MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

Hanımlar şişli memorialle görüştüm. Semra hanımı istemiştim. Görüşmeye o ve umut göktürk girdi. Sonraki takiplerimi o yapacakmış. Açıkçası kendisini bilmiyorum .doktor seçimi yapmamıştım.Başka doktor seçebilir miyim? Çünkü canımı müthiş yaktı vajinal ultrasonda. Vajinusmusum ama her hekimde bu kadar acımıyor. Bilemiyorum prob mu farketti.iki tip başlık oluyor çünkü bu cihazlarda.
Kendisinin doktorluğu hakkında da bilgim yok

Merhaba!
Merkezdeki tedavi sürecinde takiplerinizi tek bir doktordan ziyade farklı doktorlara da yaptırmanız oneririm.Yumurta ve Rahim olcumlerinde farklılık olabiliyor,sahsen ben bundan sonraki tedavimde bu şekilde talep edeceğim.Aslinda tek bir doktorda ısrarcı olmakla hata ettiğimi anladım.
Bunu kimden isteyeceğiz? Muhatabimiz kim.umut bey canımı çok yaktı.Muayeneye başkaları girsin isterim.

Hanımlar şişli memorialle görüştüm. Semra hanımı istemiştim. Görüşmeye o ve umut göktürk girdi. Sonraki takiplerimi o yapacakmış. Açıkçası kendisini bilmiyorum .doktor seçimi yapmamıştım.Başka doktor seçebilir miyim? Çünkü canımı müthiş yaktı vajinal ultrasonda. Vajinusmusum ama her hekimde bu kadar acımıyor. Bilemiyorum prob mu farketti.iki tip başlık oluyor çünkü bu cihazlarda.
Yücel bey gayet kibar hatta muayene öncesi özür bile diler oyle ince birisi :)

Eger icine sinmediyse merkezi arayip dosyamla x doktorun ilgilenmesini istiyorum bundan sonra diyebilirsin. Benim de ilk gorusmem baska doktor ve Semra hanimla olmustu ama bu sekilde degistirmistim Yucel beyle.
Yucel bey vajinal muayenede naziktir, giristen once ozur dileyerek baslar hatta :)

Kimi düşünüyorsunuz?
Ben ipek hanıma gidiyorum gayet iyi normalde benim ağrım olurdu muayene sırasında çok hissedemedim ağrı ayrıca ilk muayenem haftasonu oldu Pazar günü Beril hanım nöbetçi olunca o kontrol etti oda fena değil ben ipek hanımı daha iyi buldum isterseniz doktor talebinde bulunabilirsiniz ona göre ayarlarlar

Mrb tedaviniz hayirli olsun. Ön görüsme ucretsiz mi yani muayene oldugunuzu da yazmissiniz ön gorüsmede muayene de yapiyorlar sanırim

Kızlar ben salı günü ön görüşmeye geleceğim doktorlarınızdan tedavi sürecinden memnun musunuz ben balıkesirden geleceğim gidip gelme konusunda yardımcı oluyorlar mi yani ona uygun protokolleri varmi kaç kere hastaneye gelmek zorundayız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Bende Ayvacık dan geldim burda otelde kalıyorum eşim bıraktı döndü Pazar başladım Çarşamba gittim Cumartesi sabahta randevum var yoldan geliyorsanız size göre randevu saatini ayarlıyorlar sonrasında çağırdıklarında gün bilgisi veririm unutmazsam yine size eşimde yumurta alma işleminde burda olacak inşallah süreç güzel giderse erkek kaynaklı ise o konuda en iyi merkezlerden biri ön görüşme ücretsiz elinizdeki tüm raporları ve daha önce kullandığınız ilaçların bilgisi de yanınızda olsun aklınıza takılan birşey olsa ben doktoruma yazıp hazırlık sürecinde de yardım istedim her sorumu aydınlatıcı cevaplar verdi eksiksiz umarım güzel geçer sizinde

Canim ben kan sulandırici igne kullandım daha önce düştüğüm vardı tup bebek Dr u gerek yok dedi ama kadın doğum drum beni bildiği için verdi ilk 27 hafta 06 oksapar igne yanında aspirin 150 mg.daha sonra 04 e indi aspirin 32 ye kadar devam ettik canim..32 den sonra sadece 04 igne kullandım .. ama sakin kendince kullanma Allah korusun canim.benimde kanamam dogum anında fazla oldu .sukur geçti canim. Rabbım en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat versin
öncelikle canım allah razı olsun o kadar güzel açıklamışsın ki inan ben gittiğim bir çok doktorda bu kadar detay duyamadım:KK43: samimiyetle söylüyorum. bu arada tabi bu kanama olasılıkları için ben kendim böyle bir uygulama yapmam ama bebeğimin kalbinin durmasının sebebi bu kan sulandırıcıların olmamasımıydı kafamda soru işareti olarak kaldı:KK43: insan her detaya takılıyor malesef:KK43: amin rabbim bana ve tüm isteyen evlat için yanan tüm kadınlara nasip etsin anneliği

Servisin danisma bölümünü arayıp önünüzdeki ilk randevu gününüz için farklı bir doktor talep edebilirsiniz,ben daha önceki tedavimde o şekilde yapmıştım.Isteginiz doğrultusunda degistireceklerdir.

Bunu kimden isteyeceğiz? Muhatabimiz kim.umut bey canımı çok yaktı.Muayeneye başkaları girsin isterim.
Mesajınızı şimdi alıntılayabildim kusura bakmayın.Aşağıya yazdım,tekrar yazayım:Servisin danışma bölümünü arıyorsunuz ve farklı bir doktor taleb ediyorsunuz.Onlar daha sonra randevu oluştururken bunu dikkate alıyorlar.Ben daha önceki tedavimde bu şekilde yapmıştım.Randevuları girişteki bölüm ayarlıyor diye biliyorum.

Kızlar merhaba ;
Bende soner bey'e başladım 2 defa gittim bir iyi bir kötü gibi anlamadım kendisini ilk gittiğimizde ön görüşmeye saatlerce anlattı konustu ilgilendi ama bu sefer gidişimizde daha bir vurdumduymaz geldi ancak yine de telefoınla mesaj attıgmda mesajlara dönüyor.Soner hocanın hastası olan ya da giden var mı ?

Kızlar merhaba ;
Bende soner bey'e başladım 2 defa gittim bir iyi bir kötü gibi anlamadım kendisini ilk gittiğimizde ön görüşmeye saatlerce anlattı konustu ilgilendi ama bu sefer gidişimizde daha bir vurdumduymaz geldi ancak yine de telefoınla mesaj attıgmda mesajlara dönüyor.Soner hocanın hastası olan ya da giden var mı ?
Ben soner beyin hastasıyım . İlk görüşmede daha fazla vakit ayırıyor ama diğer görüşmelerde muayene ediyor kısaca bilgi veriyor . İlk görüşme tabi daha farklı .

Kızlar merhaba ;
Merhaba!Genelde doktorlar ilk görüşmede daha detaylı açıklama yapıyorlar,böylelikle devam eden takiplerde sadece yumurta gelişimi ve rahim durumuyla ilgileniyorlar.Ben Soner Bey'e hiç muayene olmadım ama benim takibini yapan doktor da ayni şekildeydi.Mesajlariniza cevap vermesi güzel.

X