- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
canım sorma ben de çok çektim mideden...bulantılar bitti derken şimdi de yanma başladı...Allaha şükür iyi gidiyor şimdilik...çarşamba kontrol var..doktor %99 kız dedi...yarım saat baktı görene kadar..zaten kesin olmayınca söylemiyormuş...erken belli oldu benimki...tekmeleri bekliyoruz şimdi de bir kaç hafta içinde başlar herhalde...senin başladı mı....bu arada çakır,sümeyye ve ketenprensesten haber var mı...belli mi acaba cinsiyetler...bir de mikronunkiler noldu cinsiyetler merak ettim...
MaşeAllah kızlar. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar eylesin. Sizleri çok özlüyorum ve merak ediyorum. Arada bir de olsa buraya gelirseniz çok güzel olur. Bizim kontrol en son 12 haftalık ikendi. Doğrusu ne ben bir şey sordum ne doktor bir şey söyledi. Aslında uzunca baktı, ancak görseydi her hal söylerdi. Bizimki uzanmışdı ver yerinde oynuyordu. Cinsiyyetini hiç önemsemediğim için sormak da aklıma gelmedi. İnşeAllah bu sefer kendini belli eder. Daha 16. haftanı doldurub öyle gidiceyiz tekrar kontrole. Tek istediğim sağlıklı olması. Gerçekten hamile kalınca endişeler bitmiyor.