Çok şanssızmışım gerçekten.. Neden mi çünkü türkiyeye tedavi için geldigimde ilk önce başka bir hastanede başlamıştım kontrollerimi orada yaptırmıştım hepsini de.. Sonra tam tüp bebege gececektik ki doktorum merkezden ayrıldı ve başka bir hastaneye gitti. Bende yeni geçtigi hastanedeki labaratuar ortamını bilemedigim için doktorumu çok sevmem ragmen ondan vazgeçtim ve hemen yeni bir merkez aramasına girdim... Ve memoriali buldum ocakta başladım tedaviye nur hanımla ama olmadı malesef negatif aldım...
Sonra laparoskopi oldum ve hemen ardından yeni bir deneme için gün saymaya başladım tedavimi mustafa beyle yürütecektim çünkü ondan çok pozitif bir enerji aldım. Sevdim yeni doktorumu.:) ama gelin görün ki tama benim tedaviye başlaycgım sırada Mustafa bey de gitti hastaneden oda beni yarı yolda bıraktı
( iki merkezde de aynı problemi yaşadım
şimdi mi şimdi ise ne yapacagımı bilmiyorum
Acaba diyorum dosya mı alıp başka bir merkeze mi gitsem eski doktoruma mı dönsem.. Çünkü memorialde doktor kalmadı en azından benim sevdigim doktrlar kalmadı.. Zaten digerleri çok suratsız.. Kararsızım, şaşkınım ve çok üzgünüm
(