Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

en büyük yumoşun kaç..diğeri kaç olmuş canım..
inşallah herşey yolunda gidecek inşallah.
güzel haberleriniz gelsin inş.

persembe bakıldıgında en buyuk 10.5 du ınsallah hersey yolunda gıder burdan guzel vermeyı cok ıstyrm[/QUOTE]
edacim nesi buyuk o yumosun benim 19du toplanmadan onceki gun21di...senin daha otekiler onu gecer bile ilac etkisiyle...hicc endise etme..gayet iyi bir buyukluk...no panikkk

kızlarrrrr memorıal mustafa bey gibi çokk özell bir doktorundan sonra aynur hanımıda kaybetti.aynur hanımda istifaa etmişş .gittikçe kan kaybediyor ne yazık ki.

kızlarrrrr memorıal mustafa bey gibi çokk özell bir doktorundan sonra aynur hanımıda kaybetti.aynur hanımda istifaa etmişş .gittikçe kan kaybediyor ne yazık ki.

aaaaaaaaaaa!!!
çok şaşırdım
benim doktorumdu Aynur hanım.
neler oluyor böyle nazarmı değdi ne?

Merhaba arkadaslar, ben insallah 12 agustosta Semra hahim ile on gorusme yapacagim IVF tedavisi oncesi. Hastane fiyati hakkinda bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Canım sen haberini almadın anlaşılan... Tedaviyi beklerken hamile kaldım çok şükür:)) sen nasılsın?

MaşaAllah, barakAllah Meryem. Bu taraflara hiç uğramıyorsunuz ki, gelişmelerden haberimiz olsun. Dilerim sağ-salim kucağına alırsın. Allah çok büyük, yine kendi mucizesini göstermiş (aslında her bebek birer mucize). Bize sadece sabır etmek gerekir.

Canım sen haberini almadın anlaşılan... Tedaviyi beklerken hamile kaldım çok şükür:)) sen nasılsın?

gerçeeek!
ayy çok sevindim canım :KK76::KK76:
gözün aydın ne mutlu sana hiç bir sıkıntı stres yaşamadan Allahın izni ile evladının haberini almışsın...
ben her gün bakıyorum varmı bi gelişme diye ama seni kaçırmışım demekki.:KK50:
gebelik takvimi yapda haftanı takip edelim:KK16:
bende iyiyim çok şükür kızımla güzel güzel yaşayıp gidiyorum:KK6:

Mikro nereden aldın haberi sen? Bencede bir şeyler oluyor orada ama ne ??
canim duydum iste.nerden oldugu o kadar onemli degil aslinda.hastanenin dustugu durum bence.ama yeni tup yaptiracaklara bir onerim var kesinlikle mustafa beyi bekleyin.nur hanim zaten izinde.mustafa bey hasta gibi bakmiyor insana bir abi kardes iliskisi gibi bakiyo.once guven veriyor.ondan sonrada becerisini konusturuyor.onun gibi doktor yeminle soyluyorum omrumde gormedim.ben suan takvimden de anliycaniz uzere gebeyim ikizlerimi bekliyorum.nur hanimla basladik mustafa beyle yurutuyoruz.mustafa bey olmasaydi ben suan allah gostermesin belkide kaybetmistim onlari erken dogumla
.gece gunduz tatil demedi ilgilendi benimle.beni bazi hastaneler kabul etmedi risk almak istemediler sen bana guven diyerek beni bu gunlere tasidi doktorum.allah ondan binlerce kez razi olsun.cennetini nasip etsin.beni moral olarakta motive etti surekli.diycem su ki kizlar aceleniz yoksa bekleyin mustafa beyi pisman olmayacaksiniz.henuz belli degil nerde ise basliyacagi.ben takiplere suan esine gidiyorum.sadece tup tedavisi yapmak icin degil insani evlat sahibi yapmak icin tedavi ediyor .ben kesinlikle gozum kapali tavsiye ederim hakkini odeyememmm.bu yazdiklarim onun icin yetersiz bile kalir.ALLAH SENDEN RAZİ OLSUN MUSTAFA ACET.....

Sevgili micro bende aynur hanimin hastayim daha dogrusu betul hanim nur hanim en son aynur hanimdaydim.bi doktor daha degistirecek gucum yok :KK43: mustafa beyin esi hangi hastanede acaba? Adi ece fucucu acet mi ? Yardimci olursan sevinirim.allah hayirlisiyla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin

Sevgili micro bende aynur hanimin hastayim daha dogrusu betul hanim nur hanim en son aynur hanimdaydim.bi doktor daha degistirecek gucum yok :KK43: mustafa beyin esi hangi hastanede acaba? Adi ece fucucu acet mi ? Yardimci olursan sevinirim.allah hayirlisiyla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin

aminn canimm ins.mustafa beyin esi gunesli medicine hast.gorev yapiyor.adi tuba acet.ama orda tup yapiluyomu net bi bilgim yok.bizim takiplerimizi yapiyor.cok acelen yoksa bekle derim.

aminnn inşallah canım:KK16:.
inşallah böyle süprizler devam etsinde bizde geç öğrenelim önemli değil.
gebelik takvimi kullanıcı kontrol panelinde ,profil düzenle var oradan yapılıyor.

Yapamadım canım ya:KK43:( beni şimdi başka stressler aldı acaba bebegim saglıklı mı acaba bilmem ne işte:KK43:(( öyle köt dşünceler geliyor aklıma:KK43:(

X