MEMORİAL ŞİŞLİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURDA MI?

Merhaba arkadaşlar Memorialda tüp bebek için toplamda ne kadar ücret gitti ilaçlar dahil araştırma aşamasındayım yardımcı olursanız sevinirim
1-Gonal-f 450————-550 TL (3 kutu)

2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)

3-Folifoce 400 mcg———-20 TL

4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (3 kutu)

5- Gonal-f 450————-550

6-Cerrıtide 250 mcg———200

7-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)

8-Amh testi———-125

9-Hastane————10.800(%10 indirimli)

Fiyatları iyimiş yani normal ben daha önce bursada yaptırdm 7 kutu gonal f 700 den aldm ben 5 kıtu cedritide 200 den ve ovitrelle 110 tl ye aldm ama 10 bün de merkeze verdm ama malesef dün negatif oldugnu öğrendm cok üzgünüm yeni arayıs işine girdim semra hanım be ekibini önerdiler

Ben de ilk defa deniyorum. Ekim kasım gibi transferim var. Genel olarak iyi bir ekip denildi. İlgileri de fena değil. Benim 17 yumurtadan 4 tanesi 5. Güne gelebildi. Sebebini bilmiyorum. Gidince öğreneceğim umarım. Bakalım sonuç ne olacak. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Kızlar bu ilaçların hepsi olmasada çoğunu aile hekiminize yazdirabiliyorsunuz neden dünya kadar para veriyorsunuz.ya aile hekiminize yada devlet hast.kadin doğum doktoruna yazdirin yazık günah çok para

Maalesef bunları devlet karsılamıyor canım karsılasıkları ufak tefek seyler progestan estrofem gibi diğer pahalı ilaçlar özel malesef yoksa herkes gidip yazdırırdı

Aminn benim amh düşük 1.35 daha önce 2 düşük 2 dıs gebwlik gecirdm kolay gebe kalamıyorum 8 yunurta olustu 5 döllendi 3 ü 5. Güne geldi 1 a kalite diğer ikisi orta kaliteydi 3 de transfer edildi ama maalesef hiç biri tutmadı cok ağladm cok üzüldm cünkü gerşey mükemmel gecmişti ama kısmet değilmiş

Maalesef bunları devlet karsılamıyor canım karsılasıkları ufak tefek seyler progestan estrofem gibi diğer pahalı ilaçlar özel malesef yoksa herkes gidip yazdırırdı
Çok üzücü bu devletten ne bekliyoruz ki mağlesef haklısınız.corona ilaçları bile skt si geçmiş ilâçlardı kendi yaramızı kendimiz saracağız kimseden fayda yok bize.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar ben 1asilama 1normal gebelik 3te tüp bebek denedim ve elde var sıfır.5.hafta da kaldı hep gelişimleri.esimle genetiklerde de sorun çıkmadı.sadece emrio lara genetik yaptırmadik. Bundan sonra hiç normal tüp bebek merkezlerine paramı yedirmiycem zamanımı oralarda boşu boşuna harcamiycam. Yumurta donasyonu istiyorum kiew e gidicem.hem daha az masraf hemde burdaki %15 20lik şans orda %75-80.Çok kez deneyip olumsuz sonuçlar alan arkadaşlar varsa aranizda sizlerede bir araştırın derim o sayfayı(yumurta ve sperm donasyonu tüp bebek merkezi) hepinize bol şans

Merhaba arkadaşlar Memorialda tüp bebek için toplamda ne kadar ücret gitti ilaçlar dahil araştırma aşamasındayım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba yaklaşık 17 bin lira civarı ödedik dondurma ücreti ilaçlar transfer opu hepsi dahil. Biz pgt yaptırmadık heraldi onu da yaptırsak 20yi geçerdi

Merhaba yaklaşık 17 bin lira civarı ödedik dondurma ücreti ilaçlar transfer opu hepsi dahil. Biz pgt yaptırmadık heraldi onu da yaptırsak 20yi geçerdi
Cok teşekkür ederim sanırm tutmus sizin Allah kucagnıza almayı nasip etsin peki cift embriyo koyuyolar mı yani ben 2 koydurmak istiyorum bazı yerler koymuyor

Cok teşekkür ederim sanırm tutmus sizin Allah kucagnıza almayı nasip etsin peki cift embriyo koyuyolar mı yani ben 2 koydurmak istiyorum bazı yerler koymuyor
35 yaş üstüyseniz ya da 3 başarısız tüp bebek deneyimi varsa çift embriyo transferi yapıyorlar. Aksi durumda yapmıyorlar.

Benim de tüplerim sıkıntılıydı. Tüplerim alındı. Şimdi iyileşmeyi bekliyorum. Sonrasında transfer olacak. Ben hiç gebelik geçirmedim. 1 yıl denedik hep negatif. Sonrasında tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim.
Sizin embriyolarınızın tutunmama sebebine bir şey dediler mi?

Yok birşey demedi doktorrm aradı hemen negatif olunca 1 saat konstık teselli etti acıkcası genelik bekliyordm dedi ama bazen herşey cok güzel olsada olmayabiliyor dedi yani genetik yapılmadı embriyolara bi sorun varmıydı bilmiyorm bana herşey yapıldı tüp bebek öncesi tüm tahliller histereskopi rahimden parça alınıp katil hücreler ğncelemdi herşey normaldi ama Allah kısmet etmedi baska acıklamaı yok

Allah yardımcınız olsun. Hatta bu yolda ki herkesin

Teşekkür ederim evet tuttu bizim çok şükür bizim tek embriyo transferi oldu memorial genel de tek tercih ediyor ikiz gebeliklerde sonrasında sıkıntılar olduğu için. Ama 3.denemeden sonra sanırım isteğe göre 2 embriyo da koyuyorlar. İnşallah sizde bi an önce kavuşursunuz

canım deneyimlerini burada da paylaşırsan çok sevinirim. bizler malesef çaresiz bırakılmış anne olmayı özlemle bekleyen insanlarız onun için deneyimlerimizi paylaşmak çok önemli. bu ara da yumurta donasyonu kıbrısta da yapılıyor diye biliyorum ama oraları araştırdınmı?

Tabikide paylaşırım hepimiz aynı yoldayız
Kıbrısı da duydum ama orda deneyen arkadaşların deneyimleri orayı pek tavsiye etmeyisleri.cok para ve ne otel ne konaklama ne yeme ne içme hicbir şeye karışmıyorlarmış ve araştırma ıyi değilmiş. Kiew de 3paket sistemi var ve paket içinde konaklama yeme ilaç tahlil herseyiniz dahil e 4900 euro dan başlıyo paketleri. Sizi orda türkçesi ıyi olan sorumlular katılıyormuş donerini kendin seçiyormuşsun hatta dur bak ben sana yaziyo atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…