- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 42
-
- Konu Sahibi d tup bebek deneme
canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. ben hamile kaldım ocak ayında ama malesef 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. rahim dinlendirip tekrar denicem sanırım ağustos yada eylül gibi. senin kan değerlerine bakmana az kalmıştır inşallah güzel sonuçlar alırsın. mutlaka burada paylaş çok sevinirimnasil oldu sizin sonuc acaba.ben de gonul hanima gittim 7gun once transfer yaptirdim
canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. ben hamile kaldım ocak ayında ama malesef 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. rahim dinlendirip tekrar denicem sanırım ağustos yada eylül gibi. senin kan değerlerine bakmana az kalmıştır inşallah güzel sonuçlar alırsın. mutlaka burada paylaş çok sevinirim
canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. ben hamile kaldım ocak ayında ama malesef 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. rahim dinlendirip tekrar denicem sanırım ağustos yada eylül gibi. senin kan değerlerine bakmana az kalmıştır inşallah güzel sonuçlar alırsın. mutlaka burada paylaş çok sevinirim
canım bu arada sana da mutlaka progesteron vermişlerdir bunun dışında başka bir ilaç verdiler mi)nasil oldu sizin sonuc acaba.ben de gonul hanima gittim 7gun once transfer yaptirdim
hayirlisi insallah bir dahaki denemende bebeyini alirsin kucagina.soyledilermi neden durdu kalbi??deyerlerim biraz dusuk ama ikiye katlandi pazartesine kese gormek icin cagirdilarcanım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. ben hamile kaldım ocak ayında ama malesef 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. rahim dinlendirip tekrar denicem sanırım ağustos yada eylül gibi. senin kan değerlerine bakmana az kalmıştır inşallah güzel sonuçlar alırsın. mutlaka burada paylaş çok sevinirim
canım bu arada sana da mutlaka progesteron vermişlerdir bunun dışında başka bir ilaç verdiler mi)
hayirlisi insallah bir dahaki denemende bebeyini alirsin kucagina.soyledilermi neden durdu kalbi??deyerlerim biraz dusuk ama ikiye katlandi pazartesine kese gormek icin cagirdilarlitinus vajinal tablet.progesteron igne.birde insulin direnci icin glifor verdilercanım bu arada sana da mutlaka progesteron vermişlerdir bunun dışında başka bir ilaç verdiler mi)
canım çok sevindim senin adına sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım. çok sevindim:)) inşallah darısı bebek isteyen tüm kadınların ve benim başıma :) bak hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etme bizler içindehayirlisi insallah bir dahaki denemende bebeyini alirsin kucagina.soyledilermi neden durdu kalbi??deyerlerim biraz dusuk ama ikiye katlandi pazartesine kese gormek icin cagirdilar
merhaba transferden sonra merak ettim sonuçlarını canım gönül hanıma yaptırmıştın bayram girdi araya merak ettim sonuç inşallah güzeldir canımnasil oldu sizin sonuc acaba.ben de gonul hanima gittim 7gun once transfer yaptirdim
Merhaba!Genelde doktorlar ilk görüşmede daha detaylı açıklama yapıyorlar,böylelikle devam eden takiplerde sadece yumurta gelişimi ve rahim durumuyla ilgileniyorlar.Ben Soner Bey'e hiç muayene olmadım ama benim takibini yapan doktor da ayni şekildeydi.Mesajlariniza cevap vermesi gü
sonuc poztivdi dun kalp atislarinj dinledik.ama dusuk yapma ihtimali varmis kese aralanmis.o yuzden tedavi basladik ve yatakta kalacakmisim 10gunmerhaba transferden sonra merak ettim sonuçlarını canım gönül hanıma yaptırmıştın bayram girdi araya merak ettim sonuç inşallah güzeldir canım
canım çok sevindim senin adına sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allahım. çok sevindim:)) inşallah darısı bebek isteyen tüm kadınların ve benim başıma :) bak hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etme bizler içinde
pazartesi yazarsın detayları küçük bebişinin kesesi ve kalp atışını duymak çok heyecanlı olucaktır senin için. kocaman bir maşallah diyorum canımcım
canım tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım. doktoru dinle dinlenmene bak bebeğin sağlığı çok önemli tabi senin de. kan sulandırıcı iğne verdimi doktorun merak ettim. bir de birinden duymuştum ama detaylarını pek bilmiyorum bebeğin düşmemesi için rahim ağzına slikon bir aparat takıyorlarmış gerçi bunlar belki ilerlemiş haftalarda oluyordur. şimdi ye iç keyfine bak canım:)nasil oldu sizin sonuc acaba.ben de gonul hanima gittim 7gun once transfer yaptirdim
canım tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım. doktoru dinle dinlenmene bak bebeğin sağlığı çok önemli tabi senin de. kan sulandırıcı iğne verdimi doktorun merak ettim. bir de birinden duymuştum ama detaylarını pek bilmiyorum bebeğin düşmemesi için rahim ağzına slikon bir aparat takıyorlarmış gerçi bunlar belki ilerlemiş haftalarda oluyordur. şimdi ye iç keyfine bakcan
amin inşallahcok tesekkur ederim.kan sulandirici onermedi doktor.yatoyorum ancaghadi bakalik hayirlisi 18i usm olucag insallah hayirli sonuc olur...RABBIM TUM ISTEYENLERE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN
Selam hangi merkezde tedavi gördünüzMerhaba, ben de İzmirde güya izmirin en iyi merkezinde 3. Transferimi yaptırıcam haftaya. Bu da tutmayacak ama embriyolarımı imhaya kıyamadığımdan 3 tane koyacak bu defa. Artık bu da tutmayınca 3. Kez opu için memoriala gelmeyi planladım. İzmirde yalvarsam da pgt yapmadılar, eşime dna hasar testi yaptıralım dedim yapmayın dediler. 2,5 senedir oyaladılar beni çikolata kistin var diye. 3 ay geçici menopoza soktular, tabiki yine tutmadı çünkü sorun ben değilim. Memorialda mutlaka pgt mi yapıyorlar? Memnun musunuz? İlk başta süreç nasıl işliyor?
İzmir İrenbe.Selam han
Selam hangi merkezde tedavi gördünüz
Selam han
Selam hangi merkezde tedavi gördünüz
Ümit hocamıİzmir İrenbe.
EvetÜmit hocamı