arkadaşlar mrh memorial şişli de bende tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama fiyatı nasıl çok yüksekmi ssk anlaşması varmı
valla bende daha yeni başladım oraya gitmeye ama ilaçlarla 8-9 gözden çıkar diolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar mrh memorial şişli de bende tüp bebek yapmayı düşünüyorum ama fiyatı nasıl çok yüksekmi ssk anlaşması varmı
Naptın canım seni merak ediyorum hamilelik nasıl gidiyor göbüşlerimiz iyice büyüdü artık bide senin ikiz dahada büyümüştür maşallah cinsiyetleri belli oldumu?
SSK anlaşması varmı bilmem. Ancak fiyatlar hakkında bazı bilgileri paylaşa bilirim. Tüp bebek paket fiyatı 2100 euro (buraya yumurta takibi, tedavi sırasında yapılan kan tahlilleri, yumurta toplama, transfer ve kanda ilk gebelik testi dahildir) + ilaçlar (kişiye göre değişiyor 1500-2000 tl arası muhtemelen), bir de spermiyogram 130-180 tl. Bazı başka testler de istene biliyor. Geçmiş olsun.
valla bende daha yeni başladım oraya gitmeye ama ilaçlarla 8-9 gözden çıkar diolar
hayırlısı olsun inş olumlu sonuç alırsın kaçıncı denemen daha önce başka biryerde denedinmi
evet canım karnım çok büyüdücinsiyetleri belli oldu canım iki erkek.allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder inşlhisteyen herkese de tez vakitte nasip eder inşlh....senin nasıl gidiyor?
hayırlısı olsun inş olumlu sonuç alırsın kaçıncı denemen daha önce başka biryerde denedinmi
hastanenin sgk ile anlaşması yok canım.tedavi öncesi istenen testleri orada yaptırmazsan ekstra bir ücret çıkmıyor.2100 euro tedavi ücreti.1300-1600 arası da ilaçlar tutuyor ortalama.daha az veya biraz daha fazlada tutabilir durumuna göre.ben her iki tedavimdede 7000 küsür harcadım.ama ben bazı testleri orada yaptırmıştım.ben 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepside burada.ikincisinde hamile kaldım çok şükür.darısı başınıza inşlh
hastanenin sgk ile anlaşması yok canım.tedavi öncesi istenen testleri orada yaptırmazsan ekstra bir ücret çıkmıyor.2100 euro tedavi ücreti.1300-1600 arası da ilaçlar tutuyor ortalama.daha az veya biraz daha fazlada tutabilir durumuna göre.ben her iki tedavimdede 7000 küsür harcadım.ama ben bazı testleri orada yaptırmıştım.ben 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepside burada.ikincisinde hamile kaldım çok şükür.darısı başınıza inşlh
ilk denemem canım .eurofertil,bahçeci derken memorialde karar kıldık zaten diğerlerinehiç gitmedim bile ilk memoriale gittim ilgileride iyidi raporu bilmiyorum ama rapor için sanırım önceden 3 kere aşılama yaptırmış olman lazım vb gibi şartları var diye biliyorum bizimde ailelerimiz yardım edecek Allah razı olsun kısmet artık inşallah hepimnizin olur Allah gözümüzde koymaz
inş amin hepimizn olsun bebişleri cnm benım 3 defa başarısız tüp bebek oldu artık devlette deniyim diyorum aşılama beni kapsamaz çünkü tüplerim alındı maalesef hepimiz için hayırlısı artık
canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...oğluşun olacakmış çok sevindim benim de kızım olacak Allahın izniyle....çok moral verici bir yazı yazmışsın canım...bu öyle zor bir yol ki kendini yeni yürümeye başlayan bebek gibi hissediyorsun ve tutunmak için sürekli birini arıyorsun...beni de farklı farklı doktorlar takip etti...memorialin tek olumsuz yanı bu zaten...ama arkadaşlara tavsiyem korkmasınlar yılmasınlar...evet benim ilk tedavim olumlu sonuç verdi ama olmayadabilirdi...doktorlar söylüyor hiçbir denemenin bir diğeriyle bağlantısı yok diye...moral çok önemli unutmayın...ve yine unutmayın ki pozitif sonucu alır almaz tedirginlik bitmiyor sadece yön değiştiriyor...bu seferde acaba sağlıklı mı diye bir sonraki randevu için gün sayıyorsun...panik yapmıcaz ve temiz kalple dua edicez...eskisi gibi çok sık giremiyorum ama kalbim tedaviye yeni başlayan ve hamiş arkadaşlarla...hepinizi öpüyorum...
cimcimen hayırlı olsun umutcum
buarada buraya yazmayıda özlemişim valla
RABBİM bütün evlat isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsın inşh
olsun canım Allah vereceği günü bilir bize sadaece sabır ve dua düşer..tutmama sebepleri neydi peki?araştırılmıştır mutlaka veya dondurulmuş falan denenmedimi kısaca bahsetsene sana zahmet
ilk ikisi hidroselpenks (tüplerde sıvının rahime akması) dediler ve ardından hemen ameliyat oldum tüplerimi aldırdım sonrada 2 hafta öncede 2 tane emriyom çıktı ikiside transfer edildi. negatif sonuç neden tutmadığıyla iligili dr la görüşmeye gideceğm ya senin peki
bende pco var eşimdede morfoloji sıfır hareket ve sayı az 3milyon harekette %20 aşılama falan dediler ama ben direk tüp istedim çünkü boşuna ümit-para-ilaç sonuç er yada geç tüp sayıya baksana değil mi.ööle işte biz yeni başlıcaz ilk daha beni hem ultrason hemde alttan baktılar hsg istemediler ama herkesten istiyolar mı?gerek görmüyorum dedi 2 doktorda
cnm bilmiyorum tüplerinde bir sıkıntı varmı yokmu dıye bakmaları gerekiyor diye düşünüyorum cunku bazı drların gözünü para bürümüş benim ilk denememde bende hidroselpenks olduğu halde bir şey olmaz diyerek yaptı sonuç gebelik oldu ama düştü cahiilik bizimkide araştırmadık meğer ne olursa olsun bebek düşermiş aşılama konusunda da mantıklı yapmışsın boşuna para giderdi bende bu denememi devlette düşünüyorum 2 ay sonra başkent ünv. has. görüşeceğim genelde iyi şeyler yazmışlar o dr hakkında rapor işini halledersem devlette deniyim şansımı bide 3 tüp bebek paarası gitti boşuna
ilk doktor baktı ben gerek görmedim dedi sonra semra hanım baktı oda istemedi doktor söyledi hsg si yok hocam dedi istemedi bende anlamadım ama istemediler zorlada çektirilmez dimi.haktan hayırlısı canım napim ne derlerse uygulucaz yapacaz elimiz kolumuz onlarda artık.evet aşılamayı hiç aklıma getirmedim aşılamanın tüpten tek farkı yyumurta toplama bence dimi?2-3 lira fazlaıs sonuçta aynı ilaçları ondada tüketiosun hazır yaz tatilindeyiz yaşımda 29 eşim 30 gecikmemekte fayda var dedik Allahım isteyen herkese versin sen memoriale ilk kezmi gideceksin?
amin cnm hayırlısı olsun hepimizi için ben memoriale tam karar veeremedim başkent ünv. de aklıma yatıyor randevu alacağım görüşemeye gideceğim memorialede sanırım rapor karşılamıyor kararsızım bkalım ne olacak