- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
Sümeyye nasılsınnn canımmm
Bebeği hala hiss ediyorum. Buna dayanmak çok zor. ElhamduLillah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sümeyye nasılsınnn canımmm
Anselmo ben kimseye iftira atmadım. Sana kesinlikle öylesin de demedim. Olabilirsin dedim. Tek mesajın olması, çok ağır yazmış olman, senin yazdığın şikayetleri daha önce duymamış olmam beni böyle düşünmeye sevketti. Düşündüğümü de dürüstçe yazdım. Haaa sen gerçekten bu olayları yaşamış olabilirsin. Ben yanlış düşünmüş olabilirim. Ama istersen kul hakkı, iftira diyerek sen de bana iftira atıp , olayları çarpıtma . Gerçekten de elinin kemiği yok senin. kaptırıp gidiyorsun.
Neyse .. Ben kimseye köstek de olmuyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Selametle..
Akasya 78 kusura bakma kalbini kırdıysam özür dilerim sana iftira atmadım olaylarıda çarpıtmadım ama yanlış anlaşıldıysam dediğim gibi kusura bakma ben sadece insanları aydınlatmaya çalışıyorum benim başıma gelenlerle ilgili olarak sen memoriali sevebilirsin övebilirsin ama benden aynı şeyi bekleme yaşadılarımı yaşasan bana hak verirdin ama ateş düştüğü yeri yakarmış anlamanı bekleyemem ama benide acımasızca eleştirmeyin neolur yaşadıklarımı gözünüzün önüne getirin aynısını sizin yaşadığınızı düşünün sonrada deyinki haksızsın neyse arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun umarım emekleriniz boşa çıkmaz nur topu gibi evlatlarınız olur
süperrrmiş mikrooo
Sümeyyecim çok üzüldüm çok. Allah kolaylıklar versin. ama senin gibi kesesi patlayıp yattığı yerde hiç kalkmadan kesesi tekrar dolup bebeği yaşayanı duydum biliyor musun? sen yerinden hiç kalkma. belki kese dolar ve yaşar bebeğin. sen kaç aylık oldun kaçıncı haftadasın? hastanede mi yatıyorsun? Allah yardımcın olsun tekrar. sevgilerimle...
Benim doktor hemen git yapsınlar dedi. Daha ucuza ve çok güvendiyi başka bir doktora yönlendirdi. O doktorsa kalbi atan bebeğe müdahileyi tercih etmediğini söyledi. Doktorumla konuşup, beklemeğe karar verdi. Ya düşük kendiliğinden başlar, ya da verdiği zamana kadar kalbi kendiliğinnden durar diye... Rahim ağzı da yumuşamaya başlamışdı. Yani doktorlardan hiç bir umut yeri yok. Ancak Rabbimden umudum var. Çıkmadık candan umut kesilmez misali... Yaşaması hayırlı ise yaşatsın, gitmesi daha hayırlı ise hiç bir acı hiss etmeden, bu dünyanın pisliğine bulaşmadan gitsin.canımmm rabbim yardımcın olsun..gerçekten çok zor yaşadığın...doktorlar sadece beklemenimi söylüyorlar canımmm
Benim doktor hemen git yapsınlar dedi. Daha ucuza ve çok güvendiyi başka bir doktora yönlendirdi. O doktorsa kalbi atan bebeğe müdahileyi tercih etmediğini söyledi. Doktorumla konuşup, beklemeğe karar verdi. Ya düşük kendiliğinden başlar, ya da verdiği zamana kadar kalbi kendiliğinnden durar diye... Rahim ağzı da yumuşamaya başlamışdı. Yani doktorlardan hiç bir umut yeri yok. Ancak Rabbimden umudum var. Çıkmadık candan umut kesilmez misali... Yaşaması hayırlı ise yaşatsın, gitmesi daha hayırlı ise hiç bir acı hiss etmeden, bu dünyanın pisliğine bulaşmadan gitsin.
Biz onu çok seviyorduk . Rabbim daha hayırlısını nasip eylesin.
Benim doktor hemen git yapsınlar dedi. Daha ucuza ve çok güvendiyi başka bir doktora yönlendirdi. O doktorsa kalbi atan bebeğe müdahileyi tercih etmediğini söyledi. Doktorumla konuşup, beklemeğe karar verdi. Ya düşük kendiliğinden başlar, ya da verdiği zamana kadar kalbi kendiliğinnden durar diye... Rahim ağzı da yumuşamaya başlamışdı. Yani doktorlardan hiç bir umut yeri yok. Ancak Rabbimden umudum var. Çıkmadık candan umut kesilmez misali... Yaşaması hayırlı ise yaşatsın, gitmesi daha hayırlı ise hiç bir acı hiss etmeden, bu dünyanın pisliğine bulaşmadan gitsin.
Biz onu çok seviyorduk . Rabbim daha hayırlısını nasip eylesin.
biz iki tane taşıyoruz ya kuzummmm 23 hafta bitecek allahın izniyle bu pazar :)) darısı sizlere inş...
O zaman 41 kere maşallah. İkiz olduklarını kaçırmışım ben:) saglıklı olsunlarda ikiz tek farketmez.. Sagsalim kucagına almayı nasip etsin Allahım... Bizim için de dua edin..
Sumeyyecim Rabbim yardimcin olsun...sen yine de bol su icc...nasip iste hersey ne olacagimiz belli degil....Evdeyim. Bebeğim 18.haftasında. öğle bir umudun olduğunu bilene kadar her şey daha kolaydı. Ben de su içip uzanıyorum. Ancak ben su içtikce bir az daha su geliyor. Sadece tuvalete ve namaza kalkıyorum. Yemeği bile uzandığım yerde yiyorum.
Siz artık üzülmeyin. Başa gelen çekilir. Bu saatden sonra ... Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Rabbim kimseyi çekemeyeceği yükle yüklemesin.