Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar sabah itibariyle adetim başlayınca memoriali aradım
aylin hocadan randevu verdiler yarın için
ben bu dr u duymamıştım daha önce
tanıyanlar yardımcı olabilir mi
ufff heyecan tavan yaptı

Kendisi yeni geldi.
Nasıl geçti ilk randevu?

oooo süper bir liste incim maşallah sende 11. haftadasın oh ne güzel hamilelik iyi gidiyordur inş çok sevdiğim bir arkadaşımda tedavide haziran tayfasına onuda eklersen sevinirim surett nicki :KK9::KK9::KK9::KK9:

Sağol canım. İyiyiz şükür.
Arkadaş nerede o da yazsın :)

tşk ederim peki rapor nasıl çıkartılıyor bilgin varmı uzn mu sürüyor

Rapor çıkarabilmek için devlet 3 aşılama şartı koşuyor şimdi değişti mi bilmiyorum. Evet bir kaç ay sürüyor maalesef. Rapor olursa memorial 400 euro kadar indirim yapıyor.

günaydın arkadaşlar bende yakında memorial grubuna katılıyorum inşallah 4.denememiz olacak tayinden dolayı diyarbakıra taşındık istanbula gidip geleceğiz fakat kafamda bazı sorular var transferden sonra uçağa binmek xray cihazından geçmek gibi aynı durumda olanlar varsa sorumu cevaplayabilirmi

Kendisi yeni geldi.
Nasıl geçti ilk randevu?

Sağol canım. İyiyiz şükür.
Arkadaş nerede o da yazsın :)

Rapor çıkarabilmek için devlet 3 aşılama şartı koşuyor şimdi değişti mi bilmiyorum. Evet bir kaç ay sürüyor maalesef. Rapor olursa memorial 400 euro kadar indirim yapıyor.

peki sen çıkarttınmı çıkartıysan eğer ilaçın ne kadar tuttu

günaydın arkadaşlar bende yakında memorial grubuna katılıyorum inşallah 4.denememiz olacak tayinden dolayı diyarbakıra taşındık istanbula gidip geleceğiz fakat kafamda bazı sorular var transferden sonra uçağa binmek xray cihazından geçmek gibi aynı durumda olanlar varsa sorumu cevaplayabilirmi

şimdiden hayırlı olsun. inşallah son denemen olur.
tedaviye bende şehir dışından gitmiştim
gidip tedavi boyunca orda kaldık
gidişte ve dönüşte uçak yolculuğu yaptık sorun olmadı
xray dan geçmek istemedim görevliye durumu izah ettim ama dr raporu istedi
yani geçmek zorunda kaldım Allahıma şükürler olsun sorun olmadı
işallah sende de olmaz.
Allah yardımcınız olsun.:KK16:

şimdiden hayırlı olsun. inşallah son denemen olur.
tedaviye bende şehir dışından gitmiştim
gidip tedavi boyunca orda kaldık
gidişte ve dönüşte uçak yolculuğu yaptık sorun olmadı
xray dan geçmek istemedim görevliye durumu izah ettim ama dr raporu istedi
yani geçmek zorunda kaldım Allahıma şükürler olsun sorun olmadı
işallah sende de olmaz.
Allah yardımcınız olsun.:KK16:

cevap için sağolun
ben yumurta takibini burdaki memorialde yaptırcam opu ve transfer istanbulda şişli ve ataşehir arasında karasız kaldık senin doktorun kimdi gerçi birine iyi gelen doktor birine iyi gelmeyebiliyor
hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın....

Yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar, Memorial doğru tercih içiniz rahat olsun...
inşallah sizinde tedavileriniz burada biz eskilerden birçoğumuzun olduğu gibi pozitif sonuçlanır ve sorunsuz devam eder...

Allah yardımcın olsun. Sen böyle şeyleri hiç aklına takma. Olucağı varsa her şeye rağmen oluyor. X ray cihazından da endişe etme. Aşağıdakı geçitte bu konu ile ilgili yazıyı okumanı tafsiyye ederim.

Hamilelik ve x-ray cihazları | Hamilelik ve Annelik

Hayırlı olsun tedavin inşallah. Ben tedaviye başladığım andan itibaren x ray cihazlarından geçmeyi bıraktım ama tabi havaalanı bu konuda katıdır. Doktorundan bir rapor yazmasını isteyebilirsin cihazdan geçmemek için. Uçağa binmekte bir sorun yok.

peki sen çıkarttınmı çıkartıysan eğer ilaçın ne kadar tuttu

Hayır ben çıkartmadım.
İlaç fiyatları çok değişken, kullanacağın doza göre değişiyor. İlk tedavide 900 lira, ikincisinde 1200 lira, üçüncüsünde 1600 lira verdim.

cevap için sağolun
ben yumurta takibini burdaki memorialde yaptırcam opu ve transfer istanbulda şişli ve ataşehir arasında karasız kaldık senin doktorun kimdi gerçi birine iyi gelen doktor birine iyi gelmeyebiliyor
hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın....

rica ederim.
Allah razı olsun.
darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.
ben şişlide tedavi gördün Nur ve Aynur hn.yaptı takiplerimi
Nur hn. şu an doğum izninde sanırım.ben ikisinden de çookk memnundum.
inşallah sende gönlüne göre bir doktor ardından da gönlünün muradına kavuşursun.

bugün iğnelerde 3.günümdeyim
yarın ilk kontrol muayeem var bakalım nasıl olucak gelişmeler
inşlh herşey yolunda gider

iyi akşamlar ben size memorialde tüp bebek yapmak ne kadardır diye sormak istiyorum
şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...:KK16:

Hayırlı olsun tedavin inşallah. Ben tedaviye başladığım andan itibaren x ray cihazlarından geçmeyi bıraktım ama tabi havaalanı bu konuda katıdır. Doktorundan bir rapor yazmasını isteyebilirsin cihazdan geçmemek için. Uçağa binmekte bir sorun yok.

Hayır ben çıkartmadım.
İlaç fiyatları çok değişken, kullanacağın doza göre değişiyor. İlk tedavide 900 lira, ikincisinde 1200 lira, üçüncüsünde 1600 lira verdim.

tşk ederım cnm hayırlısı olur inş hepimiz için aaştırma yapacağım yarın başkent üniv. gideceğim

sağolasın canm,dr um funda hoca diye başladık
bugün aylin hanım girdi
yarına Allah kerim:9 bayan dr ların hepsi benim dr um yani:KK3:

:) :) ben de çok yakında başlayacağım inşallah. sabah muayane olmak uzun sürüyor mu? çalışıyorum ayarlama yapmam gerekiyor da izin konularında. bir de aylin hanım yeniymiş ama tatlı bir bayanmış sanırım. mustafa beyden randevu alamazsam ondan isterim diye düşünüyorum.

X