 - 10 ay tedavi gördüm orada güven duymasam neredeyse 1 yıl boyunca gitmezdim 10 aylık uğraş ve milyonlarca para harcadıktan sonra çok şükür sonunda hamile kaldım dedim ve bebeğimi kaybetmemek için her ihtimal benim için önemliydi ama o kan sulandırıcı iğneyi vermek istememelerini ve ısrarlarını anlamıyorum ve gerçekten çok üzgünüm çünkü kaybettiğim bebeğime mi üzüleyim, tam salgın döneminde kürtaj olmak zorunda kaldığıma mı yanayım yoksa transfer kürtaj ve kürtajdan sonra rahim dinlendirmek için kaybettiğim ve kaybedeceğim aylara mı yanayım:KK43:((((

gözün aydın canım allah sana sağlıklı sıhatlı bebeğini kucağına almayı nasip etsin yine söylicem benim düştüğüm hataya düşme kan sulandırıcıları mutlaka iste vermiyorlarsa farklı bir kaç doktorun görüşünü al:) izmir den umudu kesmiştin ama izmir aksenmiydi adını hatırlamıyorum bak sonunda oradan muradına erdin yoksa buralara yorulacaktın. senin adına çok sevindim rabbim bana da isteyen tüm kadınlara evlat nasip etsin hamilelerin duası kabul olur diye bize de dua et canım:))

X