Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba arkadaşlar bu sayfaya girdiğimde hep güzel ve umut lu şeyler okuyorduk ama son 2 gündür bızı hem üzen ve strese sokan bır olay yasadık mustafa beyın ayrılması.ben 6.deneme mı( memorıal da 1.denememdi )memorıalde yaptırdım sonuc negatıf ama bı dahakı denememı yıne orda mustafa beyle yapacaktım ama suan kararsızım çunku dr um yok subatta laparoskopimide yapmıştı kendısı.nur hanım da yok.o zaman benım için memorıalın bır anlamı kalmıcak .yıllar sonra onca tedavı sonrası tam güvendığım bır ekıp buldum derken onuda kaybetiyorum .tedirgınım mustafa bey ne oldu da gitti o bızı hastalarını magdur etmez hiç bir şekilde inşalalh en kısa zamanda bu sorun çozulur.yoksa memorıalın hasta potansiyelı düsecektır.

aynı zamanda embriyoskopi ile embriyoları seçilen var mı arkadaşlar?

Gebelik aşısını duymadım, ancak embrioskop ile çakır44 kullanıcı isimli arkadaşın embriolarını seçmişlerdi. Bu arkadaş 3 neqatif aşılama ve 4 neqatif tüp bebek tedavisinden sonra ilk Memorial denemesinde şimdi ikizlerine hamile. Ancak bildiğim kadarıyla isteğen her hastaya değil de embrio gelişiminde problem olan hastalara uygulanıyor.

Gebelik aşısını duymadım, ancak embrioskop ile çakır44 kullanıcı isimli arkadaşın embriolarını seçmişlerdi. Bu arkadaş 3 neqatif aşılama ve 4 neqatif tüp bebek tedavisinden sonra ilk Memorial denemesinde şimdi ikizlerine hamile. Ancak bildiğim kadarıyla isteğen her hastaya değil de embrio gelişiminde problem olan hastalara uygulanıyor.

sağol cnm.ben sormuştum istersen uygulayabiliriz denilmişti. benim bildiğim sürekli kamerayla takip ediliyor, ben talep edeceğim sanırım. burda olmasa da benim de başka yerde dondurulmuşlarla beraber 3 negatifim var, 1 de aşılama...farklı bir şeyler yapılsın ki umudum olsun düşüncesindeyim. tabi zararı var mı bilmiyorum, sanırım dondurulmuş embriyo kalmasına imkan vermeyebilir.

Arkadaslar hepinize hayirli gunler diliyorum... Nasilsiniz?? Benim kafam allak bullak oldu ne yapacagimi artik bilmiyorum...
Mustafa beyle konustum evet kendisi hastaneden ayrilmis.. Tup denemsine devam edecekmis ama su anda sehir disindaymis.. Ve ramazana 2 gun kala istanbula donecekmis...
Ben tup denememi sizinle yapmak istiyordum deyince eger illa beni istiyorsan sana tup denemesini yapabilirim baska bir hastanede Acibadem maslakata dedi.. Ama eger acelen varsa seni bahceceideki guvenc beye yonlendirebilirim dedi... Kararsizim cok kararsizim...
Nur hanim donse bari bir an once de hic mekan degistirmek zorunda kalmayalim.. Belki bu olaylar yuzunden nur hanim erken donmeye karar verir..

Ben güvenç bey memorial dayken ona gittim. Muayene den opu ya ve transfere kadar başkası değil onla ilerledim hep (memorial e iden bilir hep aynı dr a denk gelmek zordur özel rica ettim) dr olarak gerçekten çok ii dr dur. Semra Hn dan sonra gelen direkt onu asiste eden aralarında en deneyimlisi odur. Nur Hn Mustafa Bey kadar sıcak kanlı değil bir miktar cool dur :) Git görüş derim ben içine sinerse şiddetle tavsiye ederim.
Not: 1. deneme 1 kalitesiz 1 orta kalite yumurta yerleşimi ile minik mucizem 20 aylık bir cadı şu an :):nazar:

sağol cnm.ben sormuştum istersen uygulayabiliriz denilmişti. benim bildiğim sürekli kamerayla takip ediliyor, ben talep edeceğim sanırım. burda olmasa da benim de başka yerde dondurulmuşlarla beraber 3 negatifim var, 1 de aşılama...farklı bir şeyler yapılsın ki umudum olsun düşüncesindeyim. tabi zararı var mı bilmiyorum, sanırım dondurulmuş embriyo kalmasına imkan vermeyebilir.

Öyle bir şey duymadım ama, ola bilir.. Ancak şunu söyleye bilirim ki, embrioskopun çaIışma mekanizması sürekli embrioların fotosunu çekiyor ve bu şekilde embrioların nasıl geliştiklerini daha bariz görmek mümkün oluyor. Daha önce başka arkadaşlar sormuşlardı, hem çok pahalı ve sayı itibarı ile az olduğu için her hastaya uygulanmadığını söylemişlerdir. Umarım bu tedavinin sonucu sağlıklı bebişli olur.

Öyle bir şey duymadım ama, ola bilir.. Ancak şunu söyleye bilirim ki, embrioskopun çaIışma mekanizması sürekli embrioların fotosunu çekiyor ve bu şekilde embrioların nasıl geliştiklerini daha bariz görmek mümkün oluyor. Daha önce başka arkadaşlar sormuşlardı, hem çok pahalı ve sayı itibarı ile az olduğu için her hastaya uygulanmadığını söylemişlerdir. Umarım bu tedavinin sonucu sağlıklı bebişli olur.

sağol cnm iyi dileklerin için. açıkçası fiyatını bilmiyorum. tedaviye başlayınca konuşurum artık.

bu arada sen de hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.

sağol cnm iyi dileklerin için. açıkçası fiyatını bilmiyorum. tedaviye başlayınca konuşurum artık.

Pahalı dediğim hasta için değil, hastane içindi. Yani hastanede kısıtlı sayıda embrioskop oluyor. Hasta bunun için ek ücret ödemiyor.

bu arada sen de hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm.

Teşekkür ederim:KK16:

sümeyyecim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bebek nasıl?

ElhamduLillah çok iyiyim. Artık hamilelik sıkıntılarını da geride braktım sayılır, iştahsızlık dışında. Bebiş de iyi çok şükür. Gelişimi güzelce devam ediyor. Ancak bizimki bir türlü cinsiyyetini göstermedi. Bu hafta tekrar gidicem tsh bir az fazla çıkmışdı, tekrar yaptırıcam. Belki onda gösterir.

Siz nasılsınız? Bebek haraketlerini hiss ede biliyormusun?

Son düzenleme:
Ben nereye elimi atsam kurutuyorum zaten of Allahım..Sen bir yol gösterr cümlemize..Kafam allak bullak oldu..Nereye kime gideceğimi şaşırdım..Tam artık bu sonuncu dosya açtırdığım merkez olsun dedim ama o da elimde patladı resmen..Nur Hanım yok Mustafa Bey yok..Oradaki karmaşa son 1 ayda gidip görenlerce zaten malum...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

uzun araştırmalarım ve memnun kalmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine memorialla tanıştım.
doktorum nur hanm..bana laparoskopi kararı çıkardığında hiç şüphe etmeden okey verdim..
tesadüfen ameliyatıma mustafa bey girdi semra hanmla birlikte.ve inanılmaz memnun kaldım mustafa beyden..
nur hanım beni gözü kapalı ona emanet etti.her hastasına kızkardeşi, eşi gibi gören bir doktordu mustafa bey..
bana nur hanımı aratmadı..benm o hastaneye gitme amacım nur hanm ve memorialın verdiği güven..
şimdi ise neler okuyorum.mustafa beyi nasıl kolayca himayenizden çıkarırsınız nasıl kaybedersiniz bu doktoru anlayamıyorum.
bu hastanenin ismine bile zarar vermekle birlikte,onun için bunca iyi şeyler yazan hastalarınıza endişe korku vermekten başka bir işe yaramaz.emin olun bu topik çok takip ediliyor hastalar tarafından.ben birçok şeyi buradan öğrendim.buradan haber aldım..
inşallah aradaki anlaşmazlıklar biran önce hayırlısıyla tatlıya bağlanır.

uzun araştırmalarım ve memnun kalmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine memorialla tanıştım.
doktorum nur hanm..bana laparoskopi kararı çıkardığında hiç şüphe etmeden okey verdim..
tesadüfen ameliyatıma mustafa bey girdi semra hanmla birlikte.ve inanılmaz memnun kaldım mustafa beyden..
nur hanım beni gözü kapalı ona emanet etti.her hastasına kızkardeşi, eşi gibi gören bir doktordu mustafa bey..
bana nur hanımı aratmadı..benm o hastaneye gitme amacım nur hanm ve memorialın verdiği güven..
şimdi ise neler okuyorum.mustafa beyi nasıl kolayca himayenizden çıkarırsınız nasıl kaybedersiniz bu doktoru anlayamıyorum.
bu hastanenin ismine bile zarar vermekle birlikte,onun için bunca iyi şeyler yazan hastalarınıza endişe korku vermekten başka bir işe yaramaz.emin olun bu topik çok takip ediliyor hastalar tarafından.ben birçok şeyi buradan öğrendim.buradan haber aldım..
inşallah aradaki anlaşmazlıklar biran önce hayırlısıyla tatlıya bağlanır.

Juiıeta senın tedavı sonucun ne oldu?? Mustafa bey ve nur hanım yoksa bence memorıaiın bı anlamı kalmadı..:KK43:( bende 10 gune adet olacagım ve kendımı kıme emanet edecegım konusunda hıc bır fıkrım yok... Memorıale gıdenler yazarsa sevınırım su ankı son durum nedır???

Juiıeta senın tedavı sonucun ne oldu?? Mustafa bey ve nur hanım yoksa bence memorıaiın bı anlamı kalmadı..:KK43:( bende 10 gune adet olacagım ve kendımı kıme emanet edecegım konusunda hıc bır fıkrım yok... Memorıale gıdenler yazarsa sevınırım su ankı son durum nedır???

ben nur hanımı bekleyeceğim canım..eylüle kadar boş gececek yani.

ama şunuda söyliyeyim..her dakika doktor değiştirerek tedavi olmam.bunu peşinen konuşacağım..

bu olaya kesinlikle çare bulmalılar.bu olay psikoloji destekli..hergün başka bir doktor ve stres...

ben nur hanım ve mustafa bey diye tercih etmiştim.şimdi sadece nur hanım..

tamamen kaos oldu yani hastanenin durumu.inşallah biranönce çözerler..

Son düzenleme:
evet burayı okuduğunuzu ümit ederek size sesimizi duyurmaya çalışıyoruz
mustafa bey gibi tecrübeli ve babacan bir dr kaybettiğinize gerçekten inanamıyorum
ben tam 3 kez orada tüp bebek yaptım ve dr mustafa beydi beni hep motive etti maddi ve manevi
o kadar zor dönemler geçirmeme rahmen bize bir dr gibi değil de bir ağabeyi gibi sahip çıktı
memorila de tedavilerimi sürdürmemin tek sebebi mustafa beydi önce allahın sonrada mustafa beyin sayesin de şu ana ikizlerime hamileyim mustafa beyin kesinlikle orada kalmasını istiyoruz......

Bende istiyorum hemde çok istiyorum. Ama bu Mustafa beyin kararı anladıgım kadarıyla tam konuyu bilmiyorum ama... Bencede Mustafa beyi kesinlikle geri istiyoruz...

Ya bu arada bîlen birisi varsa lütfen bizimlede olan biteni paylaşaın.. Mustafa bey neden ayrıldı burada yazmak istemeyebilirainiz özelden mesaj atsın o zaman. Gitme nedenini bilirsem sanırım daha kolay karar verebilecegim tedavim hakkında..

X